C1M4 cestitam na pregledu 🥰
Cure koje su na “dijeti”....imam ja i tu ideja 🤪
Pohane tikvice, spinat na mlijeku....ja ko dobro prase...sve mi fino 🙈
Možemo mi samo burek početi zvati brokula. Slična su slova. Pa počnemo: za doručak sam smazala brokulu i jogurt, mislim da ću i večerati 1 brokulu, a radujem se i brokuli za doručak sutra.
Cure na dijeti ukljucujuci i mene... Ima za kupiti integralne kore za pitu, moja mama meni od njih smotala kvazi burek tj pitu stavila svjezi sir i tikvice. Moram priznat da je bilo jako fino. Pojela 2 onako mala puzica kao i zasitno je pa eto ako ima koja volju imamo i mi alternative za burek u malo ublazenoj i ne bas original varijanti.
Tinchi jaaakooo dobra ideja 😂
Grizli ko ima volje nadje nacina...sve vec prosla sa mm i njegovom dijetom prije par godina. Sve to fino 😉
C1M4 čestitam!
Iva4 tebi je doktorica ako sam dobro pročitala rekla da si nešto otvorena i preporučila strogo mirovanje da se dalje ne bi otvarala, ali te nije poslala u bolnicu? A dr ti kaže da radiš sve normalno i da se ne naprežeš previše? Ja bi na tvom mjestu ipak poslušala doktoricu i strpila se do idućeg pregleda. Kad si naručena?
Iva4 ok, bolje da je tako.. Miruj ti do idućeg pregleda.. Naoružaj se serijama i knjigama. Bit će to sve ok..
A kakve si kontrakcije imala, možeš li opisat?
C1M4, cestitam i ja, a javim se jos kad procitam sve za mene nove stranice 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji