Lala, ja isto nisam u tablici, a bila sam 🙈😁 25.11.curica 🎀
Na moj rockas! Cestitam!
Nevjerojatno kako decki vode na listi!
Ako mi je sljedeci pregled/uzv sa 13 tjedana, onda bi vec na onom drugom nakon tog mogli saznati spol ako bebac ne bude sramezljiv. Sa 17tj vec nebi trebalo bit zabune kaj ne?
Ps: ko vam radi anomaly (18-22tj), vasa gin ili u bolnici ili se to ide privatniku?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Bravo Lala mora da imaš čeličnu volju kad si toliko kopala i našla :D :D Baš nas je tonaaaa, sad ćemo ti sve dosađivati upiši mi ovo upiši mi ono hehe, evo možeš i meni upisati curicu ja sam ti 12. po redu, da malo popravimo tu statistiku da dečki vode.
Curice će kasnije tek se pokazati sad su dame pa se skrivaju :)
I eto mene, idem nešto pametno reći, ali sam sve zaboravila.
Bila u Lidlu, sve prazno, ni xxl tajica nije bilo. Kupila sam malcu kapice, one najmanje, nadam se da će mu biti taman. Prva stvar kupljena za bebu.
Ja ću na anomaly kod privatnika.
Koliko nas je na popisuuuu. Juhuuuu!
Mi došli u vikendicu malo, dragi kosi, a ja uživam na terasi. Htjela si kupiti i pojesti sladoled, na kraju pojela zrnati sir.
Mi isto nismo vjenčani, vjerojatno budemo nekad, ali s obzirom da sam ja već bila u braku, ne znači mi to previše, ali ću poštovati njegovu želju. Planiram zadržati svoje prezime iako mi on stalno dodaje svoje u priči. Dijete će imati njegovo.
Lala ja sam 5.2.
Na anomaly sam u prvoj T išla u Sunce ( Agram)
Na kombiniranom probiru u Petrovoj su mi u 12.tt rekli da je curica,ko zna kad ću sada znati!
Joooj pa nisam se pohvalila kupljenim 😂
Tinchi hvala na podsjetniku, idem poslikat 🙈
E sry xD ima me na ovim novim popisima al sam poslala ponovo na temelju onog posta s 532,3 strane xD ... tak da zanemari (živcira me stvarno što se postovi ne mogu editirat xD)
Lala, ja isto nisam u tablici, a bila sam 🙈😁 25.11.curica 🎀
Na moj rockas!Cestitam!
Nevjerojatno kako decki vode na listi!
Ako mi je sljedeci pregled/uzv sa 13 tjedana, onda bi vec na onom drugom nakon tog mogli saznati spol ako bebac ne bude sramezljiv. Sa 17tj vec nebi trebalo bit zabune kaj ne?
Ps: ko vam radi anomaly (18-22tj), vasa gin ili u bolnici ili se to ide privatniku?
Hvala ti 💓😊 ja sam isto kao i iva isla u Specijalnu bolnicu Agram (bivse Sunce) u Zgu. Bila sam jako zadovoljna. Inace, od svoje gin.u DZ dobila sam uputnicu i za bolnicu drzavnu, medjutim, odlucila sam se to obaviti privatno kod dr. Dragun.
Bravo lala za tablice❣❣😃😃
Sortiraj odgovore
Najstariji