Da se i ja nadovežem na Bebetto 😂😂😂 Mi smo se odlučili za Bebetto Tito premium i u odnosu na ostala koja smo gledali ta su bila uvjerljivo najlaksa (u odnosu na Maxi Cosi, Mimu i sl) . Sestra isto ima njihova kolica (drugi model) vozena po raznim terenima i puuuuno koristena a i dalje su top.. (sada su stara 2 god) A konkretno nas model Tito ima i frendica i isto je prezadovoljna tako da mislim da je to ipak subjektivno.. Jedina mana koju sam im nasla su autosjedalice za koje govore da su malo losije ali zato i postoje modeli 2u1 pa si svako sam bira .. ali opet i to je subjektivno 😂 Tako da stvarno nema pravila... kako kom pase 😁
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Poanta je da dijete koristi ista kolica od početka do kraja a da su lagana za korištenje s aluminijskom čvrstom konstrukcijom. Ako bi kojim slučajem kupila neka kolica s masivnom košarom onda bi to bilo samo polovno. Jer i to polovno je korišteno svega par mjeseci. I inače su mi polovne stvari prihvatljive. Naročito one koje beba brzo preraste.
Nasty tocno tako nekako i ja razmisljam s time da planiram sve kupiti jer se ipak nadamo nekom cudu i da će jednog dana nam se dogoditi i 2.dijete pa mi se to cini kao dobra investicija. Maclaren sam puno kolica vidila i bas su lagane tu su me oduševili. A sad vec kad si rekla da si radila u trgovini djecje opreme jel mi mozes rec zatso neke AS 0+ mogu bebu od rodjenja, a neke tek od 6mj. A na objema pise od 0kg? To mi je totalna enigma.
Za zimsku bebu kosara je ok. Prva dva mjeseca ce najcesce boravit u njoj. Mclaren ima falingu okrenut je prema vani, a male bebe vole gledat roditelje. I nije sad bog zna sta razlika u tezini. Kasnije kad su veci to postane problem.
url=https://lilypie.com]
Grizli stvarno ne znam ti odgovoriti na to pitanje. Mi smo imali samo Recaro autosjedalice 0-18-jaje, 9-36 i 15-36kg. Sve su se kupovale, ovisno o visini djeteta i koliko brzo se preraste jaje ne zbog težine nego duljine.. Jako su kvalitetne AS ali su im i cijene bile paprene.
Stelle postoje maclaren xlr kolica sa mekanom košarom i košara se montira tako da je dijete okrenuto prema roditelju. Ja otkad sam radila u tom dućanu sve moje prijateljice su koristile samo maclaren od 0 i kod nijedne nije bilo nikakvih problema što je dijete okrenuto od roditelja. Na kolicima ima prozor, a tako malo dijete uglavnom spava u vožnji.
Naravno kod nas u dalmaciji su vremenske prilike takve da košara nije neophodna.
A preteška kolica je problem voziti uza stepenice, niz stepenice prenositi. Samo kažem da su ljudi nova i skupa kolica s masivnom košarom prodavali preko njuškala i dolazili kod nas kupiti kišobran od 0, 4 ili najkasnije od 6mj.
Išle su i zimske vreće uz kolica i kišna kabanica standardno.. Dijete bude zaštićeno ko lički medvjed.
Ja sam primjetila da oko sebe najvise vidim mclaren kisobran kolica a ocito je razlog lakoca i kvaliteta...znate li cijene?
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Sortiraj odgovore
Najstariji