Pozdrav svima! Eto ja sam nova... termin je 17.1.20. Na pocetku sam imala hematom pa neobjasnjiva krvarenja tako da sam od pocetka na mirovanju. A imam i dva mioma. Svasta nesto :-) Moram priznati da sam vec luda a tek sam 14+6...no samo da sve bude ok, zaboravit cu to mirovanje :-)
Na proslom pregledu su vidjeli nuhalni nabor 0.55 i nosnu kost tako da nisam isla na triple. Imat cu 35 kad rodim te bi mi zbog godina ststistika ionako bila losa. A znam puno cura s losim triple nalazom koje imaju zdravu djecu. I veli doktor da je vjerojatno decko.
Tinchisk iskreno ja sam mislila da cu stalno na tome visit, al uopce prodje dan da se i ne sjetim. Al kad me nesto uznemiri smiri me ekspresno.
Angie sretno u potrazi za kucom!
Cure, imam pitanje.. Gin mi je na godisnjem i gin koji ju mjenja takoder iz nekog razloga nema pa nemam koga pitati. Pozalila sam vam se na pojacani iscjedak i zadnja 3 dana je jos malo pojacan jel i pojavili su mi se opet bolovi kao menstrualni, prestali su kada sam bila 7tt i sada opet evo, mislila sam kao ajde okej je to sve, siri se. Ali bol je dosta neugodna i sinoc sam jedva prespavala noc em zbog psihe em zato sto mi nikako nije pasalo kad sam legla, morala sam staviti jastuke pod noge da se podignu malo da mogu zaspati.. Ne znam je li koja od vas imala takve bolove kada je bila 11tt. Pokusavam ostati mirna, ali fkt me strah i jedino mi ostaje otici na hitnu, ali me strah da ne misle da sam luda i da umisljam ako nije nista i ako je to normalno🤷🏼♀️
Goga javi kad zavrsis sa uzv i nemoj da se brines beica je sigurno dobro
Sretno cure na pregledima danas
QMoze li mi neko reci kada je najbolje otici na 4d mislila sam u 18 nedelji il 20 pa sad nez
Lorija ja ne znam za pregled jer mi docide na godisnji sad u utorak 30.07 idem po nalaze i do gin pacu vidjet kad cu na pregled
Cure, imam pitanje.. Gin mi je na godisnjem i gin koji ju mjenja takoder iz nekog razloga nema pa nemam koga pitati. Pozalila sam vam se na pojacani iscjedak i zadnja 3 dana je jos malo pojacan jel i pojavili su mi se opet bolovi kao menstrualni, prestali su kada sam bila 7tt i sada opet evo, mislila sam kao ajde okej je to sve, siri se. Ali bol je dosta neugodna i sinoc sam jedva prespavala noc em zbog psihe em zato sto mi nikako nije pasalo kad sam legla, morala sam staviti jastuke pod noge da se podignu malo da mogu zaspati.. Ne znam je li koja od vas imala takve bolove kada je bila 11tt. Pokusavam ostati mirna, ali fkt me strah i jedino mi ostaje otici na hitnu, ali me strah da ne misle da sam luda i da umisljam ako nije nista i ako je to normalno🤷🏼♀️
Otidji draga...nemoj se ustrucavati kad je to u pitanju..
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Angie to je super vijest😁 mi smo isto odlucili da nam je dosta stana i da zelimo veliko dvoriste zbog bebe pa smo odlucili kupiti kucu u Popovaci posto mi je mama tamo blizu pa ono😁 Kucu smo nasli sad samo trebamo odluciti je li to stvarno to haha😁
LoSa84 dobro nam došla! Ovo se i rimuje😊 sretnu i urednu trudnoću do kraja želim!
Goga drži se, najiskrenije se nadam da ti se više neće ponavljat..
Jučer nakon treninga sam osjećala grčeve i stezanje prilično jake u donjem dijelu stomaka, jajnicima i preponama.. Također prije nekih tjedan dana nakon duge šetnje. Čitam da to zna biti normalno.. Vidit ću što će mi dr. reći danas, nisam dugo bila na pregledu.. Zadnji put u 12 tt i 13tt zbog onog roza iscjetka.. Baš sam jako uzbuđena što konačno idem.. Pokušavam ostat cool do 16h..I mužić pužić ide prvi put samnom.
Angie sretno u potrazi za kućom.. Držim fige da odaberete najljepšu i najjeftiniju!
LoSa84- dobrodošla, želim ti sve najbolje u trudnoći!
Svima sretno na pregledima, cure koje su nam u bolnici-očekujemo jako lijepe vijesti i od vas danas!
😊😊😊
Cim4 taman sam i ja pisala o bolovima iznad.. Mislim da je to sve normalno zbog žirenja maternice, ligamenata, mišića i pomicanja organa. Ali ako su jaki bolovi koji ne popuštaju ni tjekom mirovanja onda mislim da treba nazvat dr i pitati, ili na hitnu.
Cure, koliko ste (ako ste upoće) dobile kila do sada?
Ja sam 15tt dobila +1,5kg
Sortiraj odgovore
Najstariji