Ma nije to uopce problem, al treba prakse s ultrazvukom. Ja sam inace veterinar pa imam kolko tolko uvjezbano oko za ultrazvuk, iako ne radim u ambulanti, ostane to da uocis detalje. 😊 ionako je to sve vise zafrkancija 😊 jos malo pa cemo svi znati koga ocekujemo
Hvala ,to i mislim 😁
Lala predivne su ti slikice,bas se vidi sta beba izvodi na svakoj 😂 😂 treca slikica je posebna
Uh, koliko za čitati.
Pokušavam zapamtiti sve, ali zadnjih dana pamtim kao zlatna ribica. Nikako.
Zapamtila sam da mi Angie ima jako lijep trbuh, morat ću početi doručkovati burek svaki dan
Flower, supeeeer slikica. Joj, sad će krenuti te sve bolje slikice i 4D pregledi kako će odmicati tjedni. Baš se radujem.
Mare, najradije ne bih komentirala uopće tvoju doktoricu, ali..... GRRRRRRRRR!
Dobrodošlica i novoj curi!
Što se tiče anomaly scana, opet ću reći ono što ja znam. Nisam sigurna da li je obavezan, ali se preporuča između 18. i 22. tjedna. Riječ je o detaljnom uzv gdje se, pretpostavljam, mjere različite stvari da se vidi da li je sve ok. Radi se na 4D ultrazvuku radi kvalitete slike. Ja ću ga ići raditi privatno u polikliniku gdje sam radila Nifty, znam da je cijena 475 kuna, ali toliko mi se svidio njihov pristup i moderni aparati da sam baš ostala oduševljena. Plus, ginekolog koji je usput i vlasnik poliklinike, me sam zvao kad su stigli rezultati Nifty-ja.
Hej curee....evo i ja odradila pregled. Sve je ok, srce kuca, nuhalni nabor je dobar...fino su se vidjele rukice i nogice, samo sto smo malo veci i po UZV bi bilo 12+6 a ne 11+6, ali rekao je da je sve uredno. Prvi put sam bila kod ovog dr i stvarno je bio super. Odmah je okrenuo ekran da i ja vidim i sve mi pokazivao...vidjelo se bas dobro, i 100 puta me pitao jel vidite kako srce kuca? Jel vidite ruke- nadlaktica, podaktica, saka? Jel vidite nogice- tu je natkoljenica, potkoljenica, stopalo...jel vidite kako se mice- kaze nista ja ne radim 😂😂
Stvarno je bio super i bas mi bude zao kad vam dr pokvari tako lijep trenutak. Nikad nisam bila kod zenske dr a po vasim pricama nadam se da ni necu.
L 💛
Joj ja sam se bas nadala da cu saznati spol sad kad sam bila na pregledu 2.7..idem 15. 7 na uzv kod drugog ginekologa.. Narucena sam 15.7 na taj uzv. Kaze mi sestra da tu pregledavaju organe bebe jesu svi na broju i tako... Obicno se radi u 20 tjednu kao. A 23.7. Na redovan pregled svom ginekologu...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Da bas me zanima jel se na tom pregledu 15.7 moze vidjeti spol dok pregledava organe...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Red Fox Svaka čast 😄 Hvala ti 😘 Ja ionako imam osjećaj da je curica, a i svi oko mene, i nešto vjerujem u to, ne znam ni sama zašto, pa ću se dobro iznenaditi ako kaže dječak 😂
Lorija Hvala 😊 Na pregledu je čak i ljepše, bolje se vidi, a onda slika neku lošiju sliku, pa me iznervira 😂
DeeSB Drago mi je da je sve u redu, kako je lijepo kad te tako dočeka doktor
Predivna 4 ili 3D slikica 😍😍
Dok dođem do zadnje strane zaboravim pola 😂 Ja stigla s pregleda, krepala sam u busu od vrucine i smrada ljudi 😐 Sad cekam nalaze kombiniranog,sutra bi trebali biti gotovi pa moram ponovo kod nje da ih pogleda i da me naruci nan kontrolu kad se vrate s GO negdje u 8om mjesecu.
Dns pred kraj pregleda sam se malo pomjerila da vidim bebu i monitor i onda mi je tri dana drzala predavanje da ako zelim gledat bebu nek idem u Medico,platim 600kn pa nek gledam a da tu samo ona gleda. Popizdila sam 😑 Jedva čekam jesen da se preselim i odem kod mlade dr a ne ove babe u penziji.
ajme koja rospija, ma.oci bi joj iskopala i ja i moj muz u tom trenutku da mi je to rekla, a u Medicu ti je.pregled i UZV 300 kn, i vjeruj mi dobijes.uslugu vrijednu klanjanja, ja sam.svaki put unutra 45-60 minuta, privatno vodim trudnocu upravo zbog takvih divnih socijalnih ginekologa
Sortiraj odgovore
Najstariji