Joj Iva 😟
Nemaš kontrakcije, nego si onako slaba? Možda ti je pritisak nizak, šećer, ili si iscrpljena od svega
Lorija vidim mi smo i u dan iste hehe🤭 mozes mi reci sto su ti sve gledali na pregledu i koliko je trajalo? ja idem u utorak i stvarno nemam pojma sto me ceka haha, tj. sto sve mjere😊
Iva samo ne panicari, to ti je “normalno” kod mene niskotlakasice. Ja sam ti sa malom bila po mj dana u bolnici i dok sam tam sve je ok, a onda dodjem doma pa il mi pozli, il dobim napadaje panike...tak da samo se smiri i lezi dok se ponovno ne klimatiziras na doma.
Ahahaha, počeli su već prvi spontani susreti trudnica iz grupe.
Eleonore, čestitam na uspješnom pregledu!
Hvala ti puno 😇
Nego da te pitam kod koje si ti ginekologice? Kakva su ti iskustva tu u Sisku?
Ja sam ti bila kod dr. Borića, ali on je umro pa sam dodijeljena u Dom zdravlja gdje su se izmjenjivali Rebić i Radiković koji su dolazili iz bolnice. Nije se to meni tako baš svidjelo pa sam se prebacila u Petrinju kod Sande Zizak Galijan i baš sam zadovoljna. Kod koga si ti?
Iva i meni je danas uffff... bit ce nam bolje cim prode ljeto haha
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Iva, ja bih isto rekla da je to klasični simptom niskog tlaka, što je u trudnoći još dodatno izraženo. Meni često bude slabost, posebno pri ovim velikim vrućinama. Doduše, nikad ne dođem u fazu da ću se srušiti i da mi se zacrni pred očima, ali i to ti je normalno. Dosta tekućine, odmaraj, redovno jedi i čuvaj se!
Iva nadam se da ces biti bolje! Ocito ti je ovo vrijeme nakon mirovanja naskodilo. Sad u hladovinu i odmaraj. Sretno uzivanje doma i da nema vise stresova kod tebe.
Joj ja se zateknem kako buljim zenama u trbuh i mislim si mozda ce moj bit takav. 🤣 A drugo u dta buljim su kolica. Jos pokusavama vidjet u zivo ta Maclaren daytripper jer imam crve u guzivi pa je mogu docekat da idemo u Rijeku ili Zg pa da nadjem negdje u kojoj trgovini ih.
Mikio Da stvar bude bolja meni se baš činilo od 5 žena u trgovini da su 4 trudne 😁😁
Iva4 Mislim da je to vremena eno ja ležim.otkad sam se vratila,glava me rastura. Samo polako...
Vidjela sam da je netko pisao da je nezadovoljan doktorom. Ja moram reci da sam iz BiH i odlazim kod privatnice i ne mogu opisat kako sam zadovoljna pristupom i koliko mi to znaci. Npr kad sam u 10.tt dobila neko smedjarenje, doktorica je bila van zemlje i ostavila je svoj mobitel kolegici ginekologinji da komunicira s njenim pacijentima dok se ne vrati na posao…prije sam zivjela u Rh i imala posla sa socijalnim ginekolozima i ne bi nikad vise pozeljela…
Pa da si u HR isla privatniku bilo bi ti isto :-D Mskar ja ssm do sad imsla u HR 3 razlicita socijalna ginekologa te ni za jednog ne mogu nista lose reci. Svijesna sam da oni moraju primit vise pacijentica nego privatnici.
Ahahaha, počeli su već prvi spontani susreti trudnica iz grupe.
Eleonore, čestitam na uspješnom pregledu!
Hvala ti puno 😇
Nego da te pitam kod koje si ti ginekologice? Kakva su ti iskustva tu u Sisku?
Ja sam ti bila kod dr. Borića, ali on je umro pa sam dodijeljena u Dom zdravlja gdje su se izmjenjivali Rebić i Radiković koji su dolazili iz bolnice. Nije se to meni tako baš svidjelo pa sam se prebacila u Petrinju kod Sande Zizak Galijan i baš sam zadovoljna. Kod koga si ti?
Ja njih ne poznajem..mislim nedavno sam doselila u Sisak.Ja sam kod dr.Miškulin u Domu zdravlja.Ne znam poznas li je..simpaticna zena.
Sortiraj odgovore
Najstariji