ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    12. Srpanj 2019. 17:45
    Nadam se da se vidi koliko toliko.. Migoljila se cijelo vrijeme pa ju je jedva uhvatila da se lijepo vidi
    Nadam se da se vidi koliko toliko.. Migoljila se cijelo vrijeme pa ju je jedva uhvatila da se lijepo vidi

Angie1205
    12. Srpanj 2019. 17:57

C1M4 cestitam na pregledu 🥰
    Cure koje su na “dijeti”....imam ja i tu ideja 🤪
    Pohane tikvice, spinat na mlijeku....ja ko dobro prase...sve mi fino 🙈

TinchiSk
    12. Srpanj 2019. 18:03

Možemo mi samo burek početi zvati brokula. Slična su slova. Pa počnemo: za doručak sam smazala brokulu i jogurt, mislim da ću i večerati 1 brokulu, a radujem se i brokuli za doručak sutra.

Grizli
    12. Srpanj 2019. 18:03

Cure na dijeti ukljucujuci i mene... Ima za kupiti integralne kore za pitu, moja mama meni od njih smotala kvazi burek tj pitu stavila svjezi sir i tikvice. Moram priznat da je bilo jako fino. Pojela 2 onako mala puzica kao i zasitno je pa eto ako ima koja volju imamo i mi alternative za burek u malo ublazenoj i ne bas original varijanti. 

TinchiSk
    12. Srpanj 2019. 18:04

C1M4, čestitam na uspješnom pregledu 😊

Angie1205
    12. Srpanj 2019. 18:13

Tinchi jaaakooo dobra ideja 😂
    Grizli ko ima volje nadje nacina...sve vec prosla sa mm i njegovom dijetom prije par godina. Sve to fino 😉

Nasty
    12. Srpanj 2019. 18:16

Mmm pohane tikvice i patliđan... Mogla bi to sutra

Nasty
    12. Srpanj 2019. 18:41

C1M4 čestitam!
    Iva4 tebi je doktorica ako sam dobro pročitala rekla da si nešto otvorena i preporučila strogo mirovanje da se dalje ne bi otvarala, ali te nije poslala u bolnicu? A dr ti kaže da radiš sve normalno i da se ne naprežeš previše? Ja bi na tvom mjestu ipak poslušala doktoricu i strpila se do idućeg pregleda. Kad si naručena? 

Nasty
    12. Srpanj 2019. 18:49

Iva4 ok, bolje da je tako.. Miruj ti do idućeg pregleda.. Naoružaj se serijama i knjigama. Bit će to sve ok..
    A kakve si kontrakcije imala, možeš li opisat? 

deewillow
    12. Srpanj 2019. 19:04

C1M4, cestitam i ja, a javim se jos kad procitam sve za mene nove stranice 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.