Tako da u svakom slucaju mozes ustedit.Tamo kao sto sam rekla nisu unistena kolica..pripadala su maloj bebi zar ne😊
👏👏
Ne znam tocno kako ovaj aplauz shvatit ali uredu:)
Samo sam dobronamjerno dala savjet koji si i trazila.
Aplauz je superpozitivan. "Koristila ih je mala beba"
Tako nešto i ja mislim. Ne znam zašto si mislila drugačije?😕 Samo treba pomno tražit na njuškalu.
Ja sam mislila da si ti moju poruku shvatila krivo.Kao da sam bezobrazna pa si mi odgovorila samo aplauzom.Isprike za nesporazum..zbog hormona i krivo shvacam neke stvari😨😨..
Oprosti😇
Lorija vidim mi smo i u dan iste hehe🤭 mozes mi reci sto su ti sve gledali na pregledu i koliko je trajalo? ja idem u utorak i stvarno nemam pojma sto me ceka haha, tj. sto sve mjere😊
I bolje sto nemas pojma, ja u prvoj trudnoci nisam imala pojma i bila sam mirnija. 😁 Uglavnom radi ti preko trbuha,mini anomaly scan,pokaziva ti srce ruke noge nos itd,te mjeri nuhalni nabor i nosnu trticu cini mi se da se tako kaze. Uglavnom sve 5. Opusti se i uzivaj. Ne znam koliko ti je ginekolog rjecit,ima nekih koji to potiho urade i kaze Sve je u redu.
Moj NN je bio 2,3mm!! Curkeeee ima li da je ijednoj bio tako oko 2mm?? Ima li mjesta panici? Citajuci da ne, pa me zanima ima li jos ijedna da je ta brojka bila??
Bas sam guglala sad taj kinderkraft i cini mi se ok. Nama je ovo prva beba pa i ne znamo na sta usmjerit paznju, privuce nas jedino izgled, a to u konacnici i nije najvaznije…
Neki savjeti osim da kolica trebaju bit lagana? Kinderkraft je ok i s cijenama koliko vidim..
Pogledaj Chipolino kolica :)
Pogodno za bebe 0-36 mjeseci, težine do 22 kg
Sjedalo se lako pretvara u košaru pomoću pojaseva
Sjedalo se može postaviti u oba smjera
Pojasevi su podesivi u 5 točaka s mekanim jastučićima za ramena
Sjedalo podesivo u 3 položaja
Veliki sklopivi krović sa štitnikom za sunce
Podesiva ručka u 4 položaja
Prostrana košara za stvari
Prednji kotači mogu se zakretati ili kretati samo ravno
Svi kotači se brzo oslobađaju i imaju suspenzije
Autosjedalica je grupe +0, namijenjena za djecu do 13kg, oko 15 mjeseci.
Podesiv krović
Remen pričvršćen u 3 točke.
Podesiva ručka
Dodatni jastučić za sjedalo
Jednostavno se i lako montira u automobil i na kolica Chipolino Milo pomoću adaptera koji su uključeni u cijenu
Autosjedalica je proizvedena sukladna europskim normama ECE R44/04
Proizvedeno prema europskoj normi EN 1888, izrađeno od 100% sigurnih materijala
Težina konstrukcije s kotačima: 6,65 kg
Težina konstrukcije bez kotača: 4,85 kg
Težina sjedala: 4,15 kg
Dimenzije otvorenih kolica:
L 73 cm / Š 62 cm / H 103 cm
Dimenzije sklopljenih kolica:
L 84 cm / Š 50 cm / H 26 cm
Dimenzije sjedala: L 79 cm / Š 36 cm
Odlicna su:)
Bas sam guglala sad taj kinderkraft i cini mi se ok. Nama je ovo prva beba pa i ne znamo na sta usmjerit paznju, privuce nas jedino izgled, a to u konacnici i nije najvaznije…
Neki savjeti osim da kolica trebaju bit lagana? Kinderkraft je ok i s cijenama koliko vidim..
Podesiv krović
Podesiva ručka
Jednostavno se i lako montira u automobil i na kolica Chipolino Milo pomoću adaptera koji su uključeni u cijenu
Hvala ti, idem guglati😎
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Ja danas podigla nalaze krvi i šokirala se. Šećer mi je 6.1.Što mi slijedi? Hoće me odmah staviti na dijetu? Dođem doma i rasplačem se pred mužem. Velim mužu: a kaj bum ja sad jela? Što bi drugo napravio nego se počeo smijati ko ludi. Netko je pričao da se ne hrani prema dijeti 1800 kalorija nego po nekoj drugoj dijeti. Sjetite me. I što bi to značilo kad mi piše da u urinu ima malo bakterija?
Jaaao
A ja baš obrnuto
Doduše muž ih je dizao i rekao da ću moć, ( ja se nisam usudila u trudnoći) za razliku od nekih Kunert..koja je on procijenio kao teška ( ne znam još marke)🙃
A Bebetto je lagan za sklopit i lagan ovako. Ima 9kg
Bebetto Luca 3u 1 sa svim popustima 4.500,00kn
Očuvana OK kolica na njuškalu su po cca 2.500.00kn
Razmišljate li o sajmu u west gateu?
Prodavačica mi je rekla da će biti u 10.mj
A googlala sam, piše da će biti u 11.mj
Krajem 11.
Možda je to malo kasno za nas;)
Jer se čekaju po 3-6tjedana
Jesi ti sigurna da 9 kg nije samo konstrukcija? Na to ti se dodaje košara (cca 4-5kg) Još i to to ti ispadne 13-14 kg. Moja su tolko teska i vjeruj mi nije baš lagano to sklapati dizat i rasklapat. Ja ti imam 65kila i 170 sam visoka,znači nisam baš krhka. Mene su spasila kišobran koja mi stalno u autu stoje a ova su mi u garaži jer imaju 5kila. Gledala sam ja i elodie details kisobran kolica al mi se ne svidja kako se sklapaju (po duzini,ne u kocku,i imaju 8,5 kila szo nije bas lagano za kisobran kolica. Jednom sam po izgledu kupila i to mi dosta😂
Ja sam uz 2u1 Kupila Maxi Cosi pebble AS,ona ima dobre ocjene na ADAC-u. Prijateljica mi je dala svoju bazu i to me spaaaasilo (da nemoras pojasom vezati svaki put vec je na klik klak,samo umetnes jaje na bazu). Još su od hvaljenijih BeSafe IziGo i treće se nemogu sad sjetiti.
Lorija Mislim da je granica 3-3.5mm,nemoj se uzrujavati. Nosna kost prisutna?
Ja danas podigla nalaze krvi i šokirala se. Šećer mi je 6.1.Što mi slijedi? Hoće me odmah staviti na dijetu? Dođem doma i rasplačem se pred mužem. Velim mužu: a kaj bum ja sad jela? Što bi drugo napravio nego se počeo smijati ko ludi. Netko je pričao da se ne hrani prema dijeti 1800 kalorija nego po nekoj drugoj dijeti. Sjetite me. I što bi to značilo kad mi piše da u urinu ima malo bakterija?
Juno baš sam ri pisala jučer za šećer da mi se čini da ga imaš jer nakon torte jutro poslije je 7.5jako visoko. Cure ti imaju grupu Gestacijski dijabetes pa pišu što jedu. Ja sam ti u prvoj T imala 5.32 i htio me slati na vuk.vrhovec na pikanja u dnevnu bolnicu ono jednom mjesečno svaki mjesec al smo se dogovorili da ostanem na dijeti pa ponovimo šećer i sve je bilo ok nakon mj dana. Malo bakterija nije ništa. Navodno je normalno da ima i puno bakterija (mogu biti i dobre),jer je meni bilo tako zadnja dva puta,urinokultura sterilna oba puta kao i brisevi.
Eleonore, mislim da ginekolozi sami procijene kad rade uzv preko trbuha. Moje iskustvo nekako govori da kad krenu preko trbuha, da se ne vraćaju na vaginalni. Neka druge cure isprave ako griješim.
Iva, mislim da tlakomjera imaš u ljekarnama.
Lorija, sve do 3 je normalno, ma rekao bi ti odmah ginekolog da ima razloga za brigu.
Joj, meni se zavrti od svih tih naziva kolica i svega.
Baš moram sjesti i staviti na papir sve važne stvari i polako početi rješavati.
Iva ja ti imam vec tri godine digitalni tlakomjer Medisana BW-300 CONNECT. Moze se i na mob preko app povezat. 300injak kuna košta u ljekarni,ja sam zadovoljna!
Podesiv krović
Podesiva ručka
Hvala ti, idem guglati😎
Nema na cemu.Nadam se da ce ti se svidjet..zaista imaju sve potrebno a nisu skupa:)
Sortiraj odgovore
Najstariji