Točkice evo ga link https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/besplatni-uzorci-i-pokoni-za-trudnice-2019-16908?page=3 ovdje su svi napisani. Kod većine se ulogiraš na njihove stranice i zatražiš besplatan uzorak. Dm i Bubamara pakete podigneš u dućanu.
Aarauch čestitam za lijepe vijesti 🥰
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Joj cure meni javili da mi je umro tata. Ne znam šta ću sa sobom, trebala bi poci na put i sahranu ne znam hocu li moći izdrzati dug put i podnjeti sahranu. Najgori dan u životu
Pozdrav curee 🤗
Nova sam. Termin 27.12.
I da odma krenem sa pitanjima🙈
Stiga nalaz stitnjace - tsh 0.004 (0.34-5.60), t4 211(78-157) i t3 3.27(1.34-2.73)
Ima li koja iskustva? U pon sam narucena na pregled, al nestrpljiva sam 🙈🙈
Joj cure meni javili da mi je umro tata. Ne znam šta ću sa sobom, trebala bi poci na put i sahranu ne znam hocu li moći izdrzati dug put i podnjeti sahranu. Najgori dan u životu
Joj moja sucut. Drzi se ❤
Oh joj, moja sućut.. čuvaj sebe i bebu..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Gogaaa moja iskrena sucut 😔
Prosla sam isto prije malo vise od godinu dana i nema rijeci utjehe da te sada smire. Moj savjet ti je da sama promislis sto i kako je najbolje za tebe, sama najbolje znas sto i kako se osjecas. U svakom slucaju drzi se, uz tebe smo.
Sortiraj odgovore
Najstariji