Eleonoré, i kod mene ista kilaza.
Goga wow koje miske!!! Dugo si trenirala?
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Gogaa stavit cu tu tvoju fotku na frizider kad rodim... 😂😂😂
Tinika divnee slicice 😍😍
I evo prijavljujem da mi je stigla Bebimilova radosnica...🤗🤗
L 💛
Eleonoré, i kod mene ista kilaza.Gogawow koje miske!!!
Dugo si trenirala?
Jesam svaki dan sem nedelje par godina unazad, plus regulirana prehrana. Nekako sam to prihvatila kao nacin zivota pa mi nije bilo tesko... A danas jedem sarmu sa svojom bebom 😂🥰🤰🤰 Do duše setam puno i planiram za koji tjedan nastaviti vježbati.
Tinika predivna slicica 😍
Gogaa stavit cu tu tvoju fotku nafrizider kad rodim… 😂😂😂
Tinikadivnee slicice 😍😍
I evo prijavljujem da mi je stigla Bebimilova radosnica…🤗🤗
Hahaha i ja cu cijeli stan obljepit sa before slikama poslije poroda 😂😂 Bitno da bebe budu uredu i mame zdrave, misic pamti sve brzo se to vrati uz pravilnu prehranu i aktivnost .
Gogaaaaaaa znaci uokvirit cu te i prvih godinu dana gledat samo tvoje slike!!!
Do prije godinu dana i ja sam bila svaki dan u teretani i vjezbala i sa trenerom cak i odlicno mi je bilo i nesta me puklo da prestanem i tako doslo 5+ kg gore a sad jos 10 od pocetka trudnoce sta je strasnooooo pekara + mucnina prva tri mjeseca me kostala te kilaze😭😭😭😭
Uglavnom ujutro nam je pregled i idem se bacit na rijesavanje onog donjeg dijela britvica ce radit 1000 na sat 🤣🤣🤣 dragi vice ako trebas pomoc samo zovi🤣🤣jadan vec zna da mi je problem to dolje rijesit jer vise nista nevidim😂😂🤪🤪🤪🤪🤪
Iva4 ne trebaš se puno brinuti za taj mali višak sada. Vjeruj mi da se sve da rijesiti nakon poroda za par mjeseci. Važno da sve prodje dobro da budemo zdrave, da bebice budu super. Kad budemo nosale i vozale kolica pola posla cemo odraditi, a pola u teretani, prehranu korigirati i to je to. Sva mi šteta u visku kilograma bila. Kako dodju tako će i otići.
Goga rispekt samo takav! Netko se brine oko trbuha, ja sam u prvoj T sa 66kg na 170cm zatrudnjela i vidio mi se laaagano trbuh tek sa 14 tjedana. Sad u drugoj(odnosno trecoj) kaos,u 8 tjednu vani,sad sa 10tjedana navečer imam veći nego sa 15tj u prvoj... individualno je. A zatrudnjela sa 67kg u ovoj...ko će ga znat. Dobila sam kilu-kilu i pol.
Cure konacno i moj trbuscic se lijepo nadzire :) konacnoooo 💜🙈koja cete kolica uzeti ??? Moze slikice?
Hvala vam cure na komplimentima, 🙈🤗🤗samo sam htjela pokazati da sam pravi primjer da nema pravila kada će nam se početi nazirati stomacic i da je to baš individualno. Svaku od nas čeka loptica od stomaka koju cemo ponosno šetati, neko prije koji tjedan, neko kasnije.
Sortiraj odgovore
Najstariji