Wohooo Red fox!!!
Buha,a nema ti pravila. Ja sam dobila u prvoj 9 kila,s tim da sam do 20.Tj dobila 5 kila a do kraja još 4 iako su me svi uvjeravali "sad kad se raširiš u trećem tromjesečju"🙄... Ima s kalkulator na netu pa ti kaže di si,upisi pregnancy weight calculator. Moja frendica koja je jako mrsava je u svakoj dobila po 20-25kila a jela najnormalnije,nema stvarno pravila.
C
LoSa84, dobro nam došla i sve najbolje ti želim!
Angie, i mi gledamo kuću! To je valjda normalno s porastom broja članova. Imamo 3-soban stan i na početku će to biti ok, ali kad mali bude rastao i bude trebao svoju sobu neću ga moći uvaliti bratu tinejdžeru, nije fer. Našli smo jednu jako blizu naše zgrade, baš ćemo ju ići pogledati ovih dana, čisto iz znatiželje iako još 2, 3 godine možemo i u stanu biti.
C1M4, ne znam koliko ti je jaka bol. Ne volim isto za svaku sitnicu ići u bolnicu, ali ako te baš strah i dugo to traje, radije odi. Bolje da oni misle da si došla bezveze i da te umire nego da se pitaš što ti je i brineš. Mene samo ponekad negdje nešto pikne ili zaboli na koju sekundu, ali sigurno bih kod jače i dugotrajnije boli i ja brinula i pitala se što da napravim.
Ja se ne važem između pregleda iako sam prije imala naviku svaki tjedan stati na vagu.
Evo, Buha, ja si po ovome gledam http://www.baby2see.com/pregnancy_weight_calculator.html (ne mogu sad naći, ali znam da ima negdje i na hrvatskom).
Nasty hvala ti što si se sjetila 🤗
LoSa čestitam i želim ti što mirniji ostatak trudnoće bez tegoba da sve bude🙏🏻🥰
Buha ja sam na zadnjem pregledu bila -1.5kg, jucer sam se vagala mislim da sam sad tu negdje na -0.5kg 🙈 to je sve specifično za svaku od nas. Ja sam imala mučnine ali nisam povećala, jednostavno su mi mirisi smetali i došlo bi mi muka na pomisao da jedem i sad mi je tako pogotovo kad je vruće 😥 upravo sam doručkovala i jedva sam pojela malu fetu kruha s margom i linoladom to je jedino što mi je bilo fino na pomisao da jedem 🙈🙈
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Ja sam do sada, u 22 tjedna, dobila 5 kg.
I sve mi je otišlo u trbuh, i u cice..
Stvarno samo malu bačvu imam ispred sebe, i doktorica je rekla na pregledu prije dva dana da jako jako lijepo izgledam i da samo tako nastavim!
Hej curke evo ja preuzela nalaz. Brisevi svi uredni. Kombinirani pise free hcg 39.63 - mom 1.04, papp-a 3.69 - mom 1.34, nt 1mm (crl 62mm) - mom 0.62. Rizik down 1:9981, biokemijski - 1:1631, dobni 1:332. A za one druge 2 je 1:100000. Misljenje od iskusnijih? Malo me samo taj dobni brine. Imam 33 godine. 🤔
Odlično Mom2911!
Evo Angie ja opet ono skakljanje osjetila 🥰🥰🥰🥰,ležim u dnevnoj,taman na visini ruba gacica!
Cure,ne znam koliko online kupujete, ja obično na Asos-u. Ugl malo sam jučer gledala,inače su im maternity stvari bile skuplje al sad je puno toga na akciji, traperice i hlače po 10-15€, što je super cijena. Stigne kroz tjedan dana (meni obično 3-4dana) i besplatan je povrat (Sa zamjenom funkcionira jako jednostavno).
Grizli meni ti je dobni bio 1:427, a imala sam 32.5 godina. Na to ti nista ne utjece individualno. Po godinama imaju odreden rizik.
Hej curke evo ja preuzela nalaz. Brisevi svi uredni. Kombinirani pise free hcg 39.63 - mom 1.04, papp-a 3.69 - mom 1.34, nt 1mm (crl 62mm) - mom 0.62. Rizik down 1:9981, biokemijski - 1:1631, dobni 1:332. A za one druge 2 je 1:100000. Misljenje od iskusnijih? Malo me samo taj dobni brine. Imam 33 godine. 🤔
Ovo ti je jako dobar nalaz! Čim si prešla 30-tu dobni ti pada automatski ispod 1:500. Ja sam prošlu trudnoću radila kombinirani, starost mi je bila 29,7god i dobni mi je bio 1:542. Sad imam 32,4 i računam da će mi biti 1:300 dobni sigurno. Meni ti je u toj dobi bio down rizik 1:5000 i nešto. Tako da ovo je super!
Sortiraj odgovore
Najstariji