ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    21. Srpanj 2019. 22:11

Iva pokušat cu i sa time...a ti ne mrdaj s tog kreveta..brzo ce jutro a i ponedjeljak pa ces nadam se dobit malo vise informacija od doktora....znam svi da im se vikendom ne radi bas..samo lezi i probaj se što vise opustiti i vjeruj da ce sve biti ok..cak i da ostanes do kraja u bolnici isplatit ce ti se na kraju..kao sto sam vec spomenula od bratića žena je zadnju i jedinu uspješnu trudnoću prelezala,pol doma a pol u bolnici i ima zdravu curicu..na najboljem si mjestu di mozes biti i samo pozitivno 😘😘😘

Nasty
    21. Srpanj 2019. 22:11

Stelle123 ove naše vježbe se zovu vježbe za trudnice, a dio vremena vježbamo prilagođeni aerobik a dio vremena pilates, i na samom kraju neke vježbe stiskanja i opuštanja za rodnicu, s tim da nam održi i kratko predavanje o tome što nas očekuje.. Sve skupa traje sat i nekih 10min. Ja idem 2xtjedno, a postoji i termin 3xtjedno a meni je to ipak previše. A mene su prema terminu poroda stavili na radionicu vježbi disanja u 11mj. Inaće se održavaju svaki mjesec, ali žene obično odlaze tako mjesec ipo do 2 mj. prije poroda. A na tečajeve mogu bilo koji mjesec ali se moram prijavit radi slobodnih mjesta. Besplatni su za članove kluba. 
    Koliko sam čula i joga za trudnice je odlična. A kod nas je više pilates. E da sve ove vježbe su pod uvjetom da je trudnoća uredna i treba pitati ginekologa može li se ić. 
    Iva4 drago mi je da su te konačno prebacili na odjel.. Odmaraj i ne šetaj previše.. Sretno! 

• Stelle123
    21. Srpanj 2019. 22:18

Nasty bas sam im pisala na Face sad. Rekli su mi da je i dalje sve isto, tj. vjezbe disanja i relaksacije su zadnjih 10-ak minuti. Ta radionica objedini  sve, ali to su vjezbe koje se prolaze na vjezbama. Moguce je jedino da niste jos u fazi vjezbanja disanja.

url=https://lilypie.com]

• AnnA
    21. Srpanj 2019. 22:23

Ja sutra idem na kombinirani probir i lagano vec sad panicarim

Lavica27
    21. Srpanj 2019. 22:25

AnnA

Ja sutra idem na kombinirani probir i lagano vec sad panicarim

Hej Anna,mi smo tu negdje,dan dva razlike... 
    Zašto paničariš? Sutra ti sigurno nebudu rezultati,bar ja kad sam išla pred 3 god nisu bili isti dan. Kad si zadnje bila na uzv?

Nasty
    21. Srpanj 2019. 22:28

Stelle123 da moguće je, jer sam ja tek 3 tjedna s njima. A valjda to sa stiskanjem rodnice i spada u vježbe disanja. Kako nisam nikad još bila na vježbama disanja onda ni neznam točno koje sve vježbe su u pitanju. Nama je spominjala miješanje i vježbali smo izgon kao da sjedimo na stočiću, pa to bi trebalo biti to. 

MaRe
    21. Srpanj 2019. 22:31

Meni su sad u Ri isti dan bili gotovi nalazi al zato sto sam rano ujutro obavila sve pa su stigli isti dan inace je drugi dan gotovo...stiglo mi na mail i moj i od dr...drugi dan samo nazvala dr za rezultate i to je to ☺ 

Nasty
    21. Srpanj 2019. 22:31

I mjerila nam je razmak trbušnih mišića.. 

Nasty
    21. Srpanj 2019. 22:32

Stelle123 jesi ti već bila kod njih na vježbama? 

MaRe
    21. Srpanj 2019. 22:34

Eh sad kad spominjete vježbe..danas sam srela jednu bivšu kolegicu s posla koja mi je rekla da je njoj neka babica preporučila što više sjediti ko Indijanac u trudnoći kako bi razgibala kukove ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.