ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maj4
    23. Srpanj 2019. 08:53

Dobro jutro cure 🖐🏻
    Sretno danas 🤞🏻🤞🏻
    Red Fox čestitam na dobrom nalazu, da i ostatak bude takav i ponovljeni brisevi sterilni 🤞🏻😊
    Mene su komarci budili 😒 
    Ne znam koja je točno sad pisala za jastuk 🙈 ali ja sam si uzela u bubamari prošli tjedan, u onom trudničkom paketu ima i kupon za 15%popusta. Pitaj obavezno tetu koja radi da ti otvori koji, uglavnom su punjeni granulama ali nisu svi s jednakom količinom pa ima mekši i tvrđi 🤗
    Što se tiče kupanja u moru ja nisam imala grčeve ali me znalo zatezati. Vjerujem da je kako se mi rastežemo pa je sve napeto i malo mi je nezgodno plivati pa bi se samo bučnila u pličaku i izašla van. 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Angie1205
    23. Srpanj 2019. 09:02

Redfox sad tek vidim...bravooo i da si sto prije kod svoje kuce 🥰
    Samo da javim, trenutno cekam prozivku al teta na salteru je super ljubazna, sve je klimatizirano, nije neka ekstra guzva pa eto ako netko razmislja kam da ide...ovdje je super 😉

Nasty
    23. Srpanj 2019. 09:04

I ja se stalno vrtim s boka na bok i budim kod spavanja, a ako sam predugo na jednoj strani počne me također boluckat. Imam jastuk pa ću ga večeras probat upotrijebiti. Ja nisam imala te grčeve u moru. Ali inače polako ulazim ko penzić. 

C1M4
    23. Srpanj 2019. 09:11

Omerta

C1M4

Htjela sam vas pitati ako imate mozda kojeg privatnog ginekologa za preporuciti u Zg-u za UZV, 2D/3D/4D?😁

Probaj Polikliniku Vili!Ja sam tamo isla par puta u prvoj trudnoci, a i na neke zahvate nevezane za trudnocu.

Zvala sam ih i narucila se😁 Hvala Omerta☺️☺️

C1M4
    23. Srpanj 2019. 09:28

Sretno curama na pregledima danas, javite lijepe vijesti i saljite nam slikiceee🥰

MaRe
    23. Srpanj 2019. 09:37

Maj4 koliko si platila jastuk? Ja što po netu nađen sve je nešto skoro 300 kn..to mi baš puno..al sve mi se teže namjestit...noćas su me zglobovi na nogama bolili onda sam si srolala jorgan i njega "zajašila"  Baš postaje nezgodno spavati a trbuh još ni nije velik kako će biti.
    Sretno svima dns na pregledima i bockanjima :) I držite se hlada, vani je pakao. 

ena10
    23. Srpanj 2019. 09:42

MaRe

Maj4 koliko si platila jastuk? Ja što po netu nađen sve je nešto skoro 300 kn..to mi baš puno..al sve mi se teže namjestit…noćas su me zglobovi na nogama bolili onda sam si srolala jorgan i njega "zajašila"Baš postaje nezgodno spavati a trbuh još ni nije velik kako će biti.
    Sretno svima dns na pregledima i bockanjima :) I držite se hlada, vani je pakao.

Ja i dalje čekam u Petrovoj...A u 9 naručena bila😁

Ja sam svoj jastuk kupila U Adaxu, U maksimirskoj.
    Najboljih 96 kn( mislim da je bilo 96, zaboravila sam točno🤣) potrošenih u životu. 😁

TinchiSk
    23. Srpanj 2019. 09:42

Angie, sretno na kontroli, nadam se da nećeš morati na terapiju!
    Red fox, baš si me nasmijala da nema više obroka u krevetu kad odeš doma! Eto, u svakoj situaciji treba naći nešto pozitivno. Neka ti ideš doma. Doma je sve ljepše.
    Maj4, puno hvala za info da je u paketu od Bubamare i popust za jastuk, uopće se to ne bi sjetila provjeriti, a imam taj paket doma, samo sam prelistala kad sam to pokupila, tada još nisam razmišljala o kupovini. Onda ću definitivno po jastuk ovih dana.

ena10
    23. Srpanj 2019. 09:43

Ako nisi iz ZG, mislim da ti čak i dostavu rade, to moraš samo provjeriti na web stranici

Maj4
    23. Srpanj 2019. 09:44

MaRe 250kn je bio ovaj što sam uzela i iskoristila sam tih 15%popusta to je cca 210kn. To mi je bilo prihvatljivo. Jer više manje su tu cijene, ako je koji jeftiniji preko interneta s dostavom dođe na isto. A i draže mi je kupiti nešto kad mogu vidjeti i opipati 🙈🙈

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.