ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    23. Srpanj 2019. 09:49

ena10 nisam iz Zg al vidim da i kod nas u Ri ima ta trgovina...morat ću prošetat do tamo dok budem idući tjedan po doznake išla :)

Maj4
    23. Srpanj 2019. 09:49

TinchiSk kad budeš listala popuste, nije samo na jastuk nego na sve proizvode tog brenda, ne mogu se sjetiti kako se zove a nije mi u blizini jastuk 🙈🤣 ovi veći jastuci što sam gledala su bili od tog proizvođača.
    Nama je to teta rekla, baš su bile ljubazne 👌🏻

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Aristea
    23. Srpanj 2019. 09:51

Evo mee.... ziv sam i zdrav sam hehe i decko jeee, jako aktivan hehe i vidjelo se ko na slici od nekoj od vas kaj je stavila  ..zeza se ginekolog nema 3 noge nego dvije hahaha ...stize nam Jakov 💙🥰 kod mene je Ramzi zeznuo... Evo dobila sam uz to 3 i pol kg tek sad a ovo prije kila pol kg negdje..

Ps jel mi moze reci ona koja je stavila slikicu da se vidjelo da je decko da posalje opet da svojima pokazem kako izgleda to da vidi...ako nije bed..jer puno je str ispisano :)

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• valentina
    23. Srpanj 2019. 09:56

Katy123

Pozdrav 😊 zanima me koje ste dodatke prehrani dobile na preporuku vaseg ginekologa? Trenutno pijem elenatal za prva tri mjeseca i jako mi tesko padaju na zeludac.

Ja pijem pronatal od elevita..meni pasu izvrsno, popijem obicno iza obroka.

• valentina

Jaivanpa

Evo mee…. ziv sam i zdrav sam hehe i decko jeee, jako aktivan hehe i vidjelo se ko na slici od nekoj od vas kaj je stavila ..zeza se ginekolog nema 3 noge nego dvije hahaha …stize nam Jakov 💙🥰 kod mene je Ramzi zeznuo… Evo dobila sam uz to 3 i pol kg tek sad a ovo prije kila pol kg negdje..

Ps jel mi moze reci ona koja je stavila slikicu da se vidjelo da je decko da posalje opet da svojima pokazem kako izgleda to da vidi…ako nije bed..jer puno je str ispisano :)

Bravo bravo

Omerta

Katy123

Pozdrav 😊 zanima me koje ste dodatke prehrani dobile na preporuku vaseg ginekologa? Trenutno pijem elenatal za prva tri mjeseca i jako mi tesko padaju na zeludac.

Probaj ih piti navecer nakon vecere/prije spavanja i nebi trebalo bit problema. 
    Inace ja od pocetka uzimam Folat + dodatno Prenatal + B12 + zeljezo. Nekome to sve ne treba neko prva tri mj samo Folat pa onda krenuti sa ostalim dodacima.. Ja planiram uskoro jos i omegu (na biljnoj bazi).

Be the change you wish to see in the world.. 💚

MaRe
    23. Srpanj 2019. 10:00

Jaivanpa čestitam na dečkiću :D Znači ni on se nije stidio na pregledu 

• valentina
    23. Srpanj 2019. 10:00

Sretno i ostalim curama na pregledima, da nam isto donesu lijepe vijesti
    Spominjale ste jastuk za spavanje, ja se isto vec sve teze namjestam pa sam razmisljala da ga kupim ovaj tjedan.
    Kakvih sve punjenja ima, mislim da li samo sa stiropor kuglicama ili i sa vatom mozda, i koji bi bio bolji po vasem misljenju?
    Hvala na info

C1M4
    23. Srpanj 2019. 10:05

Angie je stavila sliku svojeg deckica di se dobro vidjelo😁 cestitke na deckicu i urednom pregledu😁

C1M4
    23. Srpanj 2019. 10:10

Cure, htjela sam vas pitati je li koja radila rano 4D uzv? Odnosno kada sam zvala za pregled da se narucim rekli su mi da imaju i 4D uzv pa da mogu ici i na taj ako zelim jer se tamo vide i kao nepravilnosti ako ih ima, iduci tjedan cu biti 12+3 kada idem na pregled pa ne znam da li da idem ili ne? Savjeti? Zbunjena sam, negdje procitam kako se to preporuca pogotovo sa 12tt, negdje da se ne preporuca pa ne znam sto vi mislite?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.