ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    21. Srpanj 2019. 07:42

Jutro... 
    Iva nisam stigla sinoc popratiti sve lijepo imala goste, al sad da ti posaljem jedan virtualni zagrljaj. Drzi se miruj i evo ja mazim svoj trbuh za tebe upravo. Cim sam procitala uhvatila sam se za trbuh i rekla oprosti mi bebice al sad mazimo Ivinog malca! Tako da u mislima s tobom i drzim sve palceve i fige moguce da se kontrakcije smire i da sve bude u redu.
    Anaid uh cekam vjesti od tebe i nadam se da ce biti dobre! I tebi drzim fige da sve bude u redu. Zao mi je sto to dozivljavas. Sva protrnem na spomen krvi u trudnoci. 

• anaid
    21. Srpanj 2019. 07:44

Cekam mamu da de obuce i idem natrag na hitnu..
    Jucer me doslovno odjebali sto sam dosla radi krvarenje, ne radi ultrazvuk nek idem doma.. napisat cu sve  kad budem stigla..
    I sad se probudim izlije sve iz mene sve zivo i krv i ugrusci..
    Pa valjda je to dovoljan razlog da me prime 😢😢😢😢😢😢😢😢😢 PUKNUT CU

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Lavica27
    21. Srpanj 2019. 07:50

Anaid užasno mi je žao! Pa koja je to jbna bolnica????

Grizli
    21. Srpanj 2019. 07:55

Anaid pa koj k****! Jesu oni normalni. Sto niste otisli u drugu bolnicu. Uzas! 😢

Točkica37
    21. Srpanj 2019. 08:03

Ajmeeee nisu te htjeli primitiiiiiiiii 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

deewillow
    21. Srpanj 2019. 08:10

Anaid drzite se, puno srece vam zelim, bit ce dobro! 💪💪💓💓
    iva4, koliko razumijem, situacija je relativno pod kontrolom, bas mi je drago, i neka sad ide samo na bolje! 😊
    Vidim da nam se jucer javila i mrgud nakon par dana, bas mi je drago, jer ako se ne varam, nije se javljala od kad joj je muz imao nesrecu. Mrgud nadam se da ste svi dobro 😘💓

deewillow
    21. Srpanj 2019. 08:11

anaid

Jucer me doslovno odjebali sto sam dosla radi krvarenje, ne radi ultrazvuk nek idem doma.. napisat cu sve kad budem stigla..

Ajme nije mi se ovo na vrijeme loadalo!!! Uzas!!!!!! Bas mi je zao, nije u redu! 😔😔😔😔😔😔

• valentina
    21. Srpanj 2019. 08:23

anaid

Jucer me doslovno odjebali sto sam dosla radi krvarenje, ne radi ultrazvuk nek idem doma.. napisat cu sve kad budem stigla..

Drzi se draga💓

MaRe
    21. Srpanj 2019. 08:24

Jutro svima...nisam stigla jučer do moba jer imam goste za vikend pa smo stalno nekud hodali...dovoljno je reci da sam se toliko umorila da sam ne prespavala noc nego sam sad jedva oci otvorila...ali cijeli dan sam mislila na tebe Iva i sinoć kad smo stigli kuci sam otvorila forum da vidim novosti i zaspala. Sve će biti ok jer ovdje ima toliko pozitivne energije da mora 😍
    Al ovo za anaid ja j.... ne mogu vjerovati...kakvi su to doktori...sta je sve sta valja odselilo iz ove zemlje 😠

Aristea
    21. Srpanj 2019. 08:24

Anaid ajme koji su to idioti.. ja ne mogu vjerovati 🤯 drzi se i zaprijeti im se.nedaj se odande dok god nesto naprave...

Iva kako si ti? Jesi mirnija malo? Sto kazu? Kaki se osjecas? 💗

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.