ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deewillow
    21. Srpanj 2019. 08:31

iva4

Anaid drz se samo i misli pozitivno!!! Saljem brdo poljubaca i zagrljaja!!!!😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️

Mene su maknuli sa infuzije da vide sta ce bit sa trudovima,i dali mi polakordipila koji bi trebo skroz maknut trudove, pa se nadam najboljem

💓💪😘😘
    Anaid drzite se! 😘

Aristea
    21. Srpanj 2019. 08:31

iva4

Anaid drz se samo i misli pozitivno!!! Saljem brdo poljubaca i zagrljaja!!!!😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️

Mene su maknuli sa infuzije da vide sta ce bit sa trudovima,i dali mi polakordipila koji bi trebo skroz maknut trudove, pa se nadam najboljem

Ma jaka si ti i tvoj bebac! 💗 Bit će ti dobro. Hvala Bogu krvarenje je stalo!

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Angie1205
    21. Srpanj 2019. 08:33

Ja sam u soki totalnom...Anaid molim te javi se cim prije...uz tebe smo!
    Pa cure drage ovo je za dat u javnost, stavit ih na stup srama, tuziti ih!! Pa fuj, gdje mi to zivimo 😰

• valentina
    21. Srpanj 2019. 08:35

iva4

Samo hrabro i pozitivno mila, bude sve to u redu🤗😘

Red Fox
    21. Srpanj 2019. 08:43

Anaid ne znam od kud si, al odi u drugu bolnicu. Ja npr.u obje trudnoce nisam tak nesto dozivjela kad sam krvarila, uvijek su me hitno primili. I u petrovoj i na sv.duhu. nadam se da ces naletiti na nekog ko ce te pregledati. Drzim fige da je sve ok.
    Iva drago mi je da si se uspjela bar malo smiriti 😊 sad miruj i slusaj njihove upute.jesu te uspjeli smjestiti na odjel?

lorija
    21. Srpanj 2019. 08:53

Anaid stvarno suvisno svakog komentara. Drzi se i javi nam se ❤
    Iva kako divno te vidjeti pozitivnom,drago mi je sto je stalo. Vidi se da si pod pravim nadzorom. Samo slusaj upute i opusti se. Odmah ce i beba se smiriti. ❤ drzi Se!😘

• Stelle123
    21. Srpanj 2019. 09:02

Iva drzi se. Doktori nisu psihijatri pa obicno nisu takticni. Citajuci forum urezala mi je jedna recenica koja me gura. Pripremi se na najgore, a nadaj se najboljem. Tako i ja sad funkcioniram, vecina toga nije u nasoj moci. 

url=https://lilypie.com]

Omerta
    21. Srpanj 2019. 09:04

Jutro.. ajme koji horor ovo sa anaid!!!  Da se sokiras kako su neozbiljni! Ne zvuci dobro, drzi se...  Nadam se da im je tvoja mama ocitala bukvicu  kad ste dosle (ako ste isle na isto mjesto).

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Nasty
    21. Srpanj 2019. 09:26

Anaid draga 💗 držim fige da je ipak sve dobro.. A te na hitnoj neću ni komentirat jer su stoka a ne ljudi. Treba ih prijavit za povredu ljudskih prava. 

• anaid
    21. Srpanj 2019. 09:51

Izgubila sam bebu 😫😪😥
    Dodem sad ujutro i opet isti doktor kao iz nocne i vidi me da idem i veli kaj dosla si nazad. Bude te posle vizite drugi dr pregledal.
    I dode mladi i radi ultrazvuk i veli on meni da on nista ne vidi i da je nazalost doslo do pobacaja.
    Cure meni se srusio cjeli svijet..
    Nikad im to necu oprostiti ko zna sta bi bilo da me nije u sred noci odjebao doma 😥😥😥😥😥😥😥😥😥

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.