ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    22. Srpanj 2019. 09:06

Jedino čega me strah je epiziotomija 😐 Toliko sam se toga na slusala o tome i da naši doktori u 90% slučajeva rezu trebalo/netrebalo da sam uvijek vikala da cu dijete imati kad ga budu uzgajali u inkubatoru ko piliće 😁 I sad kad se sjetim da me to čeka hvata me panika xD

Nasty
    22. Srpanj 2019. 09:07

Za epiziotomiju navodno treba naglasiti primalji da je ne želimo. Pa onda i ona pri porodu masira međicu.. 

Nasty
    22. Srpanj 2019. 09:08

Ako se ne kaže ništa onda režu. 

Točkica37
    22. Srpanj 2019. 09:09

Mene nisu rezali niti jednom. Vinogradska. 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Nasty
    22. Srpanj 2019. 09:12

Točkice pa onda kod tebe to ide glatko! Ni moja sestra nije bila rezana niti je pucala, pa se nadam da neću ni ja.. Al zato znam puno žena koje su rezane ili su pucale. 

Točkica37
    22. Srpanj 2019. 09:32

Mene je babica zalila pred prvi porod uljem...al to samo zato valjda sto mi je bila poznanica 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Maj4
    22. Srpanj 2019. 09:33

Dobro jutro cure 🖐🏻
    Ja sam malo odužila danas, ali sam se noćas budila za pipi tako me zabolio mjehur, vjerujem da je beba jučer hodočastila po njemu jer sam cijeli dan išla na wc po par kapi i tak navečer sam fino uspjela pipi 🤣🙈 
    Glava me ubija, vidim nisma jedina, nadam se da će što prije proći 😥
    Sretno na pregledima 🤞🏻🤞🏻 iščekujemo dobre vijesti i koju sličicu, nešto mi dugo nije bilo slika 🙈🙈
    Ajme to rezanje ja imam fobiju, još kako je ono ne tako davno bilo iskustva žena sa poroda i o šivanju 😖😖 užas. I taman su mi svi oko mene počeli pričati svoja iskustva i davati savijete iako naglasio da ne znam ništa i da ne želim ništa znati svi samo nastave pričati 🤯🤯

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• AnnA
    22. Srpanj 2019. 09:34

Evo cure, ja obavila petrovu. Na ultrazvuku sve super. Vidjeti cemo sto kazu nalazi kad dodju.
    A sto se tice rezanja i pucanja, mislim da bih radje da me rezu nego da popucam. Jedna poznanica je toliko popucala da su je tesko i zasili. Kad je pravilan rez bar to onda ide lakse

Nasty
    22. Srpanj 2019. 09:35

A ništa kad dođe vrijeme u torbu za rodilište ide i boca ulja👍😂

annika
    22. Srpanj 2019. 09:36

Nasty

Za epiziotomiju navodno treba naglasiti primalji da je ne želimo. Pa onda i ona pri porodu masira međicu..

Ovisi o dr, bolnici. Ja znam za osjecku bolnicu da zelja i zahtjeva nema. Kako oni odluce tako je. Mene je babica masirala na drugom porodu no nije bilo koristi, tkivo mi je takvo

[iimg]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.