Predivna 4 ili 3D slikica 😍😍
Dok dođem do zadnje strane zaboravim pola 😂 Ja stigla s pregleda, krepala sam u busu od vrucine i smrada ljudi 😐 Sad cekam nalaze kombiniranog,sutra bi trebali biti gotovi pa moram ponovo kod nje da ih pogleda i da me naruci nan kontrolu kad se vrate s GO negdje u 8om mjesecu.
Dns pred kraj pregleda sam se malo pomjerila da vidim bebu i monitor i onda mi je tri dana drzala predavanje da ako zelim gledat bebu nek idem u Medico,platim 600kn pa nek gledam a da tu samo ona gleda. Popizdila sam 😑 Jedva čekam jesen da se preselim i odem kod mlade dr a ne ove babe u penziji.
Ma nisam guru 😂 samo kolko tolko znam citati ultrazvuk 😊 a Ramzi je guru 😂
Ajd kud svi tud i mali mujo..
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Predivna 4 ili 3D slikica 😍😍
Dok dođem do zadnje strane zaboravim pola 😂 Ja stigla s pregleda, krepala sam u busu od vrucine i smrada ljudi 😐 Sad cekam nalaze kombiniranog,sutra bi trebali biti gotovi pa moram ponovo kod nje da ih pogleda i da me naruci nan kontrolu kad se vrate s GO negdje u 8om mjesecu.
Dns pred kraj pregleda sam se malo pomjerila da vidim bebu i monitor i onda mi je tri dana drzala predavanje da ako zelim gledat bebu nek idem u Medico,platim 600kn pa nek gledam a da tu samo ona gleda. Popizdila sam 😑 Jedva čekam jesen da se preselim i odem kod mlade dr a ne ove babe u penziji.
Ja neznam sta je sa tim starijim zenama. To je sve tako divlje općenito kojim god da se poslom bave.... Ja imam muskog ginekologa i odlican je... Uopce mi nije neugodno i jako je razuman....
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Red fox otvori ti jdoo sada citam iz uzv, gatam spolove beba... 🤣
Mare ajme koja doktorica da ne kazem onu prostu rijec na k za nju. Bas bezobrazna sta nju briga dal ces se ti naginjat vidit svoju bebu ili ne. Meni je fetalna iscupala ekran od uzv i dala drugoj dr da drzi samo da ja vidim jer mi je ekran bio iznad glave i nikako nisam mogla vidit. Mislim dr u bolnici ciji pacjent nisam nego eto dosla na pregeld kod nje, a ne moja gin da mi to napravi. 😠
Red Fox nam ima posla danas 😂 Ja imam ove tri, a ni na jednoj ne vidim to što se gleda 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji