ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    25. Srpanj 2019. 09:08

Jedva cekam vijesti s pregleda  😊 veselim se ko da ja idem 😂 ja sam na iglama, vec sam oprala kosu, otusirala se, sad mi tak sporo prolazi vrijeme 🙄 cekam jos nalaze urinokulture. I ko za peh jucer sam dobila nekakav osip po rukama 🤦🏼‍♀️ prije zadnje terapije. Al kazu da je to kao zakasnjela alergijska reakcija, nista strasno. A bas sam mislila kak super podnosim terapiju 🤦🏼‍♀️

Angie1205
    25. Srpanj 2019. 09:11

Losa dobro nam dosla!!
    Hvala cure, C1M4 sretno i vama sa kucom 🥰
    Nas je sad u stanu 4, uskoro nas bude 5, kad dodje moja mama...kaos. Ovako bi svak na svoj kat i mir, mama bi imala di normalno prespavat i jos dvoriste, svi bi uzivali.

Lavica27
    25. Srpanj 2019. 09:14

Cim ja bi otišla na hitnu ili privatno na uzv/doktoru ako ne popusta. 
    Angie sretno s potragom kuće! Mi živimo u kući,I taman imamo jednu sobu modnog imena "svastara" i doslovce je svašta nabacano uunutra i jucer smo to krenuli čistiti jer će to biti od nove bebice soba❤ Za početak ju treba gletati jer je se na zidovima a ja to nikako ne volim..

Goga nadam se danas dobrim vijestima od tebe kao i kod Ive s pregleda! Red fox ti ideš kući?

Sretno bataljunu (Grizli umrla sam od smijeha jučer na ovo hahahah) na pregledu! Lorija😘

Red Fox
    25. Srpanj 2019. 09:15

Buha

Cure, koliko ste (ako ste upoće) dobile kila do sada?
    Ja sam 15tt dobila +1,5kg

Ja se moram doma jos vagati, al kad su me tu u bolnici vagali bila sam na +2. Iako mislim da se tu nisam bas zdebljala 😂
    Cure,kak vi osjetite te kontrakcije, jako ili? Ja znam kakve su kontrakcije od trudova, a ovak prije me strah jel bi to uopce skuzila ili ne 🤦🏼‍♀️

Lavica27
    25. Srpanj 2019. 09:16

E da, dobrodošla LoSa84! 
    Buba,ja se evo baš jutros bacala,dobila sam 2 kile. Isto toliko sam dobila u prvoj u prvom tromjesečju. Nadam se da ću isti broj kila ponovit i u ovoj kao u prvoj trudnoci😁😁

C1M4
    25. Srpanj 2019. 09:17

Mislim da cu otici nakon posla cisto da budem mirnija pa ako i nije nista..😊 
    Hvala Angie, uh, bome da, vas ima😁 Meni je samo da se sto prije smjestimo dok nemam jos trbusinu dok mogu hodat😂😂

Red Fox
    25. Srpanj 2019. 09:17

Lavica idem kuci, samo sad moram jos cekati nalaze i da odluce kaj cemo dalje 🤦🏼‍♀️ tak mi sporo prolazi vrijeme 😂

Angie1205
    25. Srpanj 2019. 09:23

Ima nas ko rusa 😂
    Ja bi najsretnija bila kad bi i moja mama dosla k nama al to je nemoguca misija 🙄
    Odosmo nas dve na kavu, cure javljajte novosti!!

25. Srpanj 2019. 09:23

Lavica27

E da, dobrodošla LoSa84!
    Buba,ja se evo baš jutros bacala,dobila sam 2 kile. Isto toliko sam dobila u prvoj u prvom tromjesečju. Nadam se da ću isti broj kila ponovit i u ovoj kao u prvoj trudnoci😁😁

Koliko si imala do kraja prve t? Meni je ovo prvo i nemam pojma koliko je normalno dobiti kila :))

mrgud_zg
    25. Srpanj 2019. 09:30

Ja sam trenutno na +2,5 do 3, ovisi kad se vazem i kakva mi je probava (jer me to i dalje zna po par dana zezat). Al zadnja 2 dana bas imam osjecaj da mi je trbuh buknuo. I od jucer me stalno nes boli, ne znam dal trbuh, maternica, probava, nervoza 🙄. Ko ce docekat pregled 😂
    Dobrodosla loSa! Cure u bolnici javljajte nam vijesti 🤞💪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.