Čestitke anaid, i uspješnu trudnoću ti želimo !
Iva mislim da smo ti ja i Angie nagrabusile, jedna cura je napisala da će o biti tako aktivni i poslije poroda, ono ja imala mirnu bebu u trbuhu i mirna nakon poroda, a valjda kad je tako zvrkava beba unutra, bude i vani jao se nama :D :D
Lala bila je negdje još friškija tablica ali ne iskopaš je sad u ovom đumbusu nikad haha. Moj termin je 5.12.- curica :)
Haha RedFox, dobra si! Izgleda da ce svima biti obrnuto od recenog.. cestitam!!!
Mi nismo jos u braku, skupa smo bit ce 6 godina uskoro. Mala ima nasa oba prezimena. Ako me ikad i bude zaprosio, mislim da cu samo dodati njegovo prezime uz svoje. Inace on je prije mene vec bio ozenjen i zarucen ali bez djece. Kad smo se upoznali sve je nekako islo brzinski pa smo tako vec nakon 5 mj veze ostali trudni. 16 godina razlike!
Sad cu malo skocit na drugu temu.. kakvo vam je zeljezo, hemoglobin, feritin sad u trudnoci, jeste vec mjerile ili? Uzimam vec neko vrijeme Fe, Easy Iron i evo Feritin se napokon malo povisio nakon dugo vremena sa 25 na 52. (Ref 3-300) Hemoglobin je tako negdje na donjoj granici, al to je navodno normalno u ovom stanju.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
TERMINI POROĐAJA (ZIMSKE BEBE 2019/2020)
STUDENI
1. MaybeBaby - 16.11. - decko
2. lala3 - 17.11.
3. iwancheee - 26.11.
PROSINAC
4. flower – 1.12.
5. bee17 - 2.12.
6. iva4 – 4.12.
7. Jaivanpa – 7.12.
8. malabubamara - 7.12.
9. Njurko - 11.12.
10. leptiric00 - 16.12.
11. mala.le.90. – 20.12.
12. Angie1205 – 23.12.
13. Nasty - 26.12.
14. piba7 - 29.12.
15. mrgud_zg - 29.12.
16. Livia – 30.12.
SIJEČANJ
17. Tonkica1 - 3.1.
18. annika - 3.1.
19. Hrabrica - 5.1.
20. mustra - 5.1. - curica
21. Lela Doronjski – 11.1.
22. tinika - 14.1.
23. Buha - 16.1.
Vanessa Ima tablica sigurno, ali kako je sad naći 😦 Koga nema na ovoj, samo neka napiše ponovo, pa ću dodati, a mislim da nas dosta nema 😄
Lorija Hvala 😄😄
Omerta Meni je hemoglobin isto na donjoj granici, željezo nisam radila, rekla mi je doktorica da ćemo to kasnije malo provjeravati
Bravooo Lala 😁😁😁
Vanessa to sam ja pisala za svoju mirnu bebu 😁
Moje iskustvo je takvo. 😂 a cujem i kod drugih u okolini, ako je zivlji u trbuhu bome je i vani 😂😂 necu se smijati. Ne znam kakva ce mi biti druga beba. 😎
Kad izađu bebe van pa ćemo vidjeti koliko ima u tome što ti pričaš :D
Mene ima na tablici al ako mozes dodatak da je decko 🥰
Mala i ja od 14 do sad bile vani, setnja, kupovina, kavica i evo me mortus a mislila jos malo stan poredit... o yes....kako da nooo 😂😂
Zivahna beba...e da, malac danas plesao poslije rucka...gravce na tavce pa je malo bio mirni sad na kavi opet i to tako da sam morala ustat 😳 danas mu je meta moj mjehur! U setnji sam 3 puta stajala pi-pi di god sam stigla 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji