jutro svima.
ja se spremam na posao i nemam što obući. sva pametna nisam htjela kupovati ništa trudničko unaprijed dok ne bude sve ok i sad evo smišljam što ću. što se tiče mučnina, meni je kako koji dan. jučer nisam bila za ništa. obavila sam sve što se tiče pretraga do sad. 10. 6 na pregled i nifty i onda se nadam samo pregledi svakih mjesec dana.
[iimg]
Glavno da nemamo strasne simptome onda!
:) Ma jednog dana cu uspjet ,ako ne prije, kada rodim.hahah
jutro svima.
ja se spremam na posao i nemam što obući. sva pametna nisam htjela kupovati ništa trudničko unaprijed dok ne bude sve ok i sad evo smišljam što ću. što se tiče mučnina, meni je kako koji dan. jučer nisam bila za ništa. obavila sam sve što se tiče pretraga do sad. 10. 6 na pregled i nifty i onda se nadam samo pregledi svakih mjesec dana.
Ja cim sam saznala sam narucila trudnicke majice,.od srece naravno.
Ma.ljepo ti obuci neku haljinicu i to je to! :)
tinika, samo probavaj redom, uspjet ćeš, tako sam i ja.
Ja 12.6. imam Nifty, 18.6. pregled, do tad obaviti KKS i krvnu grupu i još neke pretrage skupa s tim.
Kako čujem iz vaših priča, simptomi nemaju nikakve veze, znači da mi ostaje vjerovati da će sve biti ok. Ionako ne mogu puno utjecati na to što će se dogoditi.
Ne znam kad se točno žena opusti. U trudnoći strepiš do kraja. Onda strah hoće porod proći ok. A onda nakon toga godine i godine brige za dijete...
Meni je prva trudnoca i imam 21god,a sto se tice simptoma i mene cas bole cice cas prestanu pa sve tako, imam bas pritisak tokom dana u donjem djel stomaka, imam mucnine al ne povracam
Vidim da vi svi obavljate pretrage, ja ovu trudnocu vodim u bolnici i malo sam razocarana.nitko mi nis je govori, ne salju me na bas nikakve pretrage. Cini mi se da je prosli put moja gin bila puno pedantnija, a kao trebala bi biti pod pojacanim nadzorom. Imam pregled 13.6.pa cu sve onda pitati, nadam se da cu dobiti objasnjenja. Prosli put sam se osjecala ko na tracu, jos je bila i hrpa studenata.
TinchiSk gdje ces na Nifty?
Zasto imam osjecaj da nam fale neke cure s pocetka?? Hrabrica, Tonkica??
Jutro cure 🖐🏻
Mene mučnina od sinoć drži, jutros sam trčala do wc . Sad se sunčam na terasi pa sam odmah bolje 🌞😊 Čak uspijevam i kavicu piti 🎉
Meni je druga trudnoća, prva je nažalost ne sretno završila. Imam 24g. Sve mi je novo i oko svega sam uzbuđena. Najradije bih sve sad pripremila.
Od robe za trudnice sam uzela samo tajice u lidlu, jer su mi sve hlače uske. Nadam se da će ljeto ipak doći pa da ću moći nosoti haljinice taman kad drobić krene rasti. Iako sam sad već malo napuhnuta, al vidim da nisam jedina pa je dobro.
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji