Zadnji ultrazvuk sam imala prije tjedan dana. I to ajmo reci izvanredni zbog smedjarenja.
Ma znam da nece biti isti dan ali bas se nekako bojim. I imam 31 godinu pa je odmah i rizik veci.
U Ri se mora ici privatno jelda? Bar mi frendica rekla da je jedino tako mogla ici prije dvije godine
MaRe pa ima smisla.. To misliš na onaj sjed za meditaciju sa prekriženim nogama? Ja jako malo znam ljudi koji mogu tako pravilno sjediti. Ja mislim kad bi svaka trudnica mogla tako pravilno sjediti po ure dnevno da bi rodila ko od šale🤣
Nama su još spominjali masiranje međice uljem koje bi trebalo započeti 6 tjedana prije termina da se izbjegne pucanje i šivanje. To mi je još daleko doduše..
Zadnji ultrazvuk sam imala prije tjedan dana. I to ajmo reci izvanredni zbog smedjarenja.
Ma znam da nece biti isti dan ali bas se nekako bojim. I imam 31 godinu pa je odmah i rizik veci.
U Ri se mora ici privatno jelda? Bar mi frendica rekla da je jedino tako mogla ici prije dvije godine
Anna nek te dobni rizik uopće ne brine! Za rijeku ne znam,Ja idem u Petrovu na probir... Koji je uzrok smedjarenja?
Lunicato si dobila terapiju prije trudnoce ili sada u trudnoci? Meni nije htjela odmah dati nista nego da ponovimo za cca mj dana pa idem sa nadom da se nekako normaliziralo sve.
Nemas nikakvih nuspojava od terapije?
Sad u trudnoci sam dobila jer mi je tsh bio 4 . gibica kaze da je preporucljivo da bude oko 2. tako mi je sad. nemam nikakvih nuspojava.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ja nisam išla na probir, pa ne znam baš o tome..radila sam nifty zbog godina. Al ne vjerujem da treba biti na tašte za probir jer gledaju hormone ne krvnu sliku. Sretno cure!
Anna probir je besplatna pretraga za koju ti tvoj gin da uputnicu. Ako tboj gin to ne radi onda ti sogurno ginekologija na kbc radi. Provjeri nema smisla placat kad imas pravo to besplatno. Ja sam 33 i rekli su mi da po godinama jos ne spadam u rizicniju skupinu nakon 35 su godine kao dodatni rizik. Ne moras biti nataste za vaditi krv za probir.
Ajme kako mi je drago ovo procitat za sjedenje ko indijanac, pa ja vjecito tako sjedim n kaucu, cak i u krevtu kad lezim na ledjima znam noge skvrcit tako pa me muz zeza da od nogu radim perec. Daj boze da to pomaze. Bas sam si mislila dal je to uopce dobro tako sjediti a sad cu svakako nastaviti ako budem naravno mogla do kraja.
Koja od vas je spomenula neke ili čepiće ili nešto tako za probavu?Il ako koja zna kako se zovu…morat cu potraziti pomoc u nekim lijekovima jer ovo prirodno nista ne pali a ludim lagano…šljive,donat,limun,topla voda natašte xD jos se samo nisam docepala chia sjemenki
Vomex čepići ta trudnice.
Sortiraj odgovore
Najstariji