Eh da...narucila ja preko wisha grudnjak za dojenje, proslo vec dosta i kasnio je kad danas u posti paketici...hipp paket i taj grudnjak!
Grudnjak je super, napred ispod svake cicke ima drukercic i fino se otkopca i zakopca, zacudilo me da je zapravo skroz ok, a narucila sam eto tak za probu. Pa eto ako koja trazi da znate da su cist fakn 😉
Ja sam vidjela sa tocno 16 tt na uzv malog pisulinca. S obzirom da sam prije radila panoramu, imala sam rezultate s 13tt, al prvi sljedeci uzv je bio sa 16 i fakat se bas dobro vidjelo, pokazivala mi ginicka jer ga je bas dobro uspjela uhvatit
Prije par dana sam pisala da me boli donji dio stomaka kad piškim, naročito na kraju kad izlaze zadnje kapi, pa sam na svoju ruku uradila urinokulutru i izolovana mi je ešerihija. Ništa me ne pecka, ne svrbi, samo taj tupi bol. Nisam nikad imala nikakvu bakteriju, pa se nadam da ću je se brzo riješiti 😬
Ja sam bas gledala po asosu ima bas dobrih stvari, trenutno jos nemam velik trbuh pa nosim staru robu po ovim vrucinama (ljetne hlace na gumu i suknje) osim traperica a s obzirom da cu veci dio 8 mj nit na go, mislim da cu tek tad pocet nes narucivat. A zivcira me kaj su mi svi grudnjaci mali, a ne znam kolko bi vece narucila, pogotovo ove za dojenje, a to mi se tak neda ic probavat 😫
Huh, ja sam usla sa manjkom kila tak da si smijem dat oduska malo 🤪
Mislim da ce se Omertaslozit sa mnom 😂 nas dve smo tu negdje sa kilama 😉
Bome da! Evo ja se jos nisam pomakla sa svojih jadnih 45 kilica, mozda par grama.
Grizli, po ovome sto si napisala, nalaz djeluje skroz uredno, cestitam!
Nove cure, dobrodosle, takodjer cestitke na urednim pregledima!
Pisale ste o onim nekim tupim bolovima, eto i mene od jutroa ulovilo, ali stane kad sjednem, legnem.. bole me noge, donji dio ledja, trbuha.. nadam se da su samo ligamenti.. iako nisu mi jasni bolovi u nogama, mozda od silnog hodanja i penjanja jucer sa malom po novoj igraonici. Nisam bas u formi.
C1M4, tu smo negdje par dana razlike.. javi se nakon pregleda danas.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sad još ne znam spol,a u prvoj točno sa 13 Tj sam saznala da je cura.
Što se tiče UZVa i spola, mi smo bili 18 tj taj dan, i doktor je rekao curka
A samnom je bila curka na UZV u Petrovoj, 34tj trudna, još nisu znali spol-beba nikad nije htjela da se vidi spol. Hihih.
Tako da to sve ovisi!
Lavica tako rano, pa super😁 ja ne mogu docekati da vidim sto je, svi vicu da je curica jedino sam ja rekla decko haha, ma sa mi je osjecaj kao da je curka, mozda zato sto svi pricaju o bebi kao da vec znaju da je cura haha😁
Vanessa ajme, inace sam jako nestrpljiva pa ne znam bi li mogla toliko biti u ne znanju hehe☺️
Omerta naravno, idem predvecer pa javim, ako ne danas, sutra sigurno jer ne znam kada cu doci kuci, inace u vinogradskoj cekam sto godina na hitnoj..
Ja sam bas gledala po asosu ima bas dobrih stvari, trenutno jos nemam velik trbuh pa nosim staru robu po ovim vrucinama (ljetne hlace na gumu i suknje) osim traperica a s obzirom da cu veci dio 8 mj nit na go, mislim da cu tek tad pocet nes narucivat. A zivcira me kaj su mi svi grudnjaci mali, a ne znam kolko bi vece narucila, pogotovo ove za dojenje, a to mi se tak neda ic probavat 😫
A i meni treba za jesen pa sam sad uzela traperice jer su sad na sniženju. Ja sam i u prošloj uzimala svoj konfekcijski broj uk12. Uzela sam i neku fensi trenirku😂 Kad je bal! A imam tajice i dosta haljina za zimu i kod prošle T skinny traperice crne trudnicke tako da ću to vrtit u krug.
Sortiraj odgovore
Najstariji