ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrgud_zg
    25. Srpanj 2019. 07:47

Jutro cure, ja opet nisam nista spavala. Jos legla s mokrom kosom, izgledam ko da sam prste u struju gurnula. Vec mi je 3 ljudi na poslu reklo da izgledam ko da se bas nisam naspavala 😂😂
    Meni je pregled u 13, bas sam uzbudena. Prvi put vodim muza 😁. Jucer me bas sve nes boljelo, plus neka losa probava, jedva cekam vidjet da je sve ok
    Plus prijavljujem da napokon moj trbuh po malo gubi oblik slova B 🤪 i zadnjih par dana se bas nekak zaokruzio, i ako obicem nes malo uze fakat se nemre fulat
    Anna, nemoj se zivcirat, to je samo statistika. Docekat ces danas razgovor pa ces znat vise. Uvijek postoji jos pretraga koje stignes napravit. A netko je pitao koja je svrha tih testova. Po meni je to fakat individualno. Svak mora za sebe odlucit dal zeli znat i sto ce napravit s nekom spoznajom
    Cure drzim vam svima fige danas i prognoziram dan pun lijepih vijesti i hrpe ispisanih stranica 😉

Gogaa_V
    25. Srpanj 2019. 07:52

Evo odmah moj izvještaj. Sinoc sam imala kontrakcije, jedva dodjoh sebi poslije  njih uz neki lijek koji me je osamutio, da nisam bila u stanju  da osjecam bol niti bilo kakve kontrakcije i mišiće donjeg  stomaka, toliko da osjecam  da moram na toalet, a cekam  5 minuta  da krene bilo šta. Jutros  je malo bolje  cekam  u.z , razlog  i dalju  terapiju. Vrlo  nezgodna  noć za psihu, ali nekako cu  izgurati , samo da se ne bude ponavljalo. Cure vama  zelim  puuno  sreće na pregledima, I čekam  vas sa najljepšim  vijestima.🙏❣

Aristea
    25. Srpanj 2019. 07:54

MaRe

Dobro jutro…sretno svima na pregledima, danas vas bas puno ima 🙂 Jos da forum ne steka pa da vidimo bebice
    Ja sam se danas tek u 6 probudila,napredujem 😂 I definitivno mislim da počinjem osjećati bebu 😍😍😍 dosad sam to osjetila s lijeve strane pupka a jučer nakon jela prvi put i sa desne..ne znam kako bi to ni opisala,kao neki lagani titraj koji se tu i tamo javi 🙂

To je to Mare! 1000% ja aam prvi put i zivotu trudna pa sam to osjetila isto u 15t i 4 dana...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

C1M4
    25. Srpanj 2019. 07:59

Sretno curama danas na pregledima i curama koje su u bolnici, cekamo lijepe vijesti!😁😁

Angie1205
    25. Srpanj 2019. 08:01

Goga bas mi je zao kaj te ne popusta al bitno da oni znaju kako sve to umiriti za tvoju i bebinu dobrobit.
    Vjerujem da ce se to sad u drugom tromjesecju sve smiriti i da ces dalje uzivati doma. 
    Redfox vec negdje broji minute do cevapa 😂

Grizli
    25. Srpanj 2019. 08:21

Gogaa joooj bas teska noc za psihu. Dobro si rekla! Nadam se da ce se smirit i da ce biti sve ok. 
    Tinchisk dkroz te kuzim. Meni isto par dana trbuh bukne, ona se smanji i tako u krug, al morma priznat da kad mi se smanji ili me krene prat panika poslusam na baby watcher bebu i cim cujem srceko da kuca uredno umirim se. I primjetila sam da kad sam u panici slusala da je bebi otkucaj bio 154-160. Poslije kad sam se smirila par sati kasnije muz da bi i on cuo jer nije nikad bio doma kad sam slusala i ajde kao na sekundicu samo da cuje i beba imala otkucaje prosjecno 138 sta i inace ima. Moj zakljucak je odmah bio da se moram smiriti ubuduce jer i bebi narastu otkucaji kad sam ja uznemirena i ne zelim uzrujavat svoju bebu. Tako da svim trudnicama koje su u panici toplo preporucam taj watcher jer mene toliko smiri samo kad 3 put cujem ono slatko nabijanje da sam bas bezbrizna zadnjih dana. 

TinchiSk
    25. Srpanj 2019. 08:26

Uh, Gogaa, žao mi je što si imala tako lošu noć. Nadam se da ti ovaj četvrtak donosi bolje vijesti.
    Mrgud_zg, potpuno razumijem kakvu frizuru imaš. Ja sam isto išla spavati s mokrom kosom, uvijek to radim preko ljeta, a ujutro... užas. Speglam šiške i zavežem rep i idemo.
    Grizli, drago mi je da me razumiješ. Vjerujem da je super taj baby watcher, ali nisam sigurna kakva bih ja bila s njim. Ja se nadam da će mi kroz sat vremena malac skočiti na mjehur pa da me umiri. Mislim da veličina trbuha samo ima veze s tim kako je sad okrenut. Odem na wc, podignem haljinu i onda si kažem da sam luda što brinem jer je trbuh tu.
    Zato Angie ima 6 i pol kila, sve u trbuhu, pa nema ovakve brige 

Angie1205
    25. Srpanj 2019. 08:31

Tinchi 😂😂😂😂😂
    Skoro sve je u trbuhu, al u zadnjih par dana imam osjecaj da sto god pojedem ode u dupe 🙈
    Mm uziva dok se mjerkam pred ogledalom 🤪
    Mene vise od icega smiruje to sto se malac sam javlja sve cesce iz dana u dan. Jucer je skakutao od jutra do navecer, sve dok nisam legla za spavanje...i sad evo cim sam ustala vec je poceo nabijati. Smijesno mi je kako se igramo lovice, ja mazim desnu stranu trbuha on opali lijevo i tak u krug 🥰

Angie1205
    25. Srpanj 2019. 08:35

Negooo da se pohvalim...poceli smo traziti kucu. Od mm-a ujak zivi sam u velikom stanu blizu nas, mi smo u istom takvom stanu i sve nas je vise...pa smo odlucili pronac kucu di svi stanemo. Zadnjih par dana smo bas aktivni u njuskanju i setamo pa gledamo posvuda, ima svakakvih kuca, cijene su isto svakakve al evo imamo top dvije za sada...drzte nam 🤞 da prodjemo sto bezbolnije 😉

Nasty
    25. Srpanj 2019. 08:37

Maj4 pitala sam u klubu da li će održavati u Kninu vježbe disanja i tečajeve, pa mi je instruktorica rekla da na žalost ne, najbliže što drže je u Sinju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.