ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samojed
    04. Srpanj 2019. 16:28

Grizli dala si mi ideju jedva cekam da dodje muz s posla da mu predlozim.da i mi tako kao i vi ne kazemo nikome spol zvuci mi zanimljivo 😆 cestitke svim curama na urednim pregledima

samojed
    04. Srpanj 2019. 16:34
    A evo i mog bebaca sa danasnjeg pregleda
    A evo i mog bebaca sa danasnjeg pregleda

• Mangomum
    04. Srpanj 2019. 16:37

Buha

Red fox - javim obavezno! :) Izgleda da sve redom pogađaš, morat ćemo te prozvati našim guruom :))
    Bila mi je frendica poslala onaj kineski kalendar, a po njemu mi ispadne curica.. Tko želi nek si pogleda. Ali ja mislim da mi je dečkić u buši :)

Jbt po ovome su mi prve dvi trudnoce tocne curke su a po ovoj ispada decko sta nekako i imam predosjecaj neki pa sad cemo vidit sutra mozda dobijem novu slikicu pa da vidimo sta ramzi kaze jer mi je 10ti tj pa cu i je jos rano da mi gin vidi sta je. Ja cu tek sutra i trudnicku dobit i konacno termin poroda

• Mangomum
    04. Srpanj 2019. 16:52

samojed

Grizlidala si mi ideju jedva cekam da dodje muz s posla da mu predlozim.da i mi tako kao i vi ne kazemo nikome spol zvuci mi zanimljivo 😆 cestitke svim curama na urednim pregledima

Samojed koji ti je termin poroda? Mislim da cemo u dan bit ja i ti meni je sutra u 12h pregled pa ce mi rec terminjer je bila na g.o pa nisam mogla ranije na pregled. Bas slatka slika bebice 

samojed
    04. Srpanj 2019. 17:15

Mongomum nije mi nista rekao za termin a ni ja nisam pitala meni je zadnja men bila 25.04 a danas sam gin rekla 24.04 😕

• Mangomum
    04. Srpanj 2019. 17:26

samojed

Mongomumnije mi nista rekao za termin a ni ja nisam pitala meni je zadnja men bila 25.04 a danas sam gin rekla 24.04 nema😕

Nema ti to veze ionako oni po uz utvrde datum termina meni je po uz danas 10+2tt a po zadnjoj M 9+4tt zadnja M 28.04. Znaci ni ti nisi dobila jos trudnicku knjizicu?

lorija
    04. Srpanj 2019. 17:37

Grizli mi ne govorimo ni spol nit ime i pravo uzivamo u toj intimnosti 😁 tek kad se rodi cuje se. svatko ima svoje naravno,pa kako kome draze 😁

mala.le.90.
    04. Srpanj 2019. 18:09

Nasty i ja ljetujem oko Dubrovnika pa cu te samo upozoriti da pripazis gdje se kupas. Ove godine imaju dosta problema sa bakterijama na plazama pa radije biraj manje posjecena mjesta da te ne bi napala eserihija ili tako nesto!

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Dalindas
    04. Srpanj 2019. 18:31

Cure ,jesu vama u 12om tjednu radili detaljniji ultrazvuk ?

mala.le.90.
    04. Srpanj 2019. 18:36

Dalindas

Cure ,jesu vama u 12om tjednu radili detaljniji ultrazvuk ?

Da, to je jedan od vaznijih uzva u trudnoci. Meni su tada vec i spol vidjeli☺ ali nije pravilo...

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.