PREGLEDI
29.7.- Reserved123
29.7.- Mangomum
29.7.- Katarina1990
29.7.- moki88
30.7.- samojed
31.7.- Simbalija
31.7.- tinika
01.8.- Juno
02.8.- May4
02.8.- DeeSB
02.8.- malabubamara
06.8.- Omerta
07.8.- sofio9
07.8.- valentina
07.8.- C1M4
08.8.- TinchiSk
08.8.- Red Fox
09.8.- MaRe
09.8.- Stelle123
12.8.- mikio
13.8.- tonkica1
13.8.- Anna
13.8.- Vanessa.
19.8.- mustra
20.8.- Lala27
20.8.- Grizli
20.8.- MaybeBaby
21.8.- lorija
22.8.- Nasty
23.8.- Angie1205
27.8.- annika
27.8.- Jaivanpa
28.8.- Gogga_V
29.8.- petra31
Cure ja isla po jastuk u Lidl i tko si jos nije kupio ja vam savjetujem trk po ovoga. Em je puunooo jeftiniji em je ogrooooman! Dug je 1,5m i mozes ga sfrkat kak ti pase, prezadovoljna sam ulovom! Cak i nije bilo neke guzve, za cudo 🤪
Jutrooo cure i sretno danas na pregledima! 😁
Stelle i meni je lista upala u oci, masa cura koje se nikad nisu javile ovdje ☺ ili su se samo javile i nestale. 😌
Jutroooo! Sretno zenice na pregledima!
Gogaa drsago mi je da se kod tebe smirila situacija.
Iva meni su rekli da ne jedem gorgonzolu, brie i sl. sireve s plemenitim plijesnima prvenstevno jer nisu pasterizirani. Pretpostavljam da ih onda duze kuhas u umaku? Ja jako volim brie pa trazim nacina kako ga pojest.
Cure ima koja problem da ujutro ne moze jesti? Kavu bijelu mogu popiti al hrana nikako tek nakon 2-3 h.
I da jedva cekam ici u Zg mislim da cu proc sve shopping centre od Westa do Ikee onda. 😁
Dobro jutrooo! Tonkice i ja sam danas nazad na poslu nakon 2.5tjedna 😭😭 Ti ćeš do kraja raditi? Ja sam planirala do 1.9.
Pa ne znam ni ja što je sa svim curama,kužim da se nekom neda pisati al ne znam da li čitaju samo pa se ne javljaju ili.
Angie Ja sam taj jastuk u Lidlu u prvoj T kupila i nakon prve noći kaže meni muž "dokad ti misliš spavat s ovim u krevetu? Jer imam osjećaj da je još jedan frajer s nama u krevetu i samo njega grlis😂😂😂😂"
Jutro, cure!
Sretno danas na pregledima!
I ja sam o tom dugom popisu razmišljala, tamo smo 72, a redovno možda nas 20-30 stalno prisutnih.
Joj, ja sam zaboravila na Lidl i taj jastuk. Ako ostane koji do popodne, iskušat ću sreću. Ako ne, sutra idem u Bubamaru po neki njihov.
Ja još 2 tjedna do godišnjeg, brojim daneeee.
Oprala hrpu male robice ovaj vikend, sad mi samo treba mjesto za to sve držati. Malo ću se danas baciti na guglanje krevetića, komode i autosjedalice. Ostalo imamo pa mislim da ovo sve kupimo novo.
Nadam se da ste sve dobro, meni paše što je zahladilo. Danas mi se sin vraća s mora nakon 2 tjedna pa jedva čekam. Kad se jednom navikneš biti mama, dosadno ti je bez djece.
Lavice bas je velik, mm ga odmah isprobao. Kod nas je on taj koji ima naviku nekog ili nesto znjarat po noci, na kraju cu ja po jos jedan morat 😂
Tinchi kod nas evo stvarno bilo mozda 10 ljudi u ducanu i svi po gablece doletili. Nema baba, valjda se istrosile na kupnju grudnjaka za dojenje 🙄
Kaj se tice dorucka, kako kad. Nekad sam gladna cim otvorim oci a nekad prvo moram popiti cappuccino. Ovisi i kad se ustanem. Al u biti, uvijek ja mogu jest 😂
Mene isto zanima di su nam sve te trudnice??
Lavica27 planiram raditi do kraja jer mi je posao nije fizicki tezak pa mogu. Ne dao Bog da nesto bude da cu morat prije, ali i to je opcija ako zatreba.
I ja si razmisljam da si odem po jastuk... ujutro nikako ne bih stigla, pa cu vidjet stanje popodne
Pozz cure s Korcule ☺ divno je biti na go. Inace stalno vas citam al samo se tu i tamo javim 😁. Sretno svima s pregledima dns!
Sortiraj odgovore
Najstariji