Iva tu je hrana stvarno odlicna, najbolja od svih bolnica di sam bila 😂 petak je najbolji, prvo smo imali srdelice i blitvu, a prosli petak oslic i kelj. Jucer su bile mahune cuspajz i fasirano, al okus bas ko domace 😊 kaj je kod tebe bilo?
Iva kak se sad osjecas? Jesu te probali opet skidati sa lijekova? Bas sam te htjela pitati jel te kontrakcije bas jako osjecas?
HELP.
kupila sam baby watcher i srceko se cuje al kaze broj otkucaja 66.
A trebao bi biti 120-160.dal ima koja iskustva?
Prijavljujem iduci pregled za 27.8 :)
Čestitam i ostalim curkama na dobrim pregledima...🥰
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Bravo cureee, cestitke na urednim pregledima!!! 😍
Jaivanpa i jel beba bila kako aktivna na pregledu ili je spavala? Tj. Spavao 😁😁 cestitke na pisi 😊
Angie ocekujemo rezultate 😉
Iva i Red samo 💪 i nek ide na bolje.
Ostalo zaboravila 🙈🙈🙈
C1M44d ti obicno preporucuju kasnije, od 18-22.tjedna kad se radi anomaly scan. Mozes ti ici i prije, al razvoj organa je gotov kasnije. U 12.tjednu nije niti kostur do kraja razvijen i mislim da jos ne funkcionira probava niti je posteljica jos formirana u potpunosti.
Red Fox, ako se ne varam organogeneza završava sa 11/12 tjedana,a posteljica bi u potpunosti trebala biti formirana sa 12/13 tjedana. Kostur odnosno fizički razvoj završava tamo sa 33-35tt. Meni su sa 12/13 radili mini anomaly scan,igrom slučaja za istu cijenu su mi napravili i 4d i nevjerojatno je kako je već sve naoko formirano,zapravo je bebica mala pa se sve uspije dobro vidjeti. Na anomaly scan sa 22tt mi se baš loše na 4d vidjelo:/ Na mini anomaly ti gleda nuhalni nabor,prisutnost nosne kosti,protoke kroz arteriju pupkovine. Više od tog se nažalost ne sjećam. A dal je 3d/4d u smislu invazivnosti mislim da nema razlike.
Inače jako mi je drago za tvoje dobre nalaze!!
Čestitke svim curama na uspješnim pregledima❤❤
Čestitam na odličnim vijestima s pregleda.
Jaivanpa, čestitam na Jakovu
Jaivanpa cestitke na djecacicu,znaci danas je bio aktivan
Sto se tice mora ja sam trcala u vodu pravila kolut naprijed u vodi ronila ma bila sam u potpunosti aktivna so zadnjih dana ta mala infekcijica al sve je prestalo
Da tinika otkucaji moraju biti od 120 do 160 kako si i rekla
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji