ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Točkica37
    23. Srpanj 2019. 10:45

Iva kakvo je stanje?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Red Fox
    23. Srpanj 2019. 10:46

Iva tu je hrana stvarno odlicna, najbolja od svih bolnica di sam bila 😂 petak je najbolji, prvo smo imali srdelice i blitvu, a prosli petak oslic i kelj. Jucer su bile mahune cuspajz i fasirano, al okus bas ko domace 😊 kaj je kod tebe bilo?

Red Fox
    23. Srpanj 2019. 10:49

Iva kak se sad osjecas? Jesu te probali opet skidati sa lijekova? Bas sam te htjela pitati jel te kontrakcije bas jako osjecas?

tinika
    23. Srpanj 2019. 11:01

HELP.
    kupila sam baby watcher i srceko se cuje al kaze broj otkucaja 66.
    A trebao bi biti 120-160.dal ima koja iskustva?

Aristea
    23. Srpanj 2019. 11:02

Prijavljujem iduci pregled za 27.8 :)

Čestitam i ostalim curkama na dobrim pregledima...🥰

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

lorija
    23. Srpanj 2019. 11:09

Bravo cureee, cestitke na urednim pregledima!!! 😍
    Jaivanpa i jel beba bila kako aktivna na pregledu ili je spavala? Tj. Spavao 😁😁 cestitke na pisi 😊
    Angie ocekujemo rezultate 😉
    Iva i Red samo 💪 i nek ide na bolje.
    Ostalo zaboravila 🙈🙈🙈

Lavica27
    23. Srpanj 2019. 11:15

Red Fox

C1M44d ti obicno preporucuju kasnije, od 18-22.tjedna kad se radi anomaly scan. Mozes ti ici i prije, al razvoj organa je gotov kasnije. U 12.tjednu nije niti kostur do kraja razvijen i mislim da jos ne funkcionira probava niti je posteljica jos formirana u potpunosti.

Red Fox, ako se ne varam organogeneza završava sa 11/12 tjedana,a posteljica bi u potpunosti trebala biti formirana sa 12/13 tjedana. Kostur odnosno fizički razvoj završava tamo sa 33-35tt. Meni su sa 12/13 radili mini anomaly scan,igrom slučaja za istu cijenu su mi napravili i 4d i nevjerojatno je kako je već sve naoko formirano,zapravo je bebica mala pa se sve uspije dobro vidjeti. Na anomaly scan sa 22tt mi se baš loše na 4d vidjelo:/ Na mini anomaly ti gleda nuhalni nabor,prisutnost nosne kosti,protoke kroz arteriju pupkovine. Više od tog se nažalost ne sjećam. A dal je 3d/4d u smislu invazivnosti mislim da nema razlike.

Inače jako mi je drago za tvoje dobre nalaze!!
    Čestitke svim curama na uspješnim pregledima❤❤

TinchiSk
    23. Srpanj 2019. 11:15

Čestitam na odličnim vijestima s pregleda.
    Jaivanpa, čestitam na Jakovu 

samojed
    23. Srpanj 2019. 11:18

Jaivanpa cestitke na djecacicu,znaci danas je bio aktivan
    Sto se tice mora ja sam trcala u vodu pravila kolut naprijed u vodi ronila ma bila sam u potpunosti aktivna so zadnjih dana ta mala infekcijica al sve je prestalo

Točkica37
    23. Srpanj 2019. 11:21

Da tinika otkucaji moraju biti od 120 do 160 kako si i rekla

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.