Angie kakvo pikanje? Ja 12.8 idem na probir u Petrovu. Valjda ce svi biti na moru pa nece biti guzva.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Grizli bas sam krenula pisati 😂 jedan je dosao negativan, ostale jos cekaju. Jer su dio radili na zaraznoj, a dio hzjz. U svakom slucaju u cetvrtak idem doma. Jos moraju odluciti dal cu dobiti za doma neku terpiju. Inace rekli su trazili studije i da je to tolko slabo istrazeno da uopce ne znaju kaj bi tocno dalje 🤦🏼♀️
Sretno svima na pregledima 😊
Red fox negativno? Pa izvrsnoooo
Ena bude sve ok ne brini
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Je, al meni tak nekad odmaze kolko znam o tome 🤦🏼♀️ jer je po meni glupo uopce pod terapijom uzimati bilo kakve uzorke. Uvijek se ceka po dva tjedna da naraste ak je kaj ostalo 🤦🏼♀️ al odlucila sam se prepustiti 😂 lako ja opet trazim briseve za mjesec, dva 😂
Sretno cure danas na pregledima
Red fox odlicne vijesti znaci trebala bi ubrzo kuci
Samojed u cetvrtak idem, u srijedu navecer mi je zadnja terapija. Danas mi je palo na pamet da nema onda vise dorucka, rucka i vecere u krevetu 😂
Red fox korak po korak i ovo su super vijesti 💪
Hvala vam svima na podrsci za mene 😘
I sretno svima na pregledima danas 🎉
Ja odlucila iskoristit dobre odnose u kojima sam ostal u bivsoj firmi pa sam se narucila na 3d 4d uzv sto vec u jednu privatnu polikliniku. Bas se veselim. Vodim muza prvi put sa sobom a on je fuuuul uzbuden 😁
Tako da sad iscekujem cetvrtak 25.7
(Sljedeci pregled mi je tek za mj dana u petrovoj)
Tockica kontrola stitnjace jer mi je zadnji put bila na gornjoj granici pa da vidimo sad stanje...dal cu na terapiju il necu 😏
Drzim fige da se spustila...mozda si bila pod stresom pa je bilo visoko.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sretno cure na pregledima danas! 😘
RedFox drago mi je da je sve uredu i uskoro ideš kući..
Sortiraj odgovore
Najstariji