ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    26. Srpanj 2019. 16:55

Juno

Ja danas podigla nalaze krvi i šokirala se. Šećer mi je 6.1.Što mi slijedi? Hoće me odmah staviti na dijetu? Dođem doma i rasplačem se pred mužem. Velim mužu: a kaj bum ja sad jela? Što bi drugo napravio nego se počeo smijati ko ludi. Netko je pričao da se ne hrani prema dijeti 1800 kalorija nego po nekoj drugoj dijeti. Sjetite me. I što bi to značilo kad mi piše da u urinu ima malo bakterija?

Ja nisam htjela komentirat kad si rekla da 7.5 prije trudnoce. Inace je do 6.4 normalno tako da me cudi da te nitko nije slao na pretrage daljnje. 
    Meni je na taste 5.9 i imam gestacijski. Dijeta 1800ccal. Odmah izbaci  secere i bijelo brasno. 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

26. Srpanj 2019. 16:57

TinchiSk

Eleonore, mislim da ginekolozi sami procijene kad rade uzv preko trbuha. Moje iskustvo nekako govori da kad krenu preko trbuha, da se ne vraćaju na vaginalni. Neka druge cure isprave ako griješim.
    Iva, mislim da tlakomjera imaš u ljekarnama.
    Lorija,sve do 3 je normalno, ma rekao bi ti odmah ginekolog da ima razloga za brigu.
    Joj, meni se zavrti od svih tih naziva kolica i svega.
    Baš moram sjesti i staviti na papir sve važne stvari i polako početi rješavati.

Kako mi je privatnik rekao da sad mozemo preko trbuha reko mozda ce i moja ginekologica tako.Hvala ti😊

• Tonkica1
    26. Srpanj 2019. 16:58

Pozdrav curke! Malo da se i ja javim 😁
    Svaki dan citam, ali mi se nakon 30 procitanih stranica ne da nista pisati 🤣🤣
    Pripremam se psihicki na to da od ponedjeljka idem nazad na posao, sada sam.bila.na go 2 tjedna. Pregled tek 13.8., kupila sam baby watcher od Masa jer ne mogu docekati.
    Mene isto zatezu ligamenti i boli sve to, pa sam uzela extra magnezija.
    Drago mi je cuti da je sve u redu na pregledima...
    Nadam se da.ce uskoro rijesiti problem sa slikama da vidimo slikice sa pregleda baš fali

C1M4
    26. Srpanj 2019. 17:05

Lorija hvala ti😁 sta se toga tice, citala sam danas da je normalno do 2,5mm s tim da na vise mjesta razlicito pise, ali nisam nigdje procitala da je manje od 2,5 opasno☺️ sve iznad je kao bilo☺️
    Juno ja sam na toj dijeti i cak je i okej, stalno jedes uglavnom haha, meni je secer 5.7 i stavila me na tu redukcijsku dijetu 1800 kalorija, a sto se tice bakterija u urinu, meni uvijek pise "dosta" ali mi je gin rekla da to nije razlog za brigu jer se gledaju i ostali parametri analize mokrace tako da ce ti on reci je ti kod tebe potrebno lijecenje, ali kako meni moja kaze "trudna si, logicno je da imas bakterija u urinu"😊

lorija
    26. Srpanj 2019. 17:14

Lavice da prisutna je,brojku ne mogu procitati zaista je svrakopis! 😁 ma jutros kad sam vidila tvoj 1,7mm odmah sam isla provjeriti. 😂
    Tinchi istina, inace nebi rekao Alles TOP, Lavica me samo izula iz cipela da odem provjeriti svoju brojku 😂😂😂 zato C1M4 ne googlaj i ne usporedjuj svasta! 😀 

26. Srpanj 2019. 17:36

iva4

Ja nekako mislim da mi je to pozlilo jer sam lezala tjedan dana a sad sam ipak malo vise napravila koraka+ vani je takva sparina i odvratno vrijeme pa jednostavno ne zelim panicarit!
    Nego recite mi za kupnju tlakomjera… gdje da ga potrazim, s tim da bi voljela da bude digitalni jer neznam ja ocitavat to🤣

Ima preko neta za narucit tlakomjer vec za 150 kn (sa svom certifikatima bazdarenja po EU standardima) :-)
    Meni isto danas nije dobro,imam nizak tlak a ovo vrijeme mi ne odgovara. Kad se naglo dignem vidom zvijezdice pred ocima 🙄

MaRe
    26. Srpanj 2019. 17:38

iva4

Ja nekako mislim da mi je to pozlilo jer sam lezala tjedan dana a sad sam ipak malo vise napravila koraka+ vani je takva sparina i odvratno vrijeme pa jednostavno ne zelim panicarit!
    Nego recite mi za kupnju tlakomjera… gdje da ga potrazim, s tim da bi voljela da bude digitalni jer neznam ja ocitavat to🤣

Bome ga i ja tražim...danas mi mama rekla da sam toliko toga šta mi ne treba dosad kupila a tlakomjer koji bi mi dobro došao nisam :)  Danas je katastrofa dan,evo cijeli dan ležim..glava od sinoć ne prestaje (sad sam popila lupocet jer više ne znam šta raditi)..dok mirujem koliko toliko mi ok, čim se dignem po vodu ili na wc imam osjećaj ko da ću se svaki čas srušiti xD

Grizli
    26. Srpanj 2019. 17:41

Lorija nuhalni do 3 mm je u redu veci od toga moze ulazivat na problem. Kod moje bebe je bio 1mm. Tako da je to razlicito od bebe do bebe.
    Vezano za Bebetto kolica, meni kad sam pocela gledat tek kolica na slici su mi bila top. Dok ih nisam probala. Kolica bez kosare imaju 10kg, sa kosarom ili sportskim dijelom sigurnih 15kg. Nisam mala zena, niti slabasna. Prije trudnoce nosila sam po 15kg bez problema, dakle mogu. Ja ih nisam mogla podignut 1 cm od poda. I strah me bilo sad dizat uopce nesto tako tesko. Posto paniram kolica samo dignut u bunker auta bez sklapanja to bi bilo za mene nemoguca misija. Muz je isto probao dignut ih i odmah rekao ne dolazi u obzir da su teska i nezgrapna, a covjek ima 120 kg, mene ponese na 2. kat na 1 ruci tako da ga ima i vjerujem njegovoj procjeni da ce to meni biti pretesko. Prilicno lose izvedbe rekla bi. Barem ona koja smo isprobali u lesnini, pa ne znam dal su samo ta tako rasklimana bila jer ih svi drndaju ili su i inace. I jos jednu manu ima njihova kosara ne znam dal ste i na to obratile paznju. Rucka za nosenje nije dobro postavljena, jer kad se nosi kosara dio kosare di je ona kupola i di dodje bebina glava visi za dole. Tesko je jednom rukom nositi ju a da dijete stoji vodoravno stalno taj dio visi pa imam osjecaj da bi bebi noge bile u visem polozaju od glave. To mi se ne svidja nikako. Al naravno svaka od nas ima svoje favorite, ja sam samo iznjela moje vidjenje. Nas su odusevila peg perego ypsi koja smo vidili u zivo, a jos cekam vidit daytripper maclaren pa da znam sto cu. 

Lunica
    26. Srpanj 2019. 18:39

Tlakomjer je svakako korisna stvar u trudnoci. Ja imam omronov i jako sam zadovoljna. Godinama.me sluzi bez kvarenja.

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Nasty
    26. Srpanj 2019. 18:44

Da se nadovežem na kolica, prije struke radila sam u dućanu sa dječjim kolicima. Ja ću definitivno u razmatranje samo uzeti Maclaren kišobran kolica 0+ sa zimskom opremom najvjerojatnije bez košare. Ili možda sa Maclaren mekanom košarom. I Recaro autosjedalicu. Razlog za ta kolica je naravno težina, kvaliteta i sklopivost. Ljudi koji su kupovali velika teška kolica 3u1 obavezno se vraćali nakon 4 mj. i kupovali Maclaren od 4kg. Košara djetetu prestane bit izanimljiva čim počne dizat glavicu i ne želi više u ležeći položaj. Autosjedalica jaje po meni ne treba uopće ići na kolica jer nije zdravo da dijete pre dugo boravi u autosjedalici. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.