Naša instruktorica kaže ukoliko se odbije rezanje međice onda ide suradnja sa primaljom oko tiskanja i ako se pravilno izvede nema pucanja.
Jutro
Sto se tice spavanja i ja sam nocas bas nekako lose spavala,probudila se umornaaa.
Vrucine zasad dobro podnosim, i inace obozavam ljeto pa mozda mi zato malo lakse, mada isto imam niski tlak.
Rezanje i pucanje uuhhh i mene jeza hvata od toga. Makar nemam lose iskustvo s tim na prvom porodu, rezali me al taman u trenutku jakog truda tako da to nisam ni osjetila. Al ono svejedno me uzasno strah od same pomisli na to
Sretno curama danas na pregledu
Ja sam suradjivala oba puta, sve slusala i lijepo tiskala, babica me masirala. Kceri se omotala vrpca dva puta okk vrata pa su rezali da brze izadje a mali je izlazio s rukom uz glavu i em me zaderao, zaglavio je na izlazu i morala je rezati. Babica mi je inace bila super i bas je bila razocarana sto me morala rezati
[iimg]
Ali kazem, moje je tkivo takvo.
I rezanje nisam osjetila, to mi nije problem. Problem mi je oporavak poslije
[iimg]
Annika a jooj.. Daj mi reci u tim trenucima se navodno rezanje i pucanje uopće ne osjeća? Nego kasnije bole ponti. A sretnice bez rezanja se oporave brzo i navodno već za 3 sata mogu na wc.
Ja na prvom porodu popucala al skroz mali, tih par savova jedva da sam osjetila, dr koji me sivao i ja se smijali da bude stavio jos jedan extra za muza 😂
Na drugom porodu iako je bio tezi, beba krivo okrenuta i svasta nesto...nit popucala nit rezana, ta babica me spasila.
Mene je babica masirala na prvom porodu, bila je stvarno super žena. Da mi je opet naletjeti na nju. Moram priznati da nisam tad ni puno znala ni puno čitala niti se puno opterećivala, jedino sam se bojala boli. Popucala sam, šivali su me, ali iskreno, ja se toga uopće ne sjećam. Totalno me neki adrenalin uhvatio kad sam rodila tako da se ne sjećam da mi je to bila neka trauma. Nisam imala ni neki težak oporavak. Dobro, prošlo je 10 godina, stvarno sam i puno toga zaboravila iz tog vremena, ali nemam neke loše uspomene na porod. Znam samo da tu noć nisam mogla zaspati (rodila sam u 00:35), bila sam kao da sam popila 4 Red bulla, razbuđena totalno. Jedva sam dočekala doručak, gladna kao vuk. Htjela sam da mi u 6 netko ide po brokulu, samo sam o tome razmišljala A napokon mi je s porodom bila prošla žgaravica koju sam imala konstantno zadnja 3 mjeseca pa sam se na to usredotočila, na taj osjećaj olakšanja.
Annika mali ti je izasao van u pozi kao Supermen 😁 Dobro je,termin ti je prije moga...čuti ću svježi izvještaj jer ću i ja roditi u Osječkoj ma da koliko sam čitala na netu mi je puuuno privlačnija Riječka.
Sortiraj odgovore
Najstariji