ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    26. Srpanj 2019. 22:55

Ena žučni kamenac boli i te kako...mama ga je imala i skoro 20 godina smo je gledali kako se savija kad ju primi samo jer se bojala operacije...na kraju kad ju je obavila( dns to sve laserski) se pitala zašto se patila tolike godine :D 
    Ako je on u pitanju samo ćeš morati pripaziti što jedeš jer znam da jaja itd. znaju pokrenuti bol.

Nasty
    26. Srpanj 2019. 22:58

Ajme Ena nadam se da će sve biti u najboljem redu i da ti ipak nije kamenac nego nešto blaže.. Držim fige najjače.. Drago mi je da je curka dobro.. Budeš ti to sve izdržala, jaka si i hrabra:) javljaj novosti..
    Grizli baš ću pogledat koja su ta tvoja kolica.. I općenito nova njihova kolica.. Prije je u Zg u Ilici bio Neonatov dućan sam maclaren, recaro, bogaboo i još nekim modelima.. Mo u St. smo bili podružnica Neonato. Tamo su bile recarove sjedalice. Mogle su se naručiti i iskoristiti povrat ukoliko ne pašu. No nisam sigurna radi li i sad taj dućan.
    Red fox pogledat ću i na toj slovenskoj.. Nekad stvarno bude jeftinije.. 

Lunica
    26. Srpanj 2019. 23:21

Ena i ja se nadam da ti nije kamenac...on inace boli jako ispod desnog rebrenog luka. Najcesce u trudnoci miruje. Vjerujem da nije to. 
    Ja sam nekako zapela za maclarenova kolica tehno xlr ili tako nesto sad ne znam ali koja idu od nultog..ionako cemo u setnje na proljece kad mi vise i ne treba kosara..

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lavica27
    26. Srpanj 2019. 23:37

Joj draga Ena, nadam se da nije zucni kamenac... ja sam tu spominjala da sam ga imala i operirala.  Redoslijed po jacini boli je meni- napadaj zucnog kamenca pa porod. Laparaskopska operacija je nikakav problem ali u trudnoci nemoguce tako da vjerojatno ćeš sad biti na laganoj prehrani da ne bi izazivalo napad. Smiriti će se to ne brini,najgore je što ne znaš kad će te uhvatiti. Drži se i mazi trbu❤

Grizli, nije li besafe izi go 0+?

Ne sjećam se tko,netko je spomenuo easywalker kolica,ne znam gdje si gledala al traži cijenu i u Pikolin shop-u u sloveniji (imaju FB i instagram) - mene su tamo kolica došla jeftinije za 2000i nesto kuna. Dostava im je 15€. 

Meni se kod mclaren kišobran ne sviđaju dvije rucke i ta mala kosara ispod. A i mali kotači kad razmislim. Svakako su mi za druga kolica (kisobran). S tim da je meni super dosla velika kosara ispod jer bi u setnji uvijek isla u trgovinu pa se natovarila do kuce😂 Sto ljudi sto čudi,sto žena,dvjesto... 😁

Nasty
    27. Srpanj 2019. 00:10

Woou baš ima super novih modela maclaren..gledala na web stranici magic baby. Sad imaju i spojenu ručku neki novi-stari modeli.. Sad se ne mogu odlučit.. Morat ću to dobro pročešljat.. 

• misica35
    27. Srpanj 2019. 00:19

Bok svima!
    Nisam trudnica, iskreno, nakon dugo vremena svratila virnit kako mi je Grizli! 🙏🏻
    Vidim da spominjete kolica, pa samo da napisem iz vlastitog iskustva, rada u trgovini dječjom opremom, i isprobavanja 4 razlicita model s svojim klincima, da smo sada za ovo dijete kupili od starta Maclaren, model Quest. Lagana, praktična.  Kupili smo dodatno mekani liner, da je bebi udobnije, i drzac za casu. Idu od nule. 
    UA Emirati i njihovi Emirati Airlines na aerodromima daju putnicima na korištenje upravo McL kolica. S curom smo imali model XLR, koji je njihov “najveci” model, 3 godine je provela u njima, plus tone speceraja inostalih sitnica su prevezla, i prodali smo ih u stanju kao nova! Na Njuskalu i ostalim stranicama, se doslovno u dan prodaju (ako razmisljate o opciji prodaje kasnije).
    Daleko je pametnije kupiti odličnu autosjedalicu, s super ocijenama testiranja. Većina sjedalica iz setova 3u1 kolica nema te kvalitete. A AS bi po nekoj logici trebala biti najbitnija stvar za dijete. 😀
    Nas izbor je i sada pao na Romer Dualfix as, koja se rotira za 360 stupnjeva, i zadovoljava i grupu 0 i 1, i za 0-18kg je.
    Cura se u istoj (samo stariji model), vozila od rodjenja do trece godine. O prakticnosti necu pricati! 😀

To je nase iskustvo, imala sam zelju podijeliti s vama i nadam se da cu mozda nekome pomoci u odluci konacnog odabira.

Grizli, beba L i ja ti saljemo more ♥️♥️♥️

• Kengurica
    27. Srpanj 2019. 00:38

Misica35 bas super recenzija. Imam pitanje, da li su problem ti malecki kotaci na mclarenu quest za neke podloge?

Nasty
    27. Srpanj 2019. 01:05

Kengurice mogu i po makadamu, samo ih se tada fiksira da se ne rotitaju nego idu naprijed nazad. 

Nasty
    27. Srpanj 2019. 01:10

Misice35 za kolica sam znala da su vrh, samo moram odabrati model. A za autosjedalicu hvala na info, svakako ću pogledat:) 

TinchiSk
    27. Srpanj 2019. 05:49

Dobro jutro! Ima li budnih?
    Ja ne znam kako vi spavate, ali mene leđa ubijaju i jedva sam dočekala jutro da ustanem. Vrtila sam se kao na ražnju i nikako mi ne paše. Ne znam stvarno kako ću još 5 mjeseci izdržati, i to s puno većim trbuhom.
    Ena, nadam se da si dobro. Oko mene u zadnje vrijeme baš dosta slučajeva kamenca, znam da boli grozno. Nadam se da ti ipak nije to i da će se sve riješiti što prije. Super da je bebica dobro.
    Ja sam isto preksinoć od prijateljice dobila torbu robice. Ajmeeee, sve slatko, malo. Male jaknice i vestice. I skafander. Preslatko. Kupila sam u Mulleru neki tekući deterdžent za bebe pa ću sve oprati i posložiti po veličinama. Mene baš već drži to kupovanje, ja bih najradije već sad sve riješila.
    Ugodan vikend svimaaaa! Da su nam bebice odlično!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.