ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nasty
    22. Srpanj 2019. 10:09

Hahahaha Superman!
    Znači nije tako strašno to sve skupa! Nekad se osjećam hrabrom, kao ja ću to ko od šale.. A s druge strane me strah i stalno nešto čitam i kopam neke informacije jer mi je tako bude lakše.. Cure hvala na podjeljenim iskustvima 😊

Nova19
    22. Srpanj 2019. 10:10

Bok cure! Sretno na pregledima danas!!
    Šta se tiče poroda, ja sam curku rodila na sv.Duhu i nisu me rezali niti sam pukla... imala sam stvarno super babice i sreću da sam rodila jako brzo.
    Isti dan sam već sjedila na krevetu i nol je brzo prošla...
    Vidjet ćemo šta će sada biti, bilo bi super kada bi se ponovilo sve tako glatko 🤞🏻😁

Mom2911
    22. Srpanj 2019. 10:11

Nasty- cini mi se da si ti iz st, ako tamo mislis rodit moj topli savijet veza veza veza, bez toga ne ulazi u rodiliste. Mene su iskasapili, imala sam 38!!!, savova u 3 sloja. Cak mi je misic guze pukao i to su mi sivali. Eto toliko koliko su bili brizni i pazljivi. Ja sam imala horor porod, da ne idem u detalje, ali za ovaj porod sam odmah isla u zna se vec koga, ko prima pare u bolnicu da ne imenujem javno i vec sad dogovorila porod. Uz pozamasan iznos jel. Zalosno ali istinito. Ja opet ono proc nemogu a i ne zelim da mi se djete rodi kao i prvo, sa ogrominim kefalhematomima na glavi i sa strepnjom sta mu je s mozgom. Hvala Bogu sve je super proslo, ali isto tako moglo je bit ajme posljedica. 

deewillow
    22. Srpanj 2019. 10:13

Lavice, znam o cemu pricas. Mislim da to jako ovisi i o genetici. Moja mama i ja smo za to vrlo slicne, prakticki od rodjenja u nekim trenucima jako tesko zaustavljamo mokracu, a kad se smijemo, nekad ni ne osjetimo da malo krene... 😕 i ja bih se slozila s time da u pravilu ima zena koje s tim imaju "problema". Moja mama je rodila tri put, zadnji puta kad je imala 40 god., a s cca 50 i nesto sitno je otisla na operaciju da joj izvade maternicu, a cak i jajnike. Molim vas nemojte ovo shvatiti kao plasenje, jer nije. Ona je naime prije operacije vec ostale bez menstr. (rana menopauza). Medjutim, samo zelim reci da znam o cemu pricas i da jednom kad nam zenski organi ne budu trebali, nije smak svijeta niti izvaditi ih 😅 danasnja medicina je dosta uznapredovala po tom pitanju. I da, jajnike su joj vadili radi nekih vecih cista koje su se odjednom pojavile, pa zlu ne trebalo...
    U svakom slucaju, iako mozda nisam na najbolji nacini srocila ovaj post 🤔, vrlo je dobronamjeran i zeljela sam reci da znam tu situaciju i da je sve rijesivo. 😊
    Uf, epiziotomija, pucanje, uf uf uf. Ja se o tome trudim ne misliti 😅 (haha, kao da ce to pomoci u tom trenutku) 😅 prvorotka cu biti, a mogu se jedino nadati najboljem. Takodjer me zanima info o tom cudotvornom ulju 😉🤗
    Anna, drago mi je da je uzv bio super 😃😃✌✌
    Svim curama jos jednom puno srece❣😘

deewillow
    22. Srpanj 2019. 10:15

Hahahaha, mali Superman, bas super komentar! 😉💪😃😂

• Lala27
    22. Srpanj 2019. 10:20

Cure, sa srećom danas, šaljite nam sličice 😄 Sad su sve veće bebice, pa je zanimljivije jer se fino vidi na ultrazvuku. 

Što se poroda tiče, ja se toga oduvijek plašim i mislila sam carski definitivno, a sad od kako sam trudna nekako i dalje se plašim, ali malo drugačije razmišljam i mislim mogu ja to 😁 Ma čak ga i jedva čekam, samo da dođe moja bebica 😄

deewillow
    22. Srpanj 2019. 10:22

Lala, bas si lijepo to napisala ❤ mozes ti to naravno! 😉💪

Točkica37
    22. Srpanj 2019. 10:23

Ja sam malo popucala al to stvarno ne boli...ni sivanje...uopce nisam osjetila. Meni su trudnoce uglavnom zajebane, a porodi i oporavak genijalni. Odmah sam sjedila i slicno... jesino poslije drugog ostala posteljica pa su me odmah uspavali da to rijese. 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Nasty
    22. Srpanj 2019. 10:27

Mom291 gle ja sam čula i dobrih iskustava iz tog rodilišta kod žena koje nisu imale vezu. To ne znači da umanjujem tvoje loše iskustvo. Tako da nije nužno najbitnija veza, ali je dobro imati zbog sigurnosti. Ja nemam namjeru plaćati porod. Ako već moram plaćati, platit ću neku duolu da bude samnom ili da rodim doma u bazenčiću. Što se tiče pucanja i kasapljenja i očajnog osoblja.. kad već to spominješ. Napiši detaljnije. Zašto je do toga došlo? Kakva je bila tvoja suradnja sa primaljom? Jesi išla na vježbe, masirala međicu 3 tjedna prije termina? Jednostavno mi je neprihvatljivo čuti da su svi stoka i da samo čekaju kuvertu. Jesi rodila u starom i novom rodilištu? 

Nasty
    22. Srpanj 2019. 10:32

Odnosno međica se počne masirati oko 6tjedana prije termina.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.