ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Omerta
    10. Srpanj 2019. 20:12

Eleonoré, i kod mene ista kilaza. 
    Goga wow koje miske!!!  Dugo si trenirala?

Be the change you wish to see in the world.. 💚

tinika
    10. Srpanj 2019. 20:25
    Evo nase srece.💙
    Evo nase srece.💙

evo nase srece.💙

DeeSB
    10. Srpanj 2019. 20:30

Gogaa stavit cu tu tvoju fotku na frizider kad rodim... 😂😂😂
    Tinika divnee slicice 😍😍
    I evo prijavljujem da mi je stigla Bebimilova radosnica...🤗🤗

L 💛

Gogaa_V
    10. Srpanj 2019. 20:35

Omerta

Eleonoré, i kod mene ista kilaza.Gogawow koje miske!!!Dugo si trenirala?

Jesam svaki dan sem nedelje par godina unazad,  plus regulirana prehrana. Nekako  sam to prihvatila kao nacin  zivota  pa mi nije bilo  tesko... A danas  jedem  sarmu  sa svojom  bebom 😂🥰🤰🤰 Do duše  setam  puno i planiram  za koji tjedan nastaviti  vježbati. 
    Tinika predivna  slicica 😍

Gogaa_V
    10. Srpanj 2019. 20:38

DeeSB

Gogaa stavit cu tu tvoju fotku nafrizider kad rodim… 😂😂😂
    Tinikadivnee slicice 😍😍
    I evo prijavljujem da mi je stigla Bebimilova radosnica…🤗🤗

Hahaha i ja cu cijeli stan obljepit sa before slikama poslije poroda 😂😂  Bitno  da bebe budu uredu i mame zdrave, misic  pamti  sve brzo se to vrati uz pravilnu  prehranu i aktivnost .

Gogaa_V
    10. Srpanj 2019. 20:55

iva4

Gogaaaaaaa znaci uokvirit cu te i prvih godinu dana gledat samo tvoje slike!!!
    Do prije godinu dana i ja sam bila svaki dan u teretani i vjezbala i sa trenerom cak i odlicno mi je bilo i nesta me puklo da prestanem i tako doslo 5+ kg gore a sad jos 10 od pocetka trudnoce sta je strasnooooo pekara + mucnina prva tri mjeseca me kostala te kilaze😭😭😭😭
    Uglavnom ujutro nam je pregled i idem se bacit na rijesavanje onog donjeg dijela britvica ce radit 1000 na sat 🤣🤣🤣 dragi vice ako trebas pomoc samo zovi🤣🤣jadan vec zna da mi je problem to dolje rijesit jer vise nista nevidim😂😂🤪🤪🤪🤪🤪

Iva4 ne trebaš se puno brinuti  za taj mali višak  sada. Vjeruj  mi da se sve da rijesiti nakon poroda  za par mjeseci. Važno  da sve prodje  dobro da budemo  zdrave,  da bebice  budu super. Kad budemo  nosale i vozale  kolica pola posla  cemo  odraditi, a pola u teretani,  prehranu korigirati i to je to. Sva mi šteta  u visku  kilograma  bila. Kako dodju  tako će i otići. 

Lavica27
    10. Srpanj 2019. 20:58

Goga rispekt samo takav! Netko se brine oko trbuha, ja sam u prvoj T sa 66kg na 170cm zatrudnjela i vidio mi se laaagano trbuh tek sa 14 tjedana. Sad u drugoj(odnosno trecoj) kaos,u 8 tjednu vani,sad sa 10tjedana navečer imam veći nego sa 15tj u prvoj... individualno je. A zatrudnjela sa 67kg u ovoj...ko će ga znat. Dobila sam kilu-kilu i pol.

• leptiric00
    10. Srpanj 2019. 21:23

Cure konacno i moj trbuscic se lijepo nadzire :) konacnoooo 💜🙈koja cete kolica uzeti ??? Moze slikice?

mrgud_zg
    10. Srpanj 2019. 21:53

Goga svaka cast 💪💪 svaki daljnji komentar je suvisan 👌🤘

Gogaa_V
    10. Srpanj 2019. 22:26

Hvala vam cure na komplimentima, 🙈🤗🤗samo sam htjela  pokazati  da sam pravi primjer da nema pravila kada će nam se početi  nazirati stomacic i da je to baš individualno. Svaku od nas  čeka  loptica  od stomaka koju cemo  ponosno  šetati, neko prije koji tjedan, neko kasnije. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.