Angie poznat mi osjećaj, i meni stigla robica od prijateljiice prije 15dana, cijelo popodne i večer sam ja gledala u tu robicu i preslagivala po brojevima.. Nisam kužila što će mi služit za što.. Ali osjećaj je neopisiv, čak su mi suze u par navrata došle..
Nasty a meni jutros dosao paket a morali brzo po sveky pa k njoj na Bistru i dosli doma u 20h!! Izludila sam i jedva cekala doc doma, odmah sam se zatrpala robicom 🙈
Nasty u mene je quest. Kosara je premala za ozbiljnu prtljagu, mislim da cu nosit rusak gdje god idem. Meni taj feeling s robicom i ostalim stvarima uopce ne postoji. Prerano mi je razmisljat o tome. Doduse, prvi put vjerojatno jesam. Sad razmisljam kako raskrcit nered i puste te stvari po kuci.
url=https://lilypie.com]
Stelle ja imam isti filing ko ti. U prvoj sam navalila na sajmu beba u 14.tjednu, masu pokupovala. Sad kako ne znam još spol nit gledam nit imam osjećaj još...možda jer je drugo?
Moj favorit su maclaren daytripper koji ima onu sta ja zovem montaznu kosaru koja može ici u oba smjera, a moze se i kupiti dodatno kosara njihova za ta kolica. Ja sam u istri i isto mislim da uz onaj zimski dodatak bebi ne bi trebalo biti hladno. A druga stvar imam za roditi krajem 1.mj najhladnije kod ns je taj 1mj eventualno prvi dio 2mj, kad i tako ne mislim nesto setat. Vec u 3mj krenu fine temp. A i nasla sam na internetu onaj jastuk za novorođenče koji taman po tim dimenzijama stane u tu kosaru kolica, a dugacak je 82 cm. Posto smo na 2 katu nebi nosila bebu u kosari gore nego samo u tom jastuk pa mislim da je to bebi dovoljno udobro i toplo. I taj model ima spojenu rucku sto bi ja vise voljela nego one odvojene. Ovo sto Nasty kazes za vrecice na ruckama vidjala sam to zene polome kolica bokte. Ne znam kako im ne padne na pamet rasporediti teret nego sve na jednu stranu. Budem se raspitala onda negdje drugdje za to 0+. Meni je za oko zapela be safe izi plus sjedalica al je od 6mj+, pa ne znam sto bi od pocetka imala onda. Recaro znam da je super AS sestra je imala za sina. Narucila ju je iz italije da joj dodje u postu u kopar i znak da je bila puno jeftnija nego kod nas sto su bile u to vrijeme. Vjerujem da je i sad tako.
Bokic .Evo da se i mi javimo.. nakon cjelodnevne bolnice..
Od jutra sam ležala U petrovoj na infuziji, čekala pregled, pa nakon ginekoloskog pregleda , na kojem je ustanovljeno da je curka super, da je sa te strane sve u redu, prebačena sam hitno na rebro, pod sumnjom upale slijepog crijeva- nakon ponovljenih nalaza na rebru, UZVa, krvi, urina itd., poslana sam kući, sa iskljucenom upalom slijepog crijeva, no mogućnošću napada zucnog kamenca- ni ne znam šta je to uglavnom praktički, i kako je moguće da to toliko boli da se ja jedva krećem, ali ok..meni je bitno da je curka super, i da je sa te strane sve ok.😉 ostalo ću nekako preživjeti.
Ujutro moram nazad u bolnicu, ne smijem ništa jesti, samo piti vodu, jer u slučaju bilo čega, da budem na taste..
Trbuh je i dalje jako jako bolan, mucnina je prisutna, baš od maloprije jako..nadam se da neću prije jutra morati gore..
Ugl, nadam se da ste svi dobro, i da je sa svima sve OK.. 😊😉
Vidim da ste se raspisale o kolicima 😊 ja to ne zelim uopce ni citati da ne dobijem neke ideje. Mi vec kolica imamo, to smo kupili na vrijeme prosli put. Tak da kakva jesu jesu, ak ce trebat kupit cemo jos kisobran kolica. Mi smo uzeli marku baby merc, model faster style 2 jer su nas odusevila u ducanu i dobra su za sve terene. Jesu glomazna,al sad kaj je tu je. Inace samo za informaciju, mi smo nasa narucili sa slovenske stranice Mali vragci, pogledajte jel ima modela koje hocete jer su neki modeli jeftiniji nego kod nas. Placa se preko banke i nama su bila dostavljena za manje od tjedan dana.
Ena pa di te bas to snaslo 🤦🏼♀️ drzi se i valjda budu otkrili uzrok. Glavno da je beba dobro 😊
Ena uf pa zucni kamemac nije bas za se igrati. Drzi se i nadam se da ces imat mirnu noc.
Sortiraj odgovore
Najstariji