ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    11. Srpanj 2019. 08:12

Dobro jutro!
    Prvo...sretno svima danas na pregledima!! 😘
    Gogaa dakle zenooo...skidam kapu 💪💪
    Tinika bebac je preeee 🥰🥰
    Netko je pitao za kolica al ubi me zaboravila sam nick 🙈
    Mi smo izabrali Peg Perego Ypsi, tamno siva, bez ikakvih crckarija po njima, kolica+jaje+baza

Grizli
    11. Srpanj 2019. 08:19

Jutro curke! Vratilo me medju žive danas. Malo prelistala sto ste sve pisale pa prvo Tinika prekrasne slikice! Gogaa a ja mislila kako sam ja imala fine pločice prije 😂😂😂. Svaka cast! Kazu da zene koje imaju jace trbusne lakse rode!
    Takodjer ne znam koja cura je pitala za kolica al kod nas za sad na prvu preko interneta sto smo gledali najvise me se dojme maclarenova daytripper uz koja mislimo uzet sjedalicu koja ide na njih vjerojatno cybexovu.
    Sretno svim curkama danas na pregledima, da sve bude savrseno dobro i da vidite svoje smotuljke, a slike ako dobijete nadam se da cete posjeliti s nama. 

Angie1205
    11. Srpanj 2019. 08:27

Iva smiri se sad samo, ne vrijedi ti se nervirat toliko jer to ti nece pomoci a moze ti samo odmoci. Od danas nadalje nema kuhanja, setanja, cak ni predugog sjedenja...lezi, noge na poviseno i nema mrdanja!! Lakse rec nego napravit...znam, al znas zasto to radis! Drz se 😘

Reserved123
    11. Srpanj 2019. 08:35

Heeey, pa nije nerjesivo! Slusaj doktora sta kaze i sve ce bit dobro. Puno zena ima ureaplazmu u trudnoci i besproblema su iznile trudnocu, samo ostavi stres na cesti i probaj se opustit. Znas i sama sa miskoti osjecaju kakve smo volje! I molim te nek ti dragi kuha!!!
    E da i proguglaj stvari koje otvaraju npr, znam za toplu kupku (neces na +40 ic u kupku al svejedno vidi sto sve nesmijes) 
    I NEK TI JE NAJVECI NAPOR CITAT FORUM DRUGO NISTA!! 🤗🤞

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

Grizli
    11. Srpanj 2019. 08:37

Iva zao mi je da si s epocela otvarat tako rano, al moras mislit pozitivno malac je dobro, napreduje, a sada moras odraditi najvcei posao za oboje prelazat i paziti na sebe da sve bude u redu na kraju. Znam da ubija lezanje i mirovanje, al najvazije je da sve bude u redu na kraju price. Mozda ako treba bolje da i u bolnicu ides da se situacija smiri. Jel imas jos grceve? Jel ti dala sto da se smiri situacija? Ako se ne varam postoji neki lijek koji daju da se sprijeci daljnjem otvaranje, al ne znam sad tocno sto morat cu pitat ppznanicu koja je zbog toga bila u bolnici. 

Livia
    11. Srpanj 2019. 08:38

Jutro!
    Sretno na pregledima 🤗
    Iva znam da si u soku ali sad dan po dan. Ozbiljno i strogo miruj kako ti je angie opisala, od kreveta do wc-a i nazad do iduceg pregleda. Znam puno zena koje su prelezale trudnocu i dogurale do visokih tjedana. Drzi se, svaki dan je malom misu bitan ❤️ Prvi cilj vam je 28 tjedana, zacas ce vrijeme proc. 😘

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Livia
    11. Srpanj 2019. 08:39

Nisam ni ja tocno skuzila jel imas bas kontrakcije? Ako imas, ovo sto spominje grizli je tokoliza, vjerujem da bi te gin poslao u bolnicu da ju primis ako smatra da je potrebno. 

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

Točkica37
    11. Srpanj 2019. 08:40

Iva4 bas unutarnje usce jel? Meni je sa mlađim sinom u 17 tj cijelo vanjsko usce bilo otvoreno doduse unutarnje zatvoreno fala Bogu ali od tog pregleda sam strogo mirovala. Bit ce to ok. Miruj.

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

TinchiSk
    11. Srpanj 2019. 08:40

Ajoooooj, Iva! Znači, strogo mirovanje sad? Eto zašto je dobro ići na preglede, ipak tako neke stvari mi ne možemo osjetiti. Meni je slično bilo u prvoj trudnoći, dijete se počelo spuštati, a ja na pola trudnoće. Dobila Normabele da si popijem ako se trebam smiriti, mirovanje i otvorio komplikacije. Srećom, nije ništa bilo i normalno je trudnoća trajala do kraja.
    Gle, beba je dobro, razvija se kako treba, a ti ćeš morati očito ležati većinu vremena. I odmarati. Nemoj sebi predbacivati ni zamjerati, nisi ti to ništa skrivila. Tko zna zašto do toga dođe. Ali beba je ok i sve će biti u redu, samo ćeš morati još usporiti tempo. Drži se, nemoj se puno živcirati jer ti to sad najmanje treba. Poslušaj sve što ti je doktor rekao i doma pred tv.

TinchiSk
    11. Srpanj 2019. 08:59

mikio, potpuno te razumijem, i ja bih najradije doma. Isto još uvijek čekam divote drugog tromjesečja. Za sad samo imam povratak mučnine i povremene glavobolje. A obećala sam samoj sebi da neću kukati. Ni inače ne volim kukati, uvijek stisnem zube i izdržim što god da je, rijetko kada nekoga opterećujem svojim problemima, rijetko tražim pomoć. I imam jednu poznanicu trudnicu, mislim da ima 38 godina i curicu od 10 godina. Kad god sam ju srela puše, ne može, boli, ne može sjedit, ne može hodat, steže, ovo, ono. I onda sam si obećala da neću biti takva trudnica. Kad ono... da mučnina toliko može osobu izbaciti iz takta. I sad si baš razmišljam kako mi se opet vratila mučnina zadnjih nekoliko dana, a taman sam za vikend počela piti Elevit pronatal i pitam se da li mi može biti od njih.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.