Boze, koja grozna bescutna zena!!! Nije beba??? Pa jel ona normalna?? Kuzim da hoce bit "realna" i ne uljepsavat situaciju, ali... zadaje vam same šokove! Ne kuzim kako bi se tako nesto od Summameda desilo.. pa zene ga normalno piju u trudnoci u slucaju infekcija i slicno. Ja sam ga pila kad sam u prvoj trudnoci sa nekih 17tj otkrila ureaplazmu i sve ok. Stvarno mi je zao Iva da vas je to snaslo sad.. hoce ti raditi uzv?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Iva ne slusaj ju...moja mama je prije mene imala 2 spontana... Od 8 tjedna trudnoce je krvarila, poslali ju u Petrovu..bas sad kaze da su to padali krvni ugrusci komadi ko pola ruke, i stavili na infuziju i prestalo, poslje ju opet skinuli i opet krvarila pa ju vracali.. onda je dobila placentu previu i do zadnjeg dana bila u bolnici na infuziji samnom. Poslije su ju skinili 9.7 opet s infuzije i prokrvarila i na kraju me rodila prirodno... Ne slusaj i moli Boga!!!! Evo ja sam dokaz da uz konstanta krvarenja cim se prekida infuzija 7 mjeseci lezanja dosla na svijet. Imala sam 2067 grama.
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Ajme Iva, stvarno nema takta ta doktorica. I mislim da je ovo totalna glupost za sumamed. Ne bi se on prepisivao da tako utjece, a i on je antibiotik tako da uopce nema na koji nacin djelovati na otvaranje. Otvaranje moze uzrokovati ureaplasma, kolko se sjecam da si pisala da si ju imala. U svakom slucaju misli pozitivno, nije jos nista gotovo. Ako je krvarenje stalo to je vec dobar znak. Mislimo vi na tebe.
Iva, mogu samo poslati pozitivnu energiju i dobru vjeru! Stvarno ne znam što bih drugo rekla u ovoj situaciji. Uhhhhhh!
Omerta nazalost niti jedan lijek koji prolazi placetu nije 100% siguran za trudnocu. Vecinom se navodi da su oni uglavnom sigurni, a sumamed prelazi placetu. Nazalost ponekad komplikacije su moguce. Kako god samo da bebica se izbori i prezivi.
Ovo mi je vrh da to nije beba...nego kaj ibt psić?? Nekak si ipak mislim da bu bilo ok. I bolje da si u bolnici pa da te stalno imaju pod kontrolom. Vibriram na najjace♡♡♡♡♡♡♡
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Uzv preventivan napravljen sinoc u 1 kad smo dosli mis moj je bio aktivan i sve je bilo ok kako je rekla osim sto je za nju pre malen da moze prolazit kroz sve to… sad cekam tog doktora sa vizite sta je bio pa cu vidjet dalje… do malo prije sam ga osjetila u busi pa se nadam da je sve super sa njim i dalje
I ja sam bila malena pa sam izdrzala! Haj nek ne sere glupača kad moram tak reci! Trazi ti drugo misljenje.. ja s ginekologicama imam grozna iskustva, muski su bolji...one nadrkane krave ko da nisu zene. Oprostite ali ljuta sam!!!!
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Uzv preventivan napravljen sinoc u 1 kad smo dosli mis moj je bio aktivan i sve je bilo ok kako je rekla osim sto je za nju pre malen da moze prolazit kroz sve to… sad cekam tog doktora sa vizite sta je bio pa cu vidjet dalje… do malo prije sam ga osjetila u busi pa se nadam da je sve super sa njim i dalje
I ja sam bila malena pa sam izdrzala! Haj nek ne sere glupača kad moram tak reci! Trazi ti drugo misljenje.. ja s ginekologicama imam grozna iskustva, muski su bolji…one nadrkane krave ko da nisu zene. Oprostite ali ljuta sam!!!!
I ja ne preferiram zene...muski su mi top ... imala iskustvo isto sa takvom kozetinom nadrndanom da bi joj samar priljepila.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Iva4, najvaznije je da je beba ziva, da si u bolnici da da dobivas infuziju, mirujes i da te kontroliraju. A sta tko misli, ovako ili onako, to su sve predikcije. Nazalost, iako bi trebali, nemaju svi takta 😔 drzi se, bit ce dobro tvoja bebica 💙 osim Jaivanpa, znam i ja neke "bezizlazne" slucajeve, a na kraju sve bilo super. Ne dajte se!
Sortiraj odgovore
Najstariji