Prije par dana sam pisala da me boli donji dio stomaka kad piškim, naročito na kraju kad izlaze zadnje kapi, pa sam na svoju ruku uradila urinokulutru i izolovana mi je ešerihija. Ništa me ne pecka, ne svrbi, samo taj tupi bol. Nisam nikad imala nikakvu bakteriju, pa se nadam da ću je se brzo riješiti 😬
Vode, vode, vode i vode...vjerojatno si je dobila u trudnoci i na vrijeme otkrila pa ces se valjda brzo i rijesiti. Tako je meni bilo...
Mozda dobijes i antibiotik, ovisno koliko je ima...javi se dr i prati to obavezno
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Blago vama kaj mozete u staru obleku uci 😳
Ja kolko god da sam mrsavica dupe i trbuh nejdu u nikakve hlace ni tajice osim u trudnicke, imam dvoje tr tajica i jednu tr trenirkicu tanku, inace sam stalno u haljinama i to moram pazit kakvu oblacim jer one sa savovima po sred trbuha mj pocele smetat i nazuljaju me bas oko pupka...a tih najvise imam 🙄
Neznam kaj cu kad zahladi, morat cu u shopping nekakav a ne daje mi se bas puno love za nesto sto cu obuc par puta samo. Sjecam se da sam u 1.tr hodala u muzevim majicama i tajicama 🙈 tak cu i sad izgleda
Mala.le Na početku trudnoće sam radila nalaz urina i sve je bilo ok, znači da sam je skoro dobila. Jesi li je uspjela izliječiti? Danas ću do doktorice, pa ću vidjeti s njom
Iva tebi je dozvoljeno dobiti jos 3 puta toliko, ne sikiraj se ti sad i oko kila, najvaznije je da ste ti i beba dobro, i ima da vas svi hrane kak se vama prohtije 🥰
C1M4 ako budes.imala sramezlivu bebu ko ja pa da stalno skuplja noge i okrece guzu na svakom UZV nacekat ces se i ti da doznas sta je 😀😀
meni je.mama.kad je bila trudna s bratom prije 9 godina tek u 7.mjesecu trudnoce saznala sta nosi jer i on je bio ocito sramezljiv haha
ma te kile s dojenjem odu, pa onda svaki put kad krenes sta.stavit u usta beba se probudi a i kasnije kad krenu hodati pa samo budemo trcale za njima, bit cemo sve slang brzo
Baš sad gledam kad sam bila na kojem UZV i po porukama što sam prijateljicama slala. Uglavnom, ja sam bila 9+3 kad je ginekologica rekla da je dečko jer je ona vidjela neku crticu. Naravno, uzeli smo to s rezervom jer je bilo jaaaako rano. Onda sam radila Nifty, bila 11+4 i doktor mi je radio detaljan UZV (znači, drugi doktor) i rekao da je dečko. Nifty je to potvrdio. Na 12+3 kod svoje ginekologice, ona opet kaže dečko, rezultati Niftyja još nisu bili stigli. Tako da ovaj moj malac definitivno nije sramežljiv, a izgleda da je i obdaren
Mislim da je realno oko 15 tt vidjeti spol, ako se beba dobro okrene.
Mene ne brine toliko dobivanje kila koliko strah da ne dobijem visoki tlak od tih kila, na to me gin. prošli put upozorila.
U prvoj trudnoći sam ih dobila 15, izgubila ih nakon 6 mjeseci, a nisam ni dojila, što ovaj put planiram.
Ja sam dobila 5 kila sve skupa od pocetka a sad sam u 24 tjednu ..saznali smo da je decko jako rano ne sjecam se tocno mislim oko 14-16 tjedna 🤔🤔
imam pitanje dal je koja uzimale spavacice za bolnicu ?
ja bi trebala uzet a tu kod nas ih nigdje nema a i ono sto ima je 300 kn pa na vise
Ma žene ne opterećujte se s kilima.. Važno je da je beba zdrava i da mama ima dobru kondiciju.. Kile dođu i odu.. Naravno da će mršavije cure dobiti više a deblje manje kg.. To mi se čini potpuno normalno. Ja sam ostala trudna s viškom kila, čak su me prvi put krivo izmjerili (neka mlada medicinska sestra na zamjeni) pa me skoro srce strefilo kad sam stala na vagu za 2 tjedna i vaga pokazala +8. Nakon toga sam nastavila mjeriti od te kilaže kao početne jer jo to bilo sa nekih 7tt. Od tada sam do sada gubila jedno pa vratila to jedno pa dobila još jedno. I važem se doma otprilike jednom tjedno.
Maybebaby mozda da odes na plac ako imas u blizini, netko mi je jos prije rekao da ima spavacica sa gumbekima po 70-ak kuna. Ionako ja te sto budem nosila za bolnicu necu sigurno vise nikad obuc jer ne spavam u spavacicama nikada.
Sortiraj odgovore
Najstariji