Jao cure ja sam bila u putu kad samstigla umorna pa gosti evo citam forum vec sat vremena sve da izcitam i zaplakala sam
Anaid tako mi je zao kroz sta prolazis jos i takav pristup doktora ista je situacija i kod nas u Sarajevu isto su neljubazni, saljem ti puno zagrljaja da to.sve prebrodis znam da je tesko ali budi hrabra i opet za par mj u nove pobjede
Iva budi pozitivna sve ce bit u redu moras misliti pozitivno psiha dosta utice na poboljsanje situacije,a sigurna sam da ce tvoje bebica to sve da izdrzi pusa od mene💓
Nasty baš super od njih da tako organiziraju. Može pitaj ih, to bi bilo odlično. Čula sam da imamo pilates, baš ću otići pitati ima li iskustva s trudnicama, pa ako ima onda ću to probati.
Iako bi bilo lijepo i one vježbe disanja poslje, čula sam od par žena da im je to puno značilo na porodu 🙈🙈
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Koja od vas je spomenula neke ili čepiće ili nešto tako za probavu?Il ako koja zna kako se zovu...morat cu potraziti pomoc u nekim lijekovima jer ovo prirodno nista ne pali a ludim lagano...šljive,donat,limun,topla voda natašte xD jos se samo nisam docepala chia sjemenki
Nasty na koju ti verziju vjezbi ides? Nekad se vjezbalo i disanje
url=https://lilypie.com]
Lunica, Deewillow, Lorija & Angie hvala vam cure❤ Treba dočekat sutra 14h🙈
Sretno Samojed &Tockica37 sutra🤞
Omerta, mislim da sam ja u taj zivia studio u prošloj T poslala upit i da je bila neka poprilična cijena, e sad ne sjećam se koliko...
Ćepici su Evaq! Djelotvorni su 😁
Anaid drago mi je da si mu fino ime napisala pa nek se muva po trazilicama na guglu. Sramota... Kako si?
Iva4, kako je?😘
Lavica, Lorija i ostale cure koje ste sutra ne redu za preglede- bit ce sve super! Vase bebice se ne daju i tak ce biti u buduce❣😉👶🏼👶🏼
Iva4, iako nemam iskustva, slazem se ovime sto su cure vec pisale- u nasem je stanju svjeza krv los znak obicno, tak da mislim da ste sada izvan najvece opasnosti. Samo se drzite i dalje. Ako treba, budite na infuziji. Glavno da ste dobro i idete na bolje!
Anaid drago mi je da si nam se javila, drzi se ☺️☺️
I hvala svim curama koje su mi napisale da su udarci/pomicanje moje bebice dobar znak 🤗🤗
I na kraju ovog posta- sretno i svim drugim curama, drzite se 😘😘😘😘
Mare probaj torteline sa vrhnjem napravit ja kad nisam znala sta vise od sveg tog sta si nabrojila jer nista nije dunkcioniralo eto to vrhnje je bilo spas!!!
Inace eto me na odjelu NAPOKON i sad cekam jutro da vidim nekog od doktora
Inace kad hodam pocela sam osjecat kontrakcije tak da me panika lovi pa brojim do jutra i vizite!!!
Luda ženo, leži i samo na wc i nazad. Nema hodanja,nadam se da si na to i mislila kad si rekla.
Tu si pod budnim okom,ne brini i samo prijavi da imaš kontrakcije. Super da si na odjelu da nemoras svašta slušati kod rađaone.
Hug da uspiješ odspavati nocas😘
Sortiraj odgovore
Najstariji