ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    04. Srpanj 2019. 13:05
    Red kad je tako,izvoli! 😂 Probaj bar
    Red kad je tako,izvoli! 😂 Probaj bar
    MaRe
    04. Srpanj 2019. 13:10

Predivna 4 ili 3D slikica 😍😍 
    Dok dođem do zadnje strane zaboravim pola 😂 Ja stigla s pregleda, krepala sam u busu od vrucine i smrada ljudi 😐 Sad cekam nalaze kombiniranog,sutra bi trebali biti gotovi pa moram ponovo kod nje da ih pogleda i da me naruci nan kontrolu kad se vrate s GO negdje u 8om mjesecu.
    Dns pred kraj pregleda sam se malo pomjerila da vidim bebu i monitor i onda mi je tri dana drzala predavanje da ako zelim gledat bebu nek idem u Medico,platim 600kn pa nek gledam a da tu samo ona gleda. Popizdila sam 😑 Jedva čekam jesen da se preselim i odem kod mlade dr a ne ove babe u penziji.

Omerta
    04. Srpanj 2019. 13:13

Red Fox

Ma nisam guru 😂 samo kolko tolko znam citati ultrazvuk 😊 a Ramzi je guru 😂

Ajd kud svi tud i mali mujo..

Uzv 7+2 neki ne bas moderan pa ne znam da li se moze procijeniti.. i ne kuzim zasto kod mene izgleda naopacke kad gledam vase slicice.
    Uzv 7+2 neki ne bas moderan pa ne znam da li se moze procijeniti.. i ne kuzim zasto kod mene izgleda naopacke kad gledam vase slicice.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• valentina
    04. Srpanj 2019. 13:17

Gogaa_V

P.s Izvinite na detaljisanju pregleda 😬🙈🙈

Bravo bravo💪😊😊

• Lala27
    04. Srpanj 2019. 13:20

MaRe Stvarno strašno, kakav pristup doktora, užas 😡 

Aristea

MaRe

Predivna 4 ili 3D slikica 😍😍
    Dok dođem do zadnje strane zaboravim pola 😂 Ja stigla s pregleda, krepala sam u busu od vrucine i smrada ljudi 😐 Sad cekam nalaze kombiniranog,sutra bi trebali biti gotovi pa moram ponovo kod nje da ih pogleda i da me naruci nan kontrolu kad se vrate s GO negdje u 8om mjesecu.
    Dns pred kraj pregleda sam se malo pomjerila da vidim bebu i monitor i onda mi je tri dana drzala predavanje da ako zelim gledat bebu nek idem u Medico,platim 600kn pa nek gledam a da tu samo ona gleda. Popizdila sam 😑 Jedva čekam jesen da se preselim i odem kod mlade dr a ne ove babe u penziji.

Ja neznam sta je sa tim starijim zenama. To je sve tako divlje općenito kojim god da se poslom bave.... Ja imam muskog ginekologa i odlican je... Uopce mi nije neugodno i jako je razuman.... 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Grizli

Red fox otvori ti jdoo sada citam iz uzv, gatam spolove beba... 🤣
    Mare ajme koja doktorica da ne kazem onu prostu rijec na k za nju. Bas bezobrazna sta nju briga dal ces se ti naginjat vidit svoju bebu ili ne. Meni je fetalna iscupala ekran od uzv i dala drugoj dr da drzi samo da ja vidim jer mi je ekran bio iznad glave i nikako nisam mogla vidit. Mislim dr u bolnici ciji pacjent nisam nego eto dosla na pregeld kod nje, a ne moja gin da mi to napravi. 😠

• Lala27
    04. Srpanj 2019. 13:23

Red Fox nam ima posla danas 😂 Ja imam ove tri, a ni na jednoj ne vidim to što se gleda 😂

lorija
    04. Srpanj 2019. 13:31

Lala27 ni ja,gledam kao tele u sarena vrata 😂😂😂

Red Fox
    04. Srpanj 2019. 13:38

Lorija rekla bi decko, Omerta vise mi je za curicu Lala  curica 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.