ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vanessa.
    04. Srpanj 2019. 14:22

zaboravila sam.koga je upiknula.osa,.ali otrov izvlaci blato, zemlja, mora se malo smociti i staviti gdje.je.ubod, ali lijepo kolicinski barem 4 cm promjera  i ppustiti 10 ak minuta, tako je.nama mama kad smo bili mali, pa ja i dalje to prakticoram

• valentina
    04. Srpanj 2019. 14:28

Eleonoré

Gogaa_V

Eleonoré

Pozdrav trudnice😊😊😊
    Ja imam pregled u ponedjeljak..tada sam tocno u 11.tjednu.Zanima me dali neka od vas ima problema sa zatvorom? I odlaskom,dolaskom mucnina?! Zbunjena sam.Bude mi skroz dobro 2 dana i onda treci povracam i mucim se cijeli dan..i tako u krug.Koliko su vama trajale mucnine? Ja sam mislila da ce prestat do 11.tjedna😐😐
    Termin mi je 28.01 ❤🎈..ima li neka trudnica otprilike tada termin?

Ja imam termin 26.1 🌸😘
    Takve mucnine su normalne , nekom se jave jutarnje , nekom noću, mjenjaju intenzitet i trajanje. Sve je to normalno, kao i zatvor. Pisale smo o tome puno, pomaze kivi ujutro nakon ustajanja, kefir, mnogo vode da pijes dnevno, vlakana odnosno povrca, neko je spominjao suve šljive to je od prilike šta mi je ostalo u sjecanju. 😊

Hvala na odgovoru Goga😊
    Tesko se privikavam na odlazak i dolazak mucnina a da ne pricamo o mojem promjenjivom raspolozenju.U glavi su mi samo svade i kako mi sve ide na zivce.A ne znam ni sta bi jela😂
    Probala sam sa suhim vocem..ne pomaze!! Ali Kefir mozda upali😊

I ja sam imala zatvor, meni pomaze tj. kombiniram kefir, zobene, lanene sjemenke, magnezij, kiwi nataste, orasasto voce,malo slađi kapucino 

Red Fox
    04. Srpanj 2019. 14:44

DeeSB decko po Ramziju 😊 
    Na anomaly-u se moze vidjeti spol ako je beba dobro okrenuta. Meni su prosli put tek tad sa 20 tjedana rekli spol. Inace je pravilo da sa sigurniscu mogu od 16.tjedna odrediti spol preko ultrazvuka, naravno ako beba bas nije u krivom polozaju da sonda ne moze doci do spolnih organa. Ima i takvih slucajeva di se bebice skrivaju do kraja 😂

• mustra
    04. Srpanj 2019. 14:48

Cure, vjerojatno sam luda, ali ja sam si sad na poslu u wc-u malo odspavala. Ja naprosto ne mogu gledati. Sama sam u uredu, ali mi konstantno netko ulazi i ne mogu si baš dopustiti da me vide da spavam. Pa sam otišla u wc, fakat je uredno i čisto i sam nas par koristi, zaključala se, sjela na pod, naslonila se na zid i malo drijemucnula.. Možda kojih 7-8 min.. Ne usudim se popiti kavu ili pojesti nešto slatko jer me već ovako ubija žgaravica, a oči mi se sklapaju i glavu ne mogu držati..užas...

• valentina
    04. Srpanj 2019. 14:49

nanax2

Jutro cureeeee 😁😁😁 Nocas sam napokon spavala, mozda zato sto je u zg malo zahladilo 😃 jos mm sinoc sve rastvorio kak je puhalo. Milinaaaaaa 😍 nek ostane ovako
    Danas su moje bebe i sluzbenooooo usle u drugo tromjesecjeee 😍😍😍😍 bas sam sretna, svasta sam citala, svi su me prepadali. Jos kako su blizanci svi doktori su mi 100 puta naglasili kako je rizicno, a ja se super osjecam za sada. Morala sam to podijekit s vama 🤩 zelim vam svima predivan dan danaaaas ❤

Divnooo, cestitamnek bubice i dalje samo tako ostanu dobro i lijepo rastu
    Također ugodan dan zelim

• valentina
    04. Srpanj 2019. 14:57

flower

Cure divni trbuscici 😍 evo jučer anomaly scan prošao odlično, mm bio sav očaran bebom 😄…
    I da, prijavljujem još jednog dečkića 💙💙💙…
    A evo i 4d sličice 😊

Preeekrasnoocestitam

• valentina
    04. Srpanj 2019. 15:05

Buha

Red fox - javim obavezno! :) Izgleda da sve redom pogađaš, morat ćemo te prozvati našim guruom :))
    Bila mi je frendica poslala onaj kineski kalendar, a po njemu mi ispadne curica.. Tko želi nek si pogleda. Ali ja mislim da mi je dečkić u buši :)

Dob 40, mjesec zaceca travanj, i da, nosim deckica

DeeSB
    04. Srpanj 2019. 15:08

Red Fox hvala na tumacenju, nadam se da cu znati na slijedecem pregledu spol da vidimo jel tocno jer mi je par ljudi reklo da ce biti curica....sad necu moci docekati hehehehhe 🤗🤗
    Sretno curama na pregledima....cekamo dalje vijesti!!! 🤗

L 💛

Lavica27
    04. Srpanj 2019. 15:11

Mustra koja si ti kraljica hahahahahaha 
    Ja suosjecam s tobom,bas sam si kavu skuhala!

Angie1205
    04. Srpanj 2019. 15:12

Joj cure ja krepana, mm i ja pokrecili mami hodnik, boravak i blagovaonu. Ja zidove, on coskove a mama pere za nama 🙈
    Jos sutra kuhinju budemo sredili, sad srecom ostali bez boje 🤪
    Bas sam se umorila a obozavam krecenje, farbanje...luda zena 🥴

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.