Dobro jutro!! Naravno da ima budnih, od 5 sam ko 🦉
Sad sjela uz cappuccino i psa i gledam reprize repriza 🙈
Tinchi koji si deterdzent kupila? Neki njihov?
Meni je sve to sad tako skroz super zanimljivo i slatko jer je proslo dosta vremena kako su moje cure bile tako malo, ponekad se osjecam kao da mi je ovo prvo 🥰
I ja sam nestrpljiva uzasno i vec danas bi uzela i kolica i as i sve valjda da ima do punoljetnosti 😂
Da, neki njihov, Blink, tekući, od 1 litru. Svi drugi su veći, od 3 litre, a za sad mi je to preveliko. Danas ću već oprati to što smo dobili, a mislim da ćemo i do podruma u razgledavanje što sve imamo od dječjih stvari. Kako ti spavaš, boli sve?
Svaku noć si kažem: danas ideš po onaj jastuk!
Mc Daytripper stvarno dobro izgledaju. Isla gledat odma ovaj Romer pa odma nasla clanak di su ih bili povukli sa trzista. Jel se AS moze iznosit iz auta, tj. ima li onu rucku? Kod 3u1 kombinacije to postoji, a bilo mi je jako korisno kad bi zaspala u autu da je ne moram prebacivat ili doma kad bi se spremili samo bi je u to stavila i prikljucila u auto. Mislim se da mozda ipak uzmem neku varijantu takvu 0-1, a kasnije bolju autosjedalicu. Mi smo sa curkom na Cybexu.
url=https://lilypie.com]
Neki su i od 3 ujutro budni! Evo cekamo ukrcavanje.. procitala sam 10ak stranica, komentiram kad stignem!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Omerta sretan put!!
Tinchi pa kao da malo bolje spavam i nezz jesi vidjela bit ce u pon u Lidlu jastuk za spavanje, nije onaj kao banana vec je ravan al ja si ga ionako sfrcem kak mi bude pasalo, vec sam rekla mm da ujutro rano ide po njega 🤪 Jastuk je 80kn a jastucnica 20, tak da mi nije zao kaj nisam isla u zg po onaj od 300 😂
Stelle sjedalice tzv jaja imaju sva rucku a ova veca 0-18kg sluze samo za auto, kak ju fiksiras u auto ne mices ju. E sad kako kome odgovara. Mi necemo kupovat kosaru pa nam treba bas jaje kad npr idemo do pedijatra ili nekamo na pola sata-sat kolko moze bit u jajetu na kolicima. Tak da mi je prakticnije jaje pa ga po potrebi klikam kolica-auto.
Vidjela sam taj jastuk u Lidlu, ali nisam sigurna da ćemo ga upecati jer oboje idemo raditi. Ali definitivno sljedeći tjedan kupujem jastuk.
Omerta, sretan put!
Meni mm taman u ponedeljak slobodan. Al vec si razmisljam da nek oni doma spavaju, ja sam ionako budna od 5 skoro svako jutro, bar cu bit prva pred lidlom 😂😂
E da vas pitam...jel pijete vi kavu, cappuccino i u kojim kolicinama?
Ja si ujutro skuham cappuccino, nekad al ne svaki dan ga popijem i popodne ak odemo prosetat pa zasjednemo u kafic i sve si razmisljam jel to previse? Jucer me hvatala fjaka taman kad je sveki skuhala kavu, a kavu ne pijem otkako sam vidjela ➕...i jucer srknem par gutljaja od mm-a. Poslije sam imala takvu griznju savjesti 😔
Ja pijem kavu ujutro od kad mi opet paše, znači od drugog tromjesečja. Eventualno popodne ledeni cappuccino ako na poslu poslije ručka odemo na kavu. Tako sam i u prvoj trudnoći. Ne znam kako bih preživjela bez tog. Mislim da je u umjerenim količinama sve ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji