Tockice bitni da se javis do spavanja 😉
Ja evo konacno dosla do brokule nakon jucerasnjeg neuspjeha 🎉🤘🤗
Danas su vani rekli velike vrucine i mislim da do navecer me vise nema van, osim ako se mala probudi za koju min, sto cisto sumnjam da bude 🙄
Niskotlakasice, kak podnosite ove pritiske i temperature?
Dobro jutro svima!
Sretno curama na pregledima danas, javljajte lijepe vijesti, treba nam to
Nisam noćas baš mogla spavati tako da sam jedva čekala jutro. Evo me sad na poslu, pojela doručak. Nije brokula, ali ispunilo je svrhu.
Ja sam htjela krenuti na jogu, ali nikako se natjerati. Malo sam i ljuta na sebe koliko sam lijena i ništa mi se ne da. A s druge strane, zašto ne iskoristiti vrijeme za odmor dok mogu.
Iva, drago mi je da si napokon na odjelu, ipak je to mirnije okruženje. Javi nam se nakon vizite, puno sreće i dalje tebi i bebici.
Jutro cure!
Sretno koje imate pregled danas!
Iva, napokon!!! Angie, ja sam niskotlakasica, inace ok podnosim vrucine, ali sad u ovoj trudnoci sam primjetila da mi vise pase kad je svjezije. Ovdje u Danskoj su ok temp i uvijek puse, ali sad stize isto neki val vrucine, taman prije nego putujemo u subotu. Vidjet cu kak ce mi bit na 30+ kad stignemo u Zg.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Meni je tlak inace 90/60, zadnji put kod ginicke bio je 110/70...isto valjda od nervoze i uzbudjenja, cak se i med sestra cudila kak je dobar 😂
Meni je jucer bilo koma. Kak smo rucali tak smo svi zalegli i ja zaspala, izasli smo van tek oko 18 s ono nigdje zraka, takva sparina, ja sjedim i doslovno se topim. Popila sam odjednom pola litre vode, uzas. Imam neki osjecaj da ce mi i danas bit takav dan 🤮
Kaj se tice vjezbanja...nema sanse! 😂
Ja sam na 4.katu bez lifta, samo kaj sidjem dole i vratim se meni je dovoljna vjezba, a tu je i pas tak da meni vjezbe ne trebaju. Kegelove vjezbe nisam radila ni u jednoj trudnoci i rodila sam u roku sat-dva od dolaska u rodiliste a posto je ovo treca beba, sve me strah da do rodilista necu ni doc...mozda da ja vjezbam kako zadrzat malca dok ne dodjem do bolnice? 🙈
Mikio, kod mene isto uvijek ispod 100, sad nedavno kod dr. 84/60. Nekog drugog bi ta brojka vec rusila... Jedino ako idem negdje uz stepenice i malo se uspusem ili od uzbudjena mi skoci na "normalno".
Sto se tice vjezbi za trudnice.. ja sam mislila bar prenatalnu jogu probat kod kuce.. ima puno dobrih i sigurnih videa na youtube-u. Tako sam i u prvoj trudnoci, vec sa povecim trbuhom i super mi je pasalo.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Nikakve vjezbe ne radim.strah me ista tiskat dole. Profesija mi je takva da dosta pritiscemo trbusne misice i odmah me je htio slat na komplikacije
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Znači Samojed, Tockica ja prva nastupam u 14h!
Hvala curke svima😘
Ja nisam u prvoj radila Kegelove nego sam dobila od sogorice neku mast koju je neka poznata babica napravila za omeksavanje medjice tako da nisam uopće popucala na porodu. Obzirom na operaciju maternice odmah po porodu sad idem isključivo na carski tako da... ali trebala bi sad neke žešće vježbe raditi budući od prvog poroda imam problem sa bjezanjem mokraće pri skakanju i trcanju i to malo veci problem. Bavim se rekreativno trčanjem i kad odem na neku utrku ili trening užasno me to u glavi sputava. Na 2./3.km se doslovno upiskim a da ni ne primjetim😔 Kad pocnes pričat o tom ispadne da masa zena ima taj problem nakon poroda.
Jutro!
Curke sretno svima danas na pregledima..🤩🙈
Iva- jel ima kakvih novih info? Kako ste vas dvoje?
Jutro!
Lavice, daj ti nama info kako doci do te kreme za medjicu. Ja imam nocne more od pucanja i epiziotomije, takvo mi je tkivo da to i sad ocekujem i probala bih bilo sta da to izbjegnem
[iimg]
Stelle123 onda se mi i službeno vidimo u 9 mj. na vježbama?
Sretno cure na pregledima danas!!!
Nama je za međicu rečeno bademovo ulje ili neko ulje za bebe.
Sortiraj odgovore
Najstariji