Cure, vjerojatno sam luda, ali ja sam si sad na poslu u wc-u malo odspavala. Ja naprosto ne mogu gledati. Sama sam u uredu, ali mi konstantno netko ulazi i ne mogu si baš dopustiti da me vide da spavam. Pa sam otišla u wc, fakat je uredno i čisto i sam nas par koristi, zaključala se, sjela na pod, naslonila se na zid i malo drijemucnula.. Možda kojih 7-8 min.. Ne usudim se popiti kavu ili pojesti nešto slatko jer me već ovako ubija žgaravica, a oči mi se sklapaju i glavu ne mogu držati..užas…
Hahahah....bas sam se fino nasmijala, ma samo ti spavaj gdje god ti odgovara 🤣🤣
Ili probaj s coca colom....mene razbudi bolje nego kava. 😀
L 💛
Mustra kaj bi bila luda! Jos bolje, nabavis kljuc i fino se zakljucas u ured i ajkas lijepo u miru i tisini 😉
Mustra, vrištim od smijeha na tvoja spavanac. Predobrooooo!
Totalno te kužim, meni je danas tako težak i mutan dan. Popila 2 kave, ali nikako se razbuditi. Paše mi što je zahladilo, ali iz nekog razloga mi je baš teško.
Idem doma za 10-ak minuta, jedva čekam. A doma me čeka pečenje torte jer je mom velikom dečku sutra 10. rođendan.
Meni je po onoj tablici s dobi i mjesecom začeća isto točno.
Ja imam ženu ginekologa i super mi je, baš se detaljno napričamo, sve mogu pitati i svašta mi kaže.
A da je privatno s razlogom na boljem glasu, je. Kad sam radila uzv prije nifty-ja, 250 kn, ali vrijedi svake lipe. Isto mi je svaku kost pokazao i svaku žilicu objasnio. Naravno da ću se vratiti tamo na 4D jer je pristup za čistu peticu.
Da ne moram biti kod nje zbog doznaka za komplikacije ni ne bih nego bih isla privatno al eto jos jednom je vidim i nadam se vise ne..nista je ne mozes pitati i ponasa se kao da sam stoput rodila pa sve znam a ne da je prvi put. A prije nego sto sam ostala trudna sam bila u Medicu na pregledu itd. i trebala mi je uputnica za vađenje hormona od nje;kad sam došla kod nje po uputnicu prvo me napala sto sam isla kod privatnika dal ja znam koliko to košta,reko ja plaćam i znam koliko košta a morala sam ici kod njih jer kod vas se nisam mogla ni narucit za 2mj unaprijed koliko je popunjeno. 😡 Al dobro necu se zamarati s babom,bitno da je s bebicom sve ok a ona nek laprda sta hoce 😐 Sva sreća imam dobre živce 😂
Musta 🤣🤣🤣😂😂😂😂😂 placem! Predobra si! Zao mi je samo sto nemas neko udobnije mjesto da odrijemas nekunfinu foteljicu, kauc ili tako nesto kao ono razmisljam o poslu.
Meni po onom kineskom zanspol ispadne curica. Muz stalno spominje da je curica jer je on to tako sebi sanjao. Ja nemam neki osjecaj osim da je to moja beba. A sad sta bude bude, al da jedva cekam saznat sto je. Nekako da imamo za sebe jednu malu tajnu jer smo se dogovorili da nikome od obitelji, prijatelja i ostalih necemo otkrivat spol oko nas, niti ima bebe dok se ne rodi. Malo smo sebicni al zelimo to zadrzat za sebe 😁. Jeste vi koje vec znate otkrivale spol bebe okolini? Ili hocete li?
Mi smo svima odmah rekli spol, čak i ime. Ali to je individualno, neka svatko radi kako želi.
Ja sam jučer bila super, od jutra mi se trbuh vidio i baš sam bila optimistična. Danas opet kao da se smanjio, tražim simptome, pipam sise. Luda žena!
A gladna od jutra kao vuk, sve bih pojela. Pojedem pa mi mukica bude. Jooooooj! Samoj sebi sam previše 😂
Meni muz od kad smo poceli pricat o djeci stalno govorio da zeli princezicu 🙈. I nekak se totano ufurali u pricu o curki i doso nalaz panorame i pise musko. Nas 2 sjedili na kavi na moru bas u tom trenu. I ja otvaram mail i citam i onak gledamo se i totalni sok, nismo mogli vjerovat 😂. U mojoj familiji same zene u njegovoj sami decki, i na krajju su ipak oni pobijedili. Mi smo rekli svima spol kojima smo rekli i za trudnocu. To su uglavnom ljudi i bliza familija koju vidamo, nisam javljala tamo nekim frendovima koje nisam vidla u zadnja 3-4 mjeseca
Musta zeno bozja imas ured!! Sta te briga ne zove se bezveze DRUGO STANJE!! Nek te pustu u miru ako ti se drijema pa drijemaj 🤣🤣
Grizli mi smo za sad svima rekli da se beba nije namjestila za pogledat spol jos zelimo malo uzivat u tajnosti kad je vec tako brzo 'procurilo' da sam trudna. Ja i mm nismo ni stigli uzivat u maloj tajni vec je cijela obitelj znala
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Grozno mi je cuti losa iskustva s doktorima i kad svoje frustracije iskaljuju na pacijentima. Ne kontam sta sutite kad vas krenu tako tretirat? Upravo zbog toga sta pacijenti sute, oni sebi i dozvoljavaju takvo ponasanje. To triba spustit na zemlju odmah. Sorry al niko me ne moze tretirat ko da sam manje vrijedna ili nemam pravo znati sto se dogadja u mom tijelu i kako moje dijete izgleda.
Kad sam ja zadnji put napravila scenu kod doktora jer mi je pristupila ko da ja nemam pravo nista pitat, sljedeci put su me svi tretirali ko na pladnju.
Ne bojte se borit za sebe. To sta su doktori, nisu bogovi.
Pozdrav cure! Malo sam ispala iz kolosjeka.. Lijepe trbuhe imate, moj je B ali se počeo zaokruživati jupii!
Drago mi je da ste u ovako velikom broju, čestitam na lijepim vijestima i pregledima!
Kod mene je sve super, od ponedjeljka krećem 2x tjedno na vježbe za trudnice do kraja 7.mj, pa nastavljam od 9.mj. A na vježbe disanja su me zapisali početak 11.mj. Radim još nekoliko dana pa na GO.. Ić ću u Dubrovnik malo nakon pregleda 25.7. u posjet familiji i prijateljima.. Bit ću aktivnija kad završim s poslom.. Šaljem puse svima! 😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji