Cestitke na deckicu 😊 ovo je izgleda zima deckica 😂 za jastuk vam je najbolje kaj vam pase. Ja nisam nikako htjela kuglice jer to suska i jednostavno ne volim takvo punjenje. Ja svoj jastuk ne bi mjenjala za nista 😊 sad muz spava s njim dok sam u bolnici 😂
C1M4 4d ti obicno preporucuju kasnije, od 18-22.tjedna kad se radi anomaly scan. Mozes ti ici i prije, al razvoj organa je gotov kasnije. U 12.tjednu nije niti kostur do kraja razvijen i mislim da jos ne funkcionira probava niti je posteljica jos formirana u potpunosti.
Čestitam na urednim pregledima 👏🏻🎉🥰
Na mom piše punjenje od granula, uzela sam najnapunjeniji u dućanu 🤣🤣 ali ima i cif pa se može izvaditi punjenje ako mi bude kasnije pretvrdo za sad mi paše tako. Nisam primjetila da se čuje dok se namještam 😊
Zato je najbolje otići u dućan i ispipati sve što vidite 🤣🤣
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Htjela sam vas pitati ako imate mozda kojeg privatnog ginekologa za preporuciti u Zg-u za UZV, 2D/3D/4D?😁
Probaj Polikliniku Vili!Ja sam tamo isla par puta u prvoj trudnoci, a i na neke zahvate nevezane za trudnocu.
Zvala sam ih i narucila se😁 Hvala Omerta☺️☺️
Odlicno, bas mi je drago! Sretno!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Cestitke na deckicu 😊 ovo je izgleda zima deckica 😂 za jastuk vam je najbolje kaj vam pase. Ja nisam nikako htjela kuglice jer to suska i jednostavno ne volim takvo punjenje. Ja svoj jastuk ne bi mjenjala za nista 😊 sad muz spava s njim dok sam u bolnici 😂
Ok hvala, ma i ja imam sve jastuke sa vatom i ok su mi, zato me i zanima iskustvo sa kuglicama
Čestitam na urednim pregledima 👏🏻🎉🥰
Na mom piše punjenje od granula, uzela sam najnapunjeniji u dućanu 🤣🤣 ali ima i cif pa se može izvaditi punjenje ako mi bude kasnije pretvrdo za sad mi paše tako. Nisam primjetila da se čuje dok se namještam 😊
Zato je najbolje otići u dućan i ispipati sve što vidite 🤣🤣
Ok, hvala, hocu, isprobati cu
Cestitam curke na urednim pregledima! Bome za sad decki vode! Moj pregled ce mozda biti pomaknut na 8.8. jer dragi ide na poslovni put prije toga. No vidjet cu, javim jos sve na vrijeme, a moram se i sa doktoricom cut, tako da necu nista znat 100% prije 6.8. Danas punimo 11tj, yaay!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Sortiraj odgovore
Najstariji