Ja sam isto bila slusala svakakve price. Na kraju meni porod sam po sebi uopce nije bio tak strasan. Nisam popucala niti su me rezali. Jedino kaj sam dobila epiduralnu, tako sam odlucila jer sam htjela proci sto bezbolnije, inace da je bilo sve i redu i da je beba bila ziva odbila bi epiduralnu. Meni cak ni trudnovi pod dripom nisu bili toliko strasni. Al ja sam bila pod drugom vrstom soka tako da mozda i nisam tolki osjetila. U svakom slucaju nadam se da ce i sada drugi put sve ici bez nekih komplikacija i bez rezanja.
Bravo cure, sviđaju mi se vaša iskustva i držat ću se te tvoje mantre Lavice!
I ja imam visok prag boli, svašta sam prošla, operaciju, vađenje zubi pa eto ništa mi nije.. Nakon ovog poroda i boli ću barem bit sretna💗🤗
Eh žao mi Annika!
Joopj kako super,jedva čekam to javljanje, moja je u kasnijim tjednima znala cijela bit na jednoj strani i valjda bi joj guzica bila u zraku,trbuh mi je nakoso bio ušiljen,presmijesno😂 Ona tako dan danas sa guzom u zraku spava!
Red fox ma kako ne bi bilo sve ok, tu cijela četa hormonalnih ženica mantra za vas🤞
Ja bi samo nadodala a i vezi lakseg izdrzavanja boli trudiva da jaaaako vazno znati disati. Mene je to zeznulo u prvom porodu jer sam bila skroz nespremna i nisam se znala nositi s bolovima a kamoli koncetrirati na disanje. Drugi put sam imala iskustvo i stalozenost te se koncetrirala na disanje i puuuuno je lakse. Znaci veeewlika veeelika je " kvaka" u disanju i ovo pisem za prvorotke neka odu na tecaj disanja obavezno to ce puno olaksati porod.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ja sam lani potrgala nogu a da nisam ni znala 🙈
Tolko o boli 😂 izletilo mi koljeno skroz iz casice i naoteklo naravno a ja sam hodala i tek tolko sepuckala malo jer sam i guzu natukla pri padu na istoj strani. Dosla na rengen a veli dr produzite u gipsaonu 😱
S tim da sam u bolnicu otisla nakon sto me mm nagovorio da odem na slikanje jer je bas ruzno naoteklo, ne bi ja bi isla 😂
Nas bebac se javlja iz raznih kuteva moje buse, malo je full nisko pa odjednom me rokne u pupak da ostanem u cudu...pa ga nema par sati, ja pomazim lijevo a on bas opali desno...igramo se lovice 🥰
Bok cure! Sretno na pregledima danas!!
Šta se tiče poroda, ja sam curku rodila na sv.Duhu i nisu me rezali niti sam pukla… imala sam stvarno super babice i sreću da sam rodila jako brzo.
Isti dan sam već sjedila na krevetu i nol je brzo prošla…
Vidjet ćemo šta će sada biti, bilo bi super kada bi se ponovilo sve tako glatko 🤞🏻😁
I ja sam nasu prvu rodila na Sv.Duhu. Takodjer niti me rezali niti sam popucala, samo me mala cini mi se ogrebala nokticima dok je izlazila pa me to peklo neko vrijeme. Malo mi je to sve u magli, izmucilo me 8h sati dripa, ali mislim da su i mene dole masirali, barem je tako dragi rekao..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Pozdrav cure, evo i mene nakon par dana..Iva - javljaj novosti, mislimo na tebe! Anaid - jako mi je zao zbog sve sto prolazis, zelim ti da se sto prije emocionalno oporavis i samo hrabro naprijed! Ajme cure, porod..moram priznat da je mene dosta strah, al ajde, kako su milijuni zena prije mene, tako cu valjda i ja! Međutim, imam jedno pitanjce, naime, malo me pocelo svrbiti dole. Ni sama ne znam jesu li to gljivice ili ne, nikad ih nisam imala, a ovo me zasvrbi par puta dnevno, prestane za min samo od sebe..znaci nije ni blizu neizdrzivo, ali s obzirom da idem na more, zvat cu danas ginekologicu..jel znate mozda neke prirodne recepte i sl kako se toga rijesiti..
Ps: Nova19, vidim da su nam prvorodjene tu negdje mjesec dana razlike! Moja me iznenadila tjedan dana prije mog rodjendana.. mala Skorpijonka. A skoro smo bile obje Strijelcice!
mustra, imas prirodne vaginalete tipa Acidosalus ili ono GynoPro ulje koje nakapas na ulozak ili namazes izvana/iznutra. Oboje dozvoljeno u trudnoci.
https://aromara.hr/page/gyno-pro-najcesce-postavljana-pitanja
Ja cu si to dvoje nabaviti kad dodjemo u Hr.
Sortiraj odgovore
Najstariji