Ja vam mogu opisivati bolnicku hranu pa da dobijete ideje 😂 mislim da ne bum sad nis dobila na kilazi. Jucer za veceru puzici i kuhana tikvica 😂 a danas za rucak srdelice i blitva. To je bilo jako fino, samo kaj muz i ja doma smazemo zdjelu srdelica, a tu sam ih dobila 6 😂
C1M4, cestitke i od mene!!! Vidi se kako ne! Napredan bebac bome!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Iva ja isto mislim da je bolje da mirujes, odmaraj i sad iskoristi da ne radis nista tesko. Bar do iduceg pregleda. Brzo ce to proci. Ja ti isto tak cujem tri razlicita misljenja od ginekologa pa izaberem ono sto mi se cini najkorisnije i najopreznije.
Nasty neki dan sam nasla ovi recept za tikvice sto se ne frizu u ulju nego u pecnici. Mogu ti rec da je puno ukusnija i zdravija verzija. I ne frigas skupa s tikvicama u ulju (znoju)
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
https://gastro.24sata.hr/kolumne/brze-i-lagane-polpete-od-tikvica-iz-pecnice-23910
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Mmmm ovo s tikvicama cemo sigurno isprobat. Bez ulja. Vrh.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Reserved ajme super, hvala ti! Samo ih stavim peć na papir za pečenje. Svi sastojci su mi dobri jedino ću čili izbacit. Ovo će mi i muž jest, inaće ne voli pohane tikvice:)
Iva4 zvuči baš grozno. Nadam se da ih nećeš više čut ni osjetit do poroda.. Čuvaj se!
I ja ću isprobati ove tikvice, baš mi se sviđa recept. Iako obožavam pohaneeee.
Evo i ja potvrdjujem ovaj recept za tikice s time da ja umjesto mrvica na multiju izmiksam zobene pahuljice pa njih stavljam isto jako odlicno a to mogu cure sa povisenim guk. Isto bez cilija. Probala i sa spinatom al sa tikvicama mi je bolje.
Svidja mi se bas ovaj recept! Morat cu probat i s lignjama 🤗
(Rece ona sa sendvicem u rukama 🙈)
Sortiraj odgovore
Najstariji