Meni je košara služila do 4.5mj,ne bi kolica bez nje. A onda sam je prebacila u treći stupanj sportskog dijela nakon konzultacija da smije.
A joj zaboravila sam cijene, čak i nisu bile neke ekstremne cijene..sad ih ima svugdje za kupiti u baby centru, magic baby itd. Prije nekih 7.god kad sam ja radila mi smo bili jedini dućan. Kvaliteta je stvarno vrh. Prijateljica mi je dvoje djece izvozala u tim kolicima a kolica kao nova. Druga prijateljica je sad posudila ih drugoj prijateljici.. Troje djece se već vozi u njima. Konstrukcija akuminij, materijali kvalitetni, perivi, kotači su gumeni, prozorčić i zaštita od sunca sa uv zaštitom, mogu se zamijeniti djelovi, ručka, kotač itd. Nismo imali nikakve reklamacije za ništa osim za njihove male suncobrane koji su tada bili nešto slabije kvalitete.
Ta Maclaren su mi na istu foru kao Maxi cosi Zelia koja sam ja zapazila....ali nigdje ne mogu naci za Zeliu koliko je teska. Ja bi tako nesto....iako sam se zaljubila u neke easywalker harvey ali su mi malo skupa...
L 💛
Ma ja imam i jedna i druga. Ali McClaren mi je ok za 6m+. Premekan mi je za ono prvo razdoblje. Iako je praktican. Meni je bitno da imam kolica dostupna na 2 lokacije tj. kod svojih i mene doma.
url=https://lilypie.com]
E da, jedini problem kod maclarena je što su žene znale natrpat puste vrećice iz trgovine na ručke od kolica a ne u donju košaru ispod kolica, pa su kolica kad se podigne dijete znala padat nazad. Pa za one koji žele kačit na kolica puno stvari je ipak bolja opcija teža konstrukcija..
Od 0 su bila techno xt, techno xlr, u novije denim i poneki quest.. Sad su još neki modeli ne mogu se sjetit. Ali naravno da će svatko izabrati ono u čemu smatra da mu je dijete sigurno i zaštićeno..
Mi smo za mladji imali kisobran mclaren al su bila 6+
Kupili ih polovna, ona se duuugoooo vozikala u njima, skoro do 5-og rockasa (mene osobno bilo strah ikamo ici bez kolica radi njenih epi napadaja) i jos smo ih poslije prodali dalje tak sa kaj se tice kisobran kolica ona su mi top al ne mogu komentirat mclaren kolica 0+ jer se nisam bas susretala sa njima al osobno meni je minus i to dosta veliki sto se moraju vozit s obje ruke, odn imaju dve rucke za guranje a meni uz mladju kcer, psa je puuuunoooo lakse gurat kolica jednom rukom. Zato nam je Ypsi br 1 i dalje jer su stvarno super okretna i lagana, super lako se sklapaju i imaju rucku za nosenje kad se sklope (4.kat bez lifta!!) i njih cemo sigurno vozikat od samog pocetka sve dok bude htio malac biti u kolicima.
Nego da se jos malo pohvalim...dosao mi prvi od dva paketa robice za deckice ❤️
Od frendice sestricna je jedina koja ima nesto opremice za decke pa nam je spakirala sve u ogromnu kutijetinu i poslala 🥰 uskoro bi nam trebao stici jos jedan manji paket al ja sam sva cici mici danas jer kad sam ugledala to sve tako malo i minijaturno...rastopila sam se sva 😍
I da....trebat ce mi jos jedan Pax 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji