Jedva cekam vijesti s pregleda 😊 veselim se ko da ja idem 😂 ja sam na iglama, vec sam oprala kosu, otusirala se, sad mi tak sporo prolazi vrijeme 🙄 cekam jos nalaze urinokulture. I ko za peh jucer sam dobila nekakav osip po rukama 🤦🏼♀️ prije zadnje terapije. Al kazu da je to kao zakasnjela alergijska reakcija, nista strasno. A bas sam mislila kak super podnosim terapiju 🤦🏼♀️
Losa dobro nam dosla!!
Hvala cure, C1M4 sretno i vama sa kucom 🥰
Nas je sad u stanu 4, uskoro nas bude 5, kad dodje moja mama...kaos. Ovako bi svak na svoj kat i mir, mama bi imala di normalno prespavat i jos dvoriste, svi bi uzivali.
Cim ja bi otišla na hitnu ili privatno na uzv/doktoru ako ne popusta.
Angie sretno s potragom kuće! Mi živimo u kući,I taman imamo jednu sobu modnog imena "svastara" i doslovce je svašta nabacano uunutra i jucer smo to krenuli čistiti jer će to biti od nove bebice soba❤ Za početak ju treba gletati jer je se na zidovima a ja to nikako ne volim..
Goga nadam se danas dobrim vijestima od tebe kao i kod Ive s pregleda! Red fox ti ideš kući?
Sretno bataljunu (Grizli umrla sam od smijeha jučer na ovo hahahah) na pregledu! Lorija😘
Cure, koliko ste (ako ste upoće) dobile kila do sada?
Ja sam 15tt dobila +1,5kg
Ja se moram doma jos vagati, al kad su me tu u bolnici vagali bila sam na +2. Iako mislim da se tu nisam bas zdebljala 😂
Cure,kak vi osjetite te kontrakcije, jako ili? Ja znam kakve su kontrakcije od trudova, a ovak prije me strah jel bi to uopce skuzila ili ne 🤦🏼♀️
E da, dobrodošla LoSa84!
Buba,ja se evo baš jutros bacala,dobila sam 2 kile. Isto toliko sam dobila u prvoj u prvom tromjesečju. Nadam se da ću isti broj kila ponovit i u ovoj kao u prvoj trudnoci😁😁
Mislim da cu otici nakon posla cisto da budem mirnija pa ako i nije nista..😊
Hvala Angie, uh, bome da, vas ima😁 Meni je samo da se sto prije smjestimo dok nemam jos trbusinu dok mogu hodat😂😂
Lavica idem kuci, samo sad moram jos cekati nalaze i da odluce kaj cemo dalje 🤦🏼♀️ tak mi sporo prolazi vrijeme 😂
Ima nas ko rusa 😂
Ja bi najsretnija bila kad bi i moja mama dosla k nama al to je nemoguca misija 🙄
Odosmo nas dve na kavu, cure javljajte novosti!!
E da, dobrodošla LoSa84!
Buba,ja se evo baš jutros bacala,dobila sam 2 kile. Isto toliko sam dobila u prvoj u prvom tromjesečju. Nadam se da ću isti broj kila ponovit i u ovoj kao u prvoj trudnoci😁😁
Koliko si imala do kraja prve t? Meni je ovo prvo i nemam pojma koliko je normalno dobiti kila :))
Ja sam trenutno na +2,5 do 3, ovisi kad se vazem i kakva mi je probava (jer me to i dalje zna po par dana zezat). Al zadnja 2 dana bas imam osjecaj da mi je trbuh buknuo. I od jucer me stalno nes boli, ne znam dal trbuh, maternica, probava, nervoza 🙄. Ko ce docekat pregled 😂
Dobrodosla loSa! Cure u bolnici javljajte nam vijesti 🤞💪
Sortiraj odgovore
Najstariji