ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    31. Svibanj 2019. 19:07

ja moram priznati da se s hranom uopće ne opterećujem. u prvoj trudnoći je pašteta bilo jedino što sam mogla jesti,s tostom i coca- colom. nisam pojela komad povrća ni voća do 5. mjeseca trudnoće, a inače jedem dosta zdravo, paštetu ne jedem nikada.  nikada mi nije gin ništa rekla za hranu, a tada nije bilo ni hrpetinu informacija na svakom koraku kao danas. dijete zdravo pravo.  sad jedem što osjetim da mogu. kad se budem osjećala bolje, jest ću što zdravije

[iimg]

Maj4
    31. Svibanj 2019. 19:07

Ja i inace ne jedem pastete, slaninu, pršut na nekim okupljanjima. Ali salame da, paše mi malo kruha i salame i poma 😍

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Juno
    31. Svibanj 2019. 20:36

Grizli

Juno koju trombofliju imas? Pij andol 100 ako vec ne uzimas preventivno. Heparin ide samo za neke trombofilije ne za sve zato pitam.
    Mala.lepastetu bas i ne jedem. Odnosno jedan dan mi je bas zamirisala ona argeta, al kad sam ju krneula jest 🤢🤢🤢. Spek sam mozda 2 put jela i psrut, al to iskljucivo od tu lokalnog opg-a koji jako pazi na zdravstvenu ispravnost mesa zbog toga jer vlasnik i sin imaju nekih zdravstvenih problema tako da ako i jedem, jedem iskljucivo njihovo. Ostale saleme i inace ne jedem. Zapravo vecinom tamanim sir kao i obicno s time da pazima da nisu oni domaci i od nepasteriziranog mlijeka.

Imam Pai 4G/5G heterozigot. Koliko sam proučavala rijetko ko daje heparin jer je to skroz blaga trombofilija, ali ovaj moj ginić hoće zbog toga, varikoznih vena koje sam operirala, spontanog tj blighted ovuma(iako je i sam rekao da je bila kromosomska greška) i punih 40 godina koje imam. Rekao je da ga nazovem u ponedjeljak što sam rješila pa ću čuti što dalje. 

Gogaa_V
    31. Svibanj 2019. 21:49

Poz cure,  ja jedem  baš sve i imala sam bar do sada sreću  da mi se ne ljepe  kg  plus malo treninga. Sada sam se opustila u trundoci baš doslovno  i jedem svega pomalo.  Spek  mi se nemoguce  jeo  neki dan i bijeli  luk 🙃😆 6+2 sam mucnine  nemam  za sada , neke  blage  ali neosjetne  prilicno. Nadam  se da tako i ostati, a ako i budu  malo jace vazno  da bebica  napreduje i da bude sve ok . Posto  mi je prva  trudnoca  bojim se svega, bukvalno se ponasam kao da sam od stakla  i pazim  se, (iako nemam upute za strogo mirovanje) ne dajem  sama  sebi dijagnoze na najmanju bol,  ne citam moguce  komplikacije  itd... jedino  što me baš jako frustrira  i nekako  isprepada su mame  koje izmedju ostalog spomenu  svoje NA ZALOST  nesretno  zavrsene  trudnoce i to jos po tjednima 😐😐 ajme meni koja mene paranoja  spuca  kad citam  neku ljepu  temu  pa izmedju ostalog  neko i to navede... osjecam  i krivnju  što ovo pisem  jer se može svakome desiti  i ne daj Bože  da se desava  ili ponavlja ikome... ali drage mame ako baš ne morate  gledajte  da nam ne opisujete  to pogotovo  ako nije  tema.  

lala3
    31. Svibanj 2019. 21:59

Pozdrav cure, ja sam danas bila na pregledu, sve super, extra, nemam nikakvog sekreta, nicega, kaze moja dr sve je perfektno 😊, pustila je malo i srce da cujem, kaze zbog mog mira 😊, jedini je problemcic sto sam smrsala 4 kg za 5 sedmica... imam ja viska, nije u tome frka.. samo sam izbacila slatko iz prehrane, ali sam ja prije bila ovisnik o tome, pa je valjda sad ovo rezultat toga.. 
    Novim curama pozdrav, bit ce puuno bebaca ove jeseni i zime 🤗

Maj4
    31. Svibanj 2019. 22:44

Ja sam imala spontani u 7tt, to je nešto što nikom nikad ne želim da prođe, vjerujem kao i sve druge žene koje su nažalost to prošle. To je nešto što se jako često događa i o čemu se ne priča. 
    Ovo je forum i ovdje smo da jedna drugoj budemo potpora i podrška i da dijelimo iskustva. Kako lijepa tako i ružna. Ja sam osobno bila tako potučena dok sam to držala za sebe. I bilo mi je puno puno lakše nakon što sam rekla što mi se dogodilo. 
    Htjela sam ignorirati tvoj post gogga_v al me baš pogodilo. Ja osobno mislim da nam je ovdje tema baš sve što nam se mota po glavi, što nas muči i sva naša iskustva. 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

• Tonkica1
    31. Svibanj 2019. 22:50

Maj4

Ja sam imala spontani u 7tt, to je nešto što nikom nikad ne želim da prođe, vjerujem kao i sve druge žene koje su nažalost to prošle. To je nešto što se jako često događa i o čemu se ne priča.
    Ovo je forum i ovdje smo da jedna drugoj budemo potpora i podrška i da dijelimo iskustva. Kako lijepa tako i ružna. Ja sam osobno bila tako potučena dok sam to držala za sebe. I bilo mi je puno puno lakše nakon što sam rekla što mi se dogodilo.
    Htjela sam ignorirati tvoj post gogga_val me baš pogodilo. Ja osobno mislim da nam je ovdje tema baš sve što nam se mota po glavi, što nas muči i sva naša iskustva.

Uzela si mi rijeci iz usta

• valentina
    31. Svibanj 2019. 23:47

mala.le.90.

Cure jel vi u trudnoci jedete pastetu, spek, pecenicu i opcenito takve stvari?
    Meni je dr rekla da to izbjegavam, al suseno meso je moja omiljena delicija i bas mi tesko pada sto ne jedem to..

Hmm ja jedem, ali u normalnim kolicinama i ne bas svakodnevno. Također sam veliki ljubitelj te hrane😂

• valentina
    31. Svibanj 2019. 23:53

Tonkica1

Maj4

Htjela sam ignorirati tvoj post gogga_val me baš pogodilo. Ja osobno mislim da nam je ovdje tema baš sve što nam se mota po glavi, što nas muči i sva naša iskustva.

Uzela si mi rijeci iz usta

Slazem se, tu smo da podijelimo i dobro i lose, i da budemo jedna drugoj podrska u svemu😊

Gogaa_V
    01. Lipanj 2019. 00:32

Slazem  se i ja da smo jedna  drugoj  podrska  i napisala  sam da osjecam na neki nacin  griznju  savjesti i da me boli  što to pisem ali isto  tako morate  imati  razumjevanje  za nas koje  smo trudne  i baš ulazimo  u neki tjedan  i onda procitamo  takvo  sto,  nije baš da je svejedno  i normalno  da nas pere  paranoja, strah itd . Može se otvoriti  tema za to pa ko zeli  neka komentarise i neka čita o tome . Meni licno  je zao i kazem  ne daj Boze  da neko to  doživi,  i da se nekome  to ponovi. Valjda i kod mene hormoni  rade svoje  pa recimo  previse  uzimam  k srcu  ili umisljam  neke stvari  zahvaljujuci  takvoj  temi što nije potrebno. Žao mi je ako sam povrijedila  nekoga nije mi bila namjera 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.