Nema me od jutra i već ne mogu pohvatiti tko šta haha
Grizli nalaz ti je odličan...ovo za godine nek te ne brine, ja sam 30 pa mi je jedva 500.
C1M4 ja bi na tvome mjestu definitivno otišla doktoru, ak ništa drugo zbog svog mira. Mene znaju isto neki bolovi hvatati al onda se umirim i promjenim položaj pa uvijek prestanu al ako ti ne prestaju bolje da provjeriš da te umiri doktor :)
Otici cu danas na hitnu da budem mirna, a u utorak idem na mini anomaly scan u polikliniku Harni gdje i inace idem, samo nemaju sada slobodno za pregled, a 24.08. idemo na 4D u poliklinku Sunce kod dr. Vidovic😁😁
Znam da se vec pricalo o tome, ali ne mogu naci🤷🏼♀️ U kojim ste vi tjednima preko UZV-a saznale spolove vasih bebica?😁
eh da a što se tiče kila to mi je zasad još uvijek dobra tema jer još nisam ništa dobila, samo me to tješi hahaha
Bila sam na -2 i sad se tu vrtim...mislim da je to zbog prehrane..jedem normalno al redovito i ne jedem slatko i ne pijem gazirano i sokove...samo sam na vodi i naravno Donatu xD A prije sam živjela na gaziranom i energetskim pićima...ufff šta mi fali Monster haha
Došla i ja sa pregleda, srčeko lijepo kuca, kažu sve po PS-u ☺️☺️
Vadila BetaHCG ali nalaz će biti tek iza 2...
Uglavnom, mirnija sam i ako sam u ovoj trudnoci skroz opuštena kao sa mojom prvom curkom 🥰❤️
Cim4 u vg imas samo zahija kolko ja znam 😏
A spol smo saznali u 16-om tjednu.
Kaj se tice kila ja sam na +6 🙈
Sa prvom sam dobila 20kg do kraja, tak da sam sad jos super fit 😂😂
Cestitke svima na pregledima i rezultatima!!
Grizli to je sve za 10, nemas razloga za brigu 😉
ja sam u ttudnocu usla sa plus 10😣😣tako da ne smijem vise od 5 kila dobiti😂😂😂
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Huh, ja sam usla sa manjkom kila tak da si smijem dat oduska malo 🤪
Mislim da ce se Omerta slozit sa mnom 😂 nas dve smo tu negdje sa kilama 😉
mi smo tek u 19 TT preko UZV saznali spol
ma usla sam i ja u trudnocu s viskom kilica, ne znam koliko je kao idealno za zenske, znam.da su u skoli jos davno bili racunali visina minus 110 i kao to je idealna tezina, pa otpuho bi me vjetar po tim racunihama hahah ma da ja sam sebi samo ugodno popunjena ima.cice.i guzice :D 167cm i 71kg trenutacno
Sortiraj odgovore
Najstariji