ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Red Fox
    23. Srpanj 2019. 10:11

Cestitke na deckicu 😊 ovo je izgleda zima deckica 😂 za jastuk vam je najbolje kaj vam pase. Ja nisam nikako htjela kuglice jer to suska i jednostavno ne volim takvo punjenje. Ja svoj jastuk ne bi mjenjala za nista 😊 sad muz spava s njim dok sam u bolnici 😂

Točkica37
    23. Srpanj 2019. 10:12

Cestitam na urednom.pregledu

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Red Fox
    23. Srpanj 2019. 10:13

C1M4 4d ti obicno preporucuju kasnije, od 18-22.tjedna kad se radi anomaly scan. Mozes ti ici i prije, al razvoj organa je gotov kasnije. U 12.tjednu nije niti kostur do kraja razvijen i mislim da jos ne funkcionira probava niti je posteljica jos formirana u potpunosti.

Angelly
    23. Srpanj 2019. 10:13

Evo i kod nas je sve u redu, pregled super prošao :)

• valentina
    23. Srpanj 2019. 10:19

Angelly

Evo i kod nas je sve u redu, pregled super prošao :)

Supeeer bravo

Maj4
    23. Srpanj 2019. 10:20

Čestitam na urednim pregledima 👏🏻🎉🥰
    Na mom piše punjenje od granula, uzela sam najnapunjeniji u dućanu 🤣🤣 ali ima i cif pa se može izvaditi punjenje ako mi bude kasnije pretvrdo za sad mi paše tako. Nisam primjetila da se čuje dok se namještam 😊
    Zato je najbolje otići u dućan i ispipati sve što vidite 🤣🤣

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Omerta
    23. Srpanj 2019. 10:20

C1M4

Omerta

C1M4

Htjela sam vas pitati ako imate mozda kojeg privatnog ginekologa za preporuciti u Zg-u za UZV, 2D/3D/4D?😁

Probaj Polikliniku Vili!Ja sam tamo isla par puta u prvoj trudnoci, a i na neke zahvate nevezane za trudnocu.

Zvala sam ih i narucila se😁 Hvala Omerta☺️☺️

Odlicno, bas mi je drago! Sretno! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• valentina
    23. Srpanj 2019. 10:21

Red Fox

Cestitke na deckicu 😊 ovo je izgleda zima deckica 😂 za jastuk vam je najbolje kaj vam pase. Ja nisam nikako htjela kuglice jer to suska i jednostavno ne volim takvo punjenje. Ja svoj jastuk ne bi mjenjala za nista 😊 sad muz spava s njim dok sam u bolnici 😂

Ok hvala, ma i ja imam sve jastuke sa vatom i ok su mi, zato me i zanima iskustvo sa kuglicama

• valentina
    23. Srpanj 2019. 10:22

Maj4

Čestitam na urednim pregledima 👏🏻🎉🥰
    Na mom piše punjenje od granula, uzela sam najnapunjeniji u dućanu 🤣🤣 ali ima i cif pa se može izvaditi punjenje ako mi bude kasnije pretvrdo za sad mi paše tako. Nisam primjetila da se čuje dok se namještam 😊
    Zato je najbolje otići u dućan i ispipati sve što vidite 🤣🤣

Ok, hvala, hocu, isprobati cu

Omerta
    23. Srpanj 2019. 10:27

Cestitam curke na urednim pregledima! Bome za sad decki vode! Moj pregled ce mozda biti pomaknut na 8.8. jer dragi ide na poslovni put prije toga. No vidjet cu, javim jos sve na vrijeme, a moram se i sa doktoricom cut, tako da necu nista znat 100% prije 6.8. Danas punimo 11tj, yaay! 

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.