Baš smo se jako povezale tu. Kako vaše lijepe vijesti, sličice s pregleda i udare bebe doživljavam kao svoje, tako je i sad s Ivinom vijesti. Svako malo klikam na forum, da provjerim da li se javila. Vidim da nam je svima tako.
Sutra imam svakako pregled kod gin pa tamam da vidim i za to nadam se da nije nista
Iva javi nam sta danas kazu. Ljubim grlim saljem puno dobrih vibric
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Iva4, sretno i drzi se, ja vjerujem da ce biti sve dobro! 🙏🙏 vazno je da si sada u takvoj situaciji u bolnici gdje cete i ti i bebac dobiti odgovarajucu skrb! Najvaznije je da je beba dobro, a koliko shvacam, bila je kad si se javila
😘😘
Iva drzi se i javi nam se kad ces moci. Ne mora biti nista strasni. Ja sam u prosloj trudnoci u 16.tjednu tolko prokrvarila da sam mislila da je sve gotovo, a na kraju je posteljica bila malo nize i doslo je do bezazlenog krvarenja. Drzi se ❤
Meni je ovo prvi forum na kojem sam ikad prijavljena i bas me iznenadilo kak se povezes s ljudima i kolko je lakse kad s vama podijelim i dobre i lose stvari koje mi se dogadaju
Iva drzi se! Ne mora biti nista strasno. Cula sam da se to ponekad dogodi ...uz tebe smo u mislima i bit ce ce okej 🙏💗💗💗
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
A bemu, jos i to.. Drzi se Iva! Iskreno se nadam da nije nista opasno...
Samojed, da nije mozda jaca gljivicna infekcija u pitanju kad kazes da je sirasti iscjedak?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Necu niti komentirat tu doktoricu...
Ti se drzi i smiri koliko je to uopce moguce.
❤❤❤❤
Iva pa to je strašno...kak mogu nešto tako reć. Koliko god teško bilo pokušaj se ne prepuštat crnim mislima, a mi ovdje ćemo ti slati pozitivnu energiju, Nadam se da će na kraju ipak sve biti ok. Te naše mrvice jesu još male al ja mislim da su itekako veliki borci!!
Ajme Iva uh prepreprestrasno! Nadam se da je ova doktorica samo lose raspolozena i pesimisticna osoba pa ne vjeruje i idealne ishode. Drzim fige da sve bude u redu i da tvoja bebica se izbori i prezivi sve to. 😢
Sortiraj odgovore
Najstariji