ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinchiSk
    11. Srpanj 2019. 09:04

Ako koju zanima kalkulator kilograma u trudnoći, ovaj sam pronašla: http://www.baby2see.com/pregnancy_weight_calculator.html

samojed
    11. Srpanj 2019. 10:18

Iva4 ne smijes da se sikiras nije to toliko strasno vazno je da je bebac dobro i da se razvija a ti miruj i pokusaj biti opustena sto vise mozes 

Lavica27
    11. Srpanj 2019. 10:18

Hej Iva pa prošla si više nego pola. Slusaj upute i sad imaš jedan jedini zadatak,mirovati. I još jedan,biti pozitivna :)

Joj cure moram s vama podijeliti sreću,došli mi brisevi skroz čisti, u prošloj T sam imala ureaplazmu, baš sam se bojala hoću li u ovoj imati. 

Inače upravo čekam da me pokupi ekipa s posla,idemo na more na team building. Nisam im još rekla da sam trudna a tamo imamo bazen i sad smisljam što da kažem zašto se ne kupam i zašto ne pijem 😂  Muž i mala me kupe sutra popodne i mi idemo dalje na more. Jedva čekam :)

Gogaa_V
    11. Srpanj 2019. 10:24

Jutro  cure,  hvala još jednom. Ako kojoj bude trebala  pomoc  poslije poroda tu sam. 🙈💪
    Sretno svim  curama  na pregledima  danas. 
    Iva4 tvoja  sitacija  je rijesiva, važno  je da beba  napreduje, ne znam  sta uzrokuje tvoju  situaciju ali te molim  da do kraja  t ne dizes  nista  teze  od kasike i da lezis. Ako treba  idi na bolničko liječenje,  ja na tvom  mjestu  bih da budem pod prismotrom  od 00:24  ,plus  to bi me psihicki  smirilo iako mi bolnica  nije draga ali sve za bebu. Sada je najvaznije  da ti budes  psihicki  jaka i da znas  da će sve biti  uredu do kraja t. Imaj povjerenje u zakone trudnoće , u svoje  tijelo, u bebu . 😘 Bice  sve uredu 

• Stelle123
    11. Srpanj 2019. 10:44

Iva4 jesi li sigurna da je to lose? Ja sam zadnji put bila uloziva za prst, doktor mi je rekao da je to dobar nalaz. Nije preporucio nikakvo mirovanje. Doduse ja mirujem, osim zadnja dva tri dana kad iz ducana nosim pune kese i dinju od par kila. Na odmoru sam okruzena cetvero djece od 6 mjeseci do 8 godina, tako da se jedva cekam vratit na posal

url=https://lilypie.com]

Maj4
    11. Srpanj 2019. 10:57

Jutro cure 🖐🏻🖐🏻
    Sretno na pregledima 🤞🏻
    Iva samo polako, slušaj gin i budi pozitivna. Beba je dobro, mirovanje i bit ćeš i ti dobro 🤞🏻❤
    Ja se ne ujutro ne mogu dignuti, paše mi ovo što je zahladilo, pa šetnju pasa mogu obaviti i malo kasnije a da nam nije prevruće 🙈🙈

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Točkica37
    11. Srpanj 2019. 10:59

Maj4

Jutro cure 🖐🏻🖐🏻
    Sretno na pregledima 🤞🏻
    Iva samo polako, slušaj gin i budi pozitivna. Beba je dobro, mirovanje i bit ćeš i ti dobro 🤞🏻❤
    Ja se ne ujutro ne mogu dignuti, paše mi ovo što je zahladilo, pa šetnju pasa mogu obaviti i malo kasnije a da nam nije prevruće 🙈🙈
    Mislim da mi je sad sve stiglo što sam se javila. Još po bubamarin paket kad budemo u blizini dućana 😊🤭

Ajme kako to sve dobijes?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

MaRe
    11. Srpanj 2019. 11:25

Kad pospana komentiram vidim da mi ni nema komentara xD 
    Iva4 cure su već sve rekle..samo budi što opuštenija i miruj i sve će biti ok :) Od bratića žena je skoro cijelu trudnoću preležala, što doma što u bolnici i na kraju je rodila zdravu curicu...bitno je samo mirovanje i slušanje doktora :) 
    Maj4 prefora :D Točkice ima negdje na ovim stranicama, mislim negdje na početku su cure napisale sve linkove i mjesta gdje dobijamo poklone za bebače...ja čekam da se preselimo pa ću onda krenuti u sakupljanje :D Mislim da i na netu ima negdje neki članak sa svim linkovima.

• Lala27
    11. Srpanj 2019. 11:50

Iva Vjerujem da si sad u šoku, ali kad te malo prođe samo reci sebi hvala Bogu da se to može riješiti, jer znaš i sama kakvih slučajeva ima gdje se ne može ništa učiniti, a ti možeš mirovati, sve za svoju bebicu. Nisam ispratila radiš li još, ali u svakom slučaju komplikacije i u krevet. Šta i da moraš u bolnici malo biti, nije to ništa, sve će proći. Leži sad, odmori se i psihički i fizički, mi smo uz tebe ❤️ 

aarauch
    11. Srpanj 2019. 11:56

Curke evo mene sa kontrole,slikica nazalost nije bas neka pa necu stavljati jer se ne vidi dobro...sve je ok,7+4 trudnoca medjutim beba odgovara velicinom od 15.5mm 8.tjednu ali to su kao normalna odstupanja...kompletne pretrage mi radili,dobila vitamine odnosno folnu,kapi protiv slabine i omega kapsule...najljepsi zvuk koji po drugi put cujem u zivotu su ti otkucaji srca koji me totalno bacaju u trans...jedno srceko kuca unutar mene,sretna i blagoslovljena sam sto sam opet to dozivjela...uf emocije me peru...pusice od nas i dalje svima zdravu trudnocu

👩38 🧔41
    👶2013 Patrik
    👶2020 Lukas

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.