ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaRe
    20. Srpanj 2019. 04:56

A jebemu, Iva drži se..Držim fige da sve bude ok 😘

lorija
    20. Srpanj 2019. 04:59

Iva jooj, bas mi je zao ;( iskreno se nadam da nije nesto strasno. U mislima si mi 🙏. Vjerujem da ce naci neki nacin da to stabiliziraju. Jesi li kako obilno?? Javljaj sve. Uz tebe smo ❤

20. Srpanj 2019. 05:27

iva4

Samo da se javim… prokrvarila sam iz cistog mira. Zadrzana u petrovoj i tko zna sta ce biti dalje…

Iva...jako mi je zao!! 
    Drzi see molim te.Vidjet ces da ce biti na kraju sve u najboljem redu..razmisljaj pozitivno koliko god je to sada tesko!!
    Drzim figee da bude s vama sve okeeej!
    Andeli vas cuvaju 😇

TinchiSk
    20. Srpanj 2019. 06:10

Ivaaaaaa, javi se! Uh, sva sam se naježila!
    Htjela sam se požaliti da nisam mogla spavati i da sanjam takve gluposti... užas jedan. Ali kod mene ipak završi kad se probudim. Stvarno se nadam da je sve ok, javi nam se. Šaljem puno pozitivnih misli, drži se!

Angie1205
    20. Srpanj 2019. 06:55

Necu pisat dobro jutro jer mi sad nije nikako dobro...Iva javi se cim prije, mislimo na tebe 🙏🏻🥰💪🤗

Lunica
    20. Srpanj 2019. 07:00

iva4

Samo da se javim… prokrvarila sam iz cistog mira. Zadrzana u petrovoj i tko zna sta ce biti dalje…

Drzi se...nadamo se da ce biti dobro!

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Lavica27
    20. Srpanj 2019. 07:00

Ajme Iva4 protrnula sam! Mislim na tebe, bit će sve dobro, svi mislimo na tebe❤❤❤

samojed
    20. Srpanj 2019. 07:09

Iva ne mogu ti opisat koliko mi je zao ali budi pozitivna sve ce na kraju da bude dobro 
    Ja sam cjelu noc na mukama vrc sam pisala da mi se pojavio sirasti izcjedak bolovi u stomaku probadanja kao nozem danas se vracamo kuci nadam se da ce bit sve dobro  

Angie1205
    20. Srpanj 2019. 07:10

Samojed mozda da odes ginu cim dodjete kuci?! Takav iscjedak je znak moguce upale, ne mora biti ali bolje da se sama uvjeris da je sve ok.
    Meni da se jucer nisu smirila ta probadanja otisla bi do svoje gin.

Nova19
    20. Srpanj 2019. 07:24

Iva drži se 💕
    Mislimo sve na tebe, vjerujem da si u dobrim rukama i da bude sve ok 🙏🏼❤️
    Samojed možda stvarno da odeš na pregled čisto da vidiš zašto takav iscjedak, iako vjerujem da nije ništa 😚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.