ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    01. Srpanj 2019. 10:28

Dobro  nam došle nove  cure. Sretno  curama  na pregledima, razveselite  nas sa ljepim  slicicama  i vijestima.🌸💫

Lavica27
    01. Srpanj 2019. 10:28

Pozdrav novim curkama! Ja idem na briseve samo sutra,ne danas :( Sumnjam da će me opet gledat na uzv;a znate ko i sve da bi rado! 
    Da, komplikacije ne ulaze u prosjek porodiljne! Ajde bar nešto :)
    Jaivanpa ma koja griznja savjesti, ti si prioritet broj 1. Posao će biti tu,bez brige. 

TinchiSk
    01. Srpanj 2019. 10:34

Koliko puno novih cura, dobro nam došle! Nisam nikad prije bila na nekom forumu, baš me raduje koliko nas ima.
    Ako otvorite komplikacije i nastavite poslije toga samo porodiljni, ući će vam u prosjek 6 mjeseci prije komplikacija, neće vam to pokvariti prosjek.
    Mene je moja ginekologica odmah pitala želim li na komplikacije. Imam 35, putujem na posao sat vremena vlakom u jednom smjeru, vjerujem da bi već na temelju toga mogla dobiti. Rekla je čim ću htjeti da se javim. Znam da neki ginekolozi baš ne daju lako bolovanje, vjerojatno imaju neku kvotu koju ne smiju prekoračiti, tako si ja to vidim.

Angie1205
    01. Srpanj 2019. 10:40

Kupila si ja u dm-u neku kremu na biljnoj bazi za djecu, teta kaze da mogu i ja bez problema. Nije sprej nit tekucina vec bas krema i to dosta gusta, namaze se lijepo na tanko a fino i mirisi 😉 Neznam kak se zove jer sam se vec skinula u badic i zalegla na lezaljku 🤪
    Iskoristila sam priliku kaj me mm vodio na plac pa sam si uzela i burek, jedva docekala da sjednem i pojedem 🙈 A onda se moj mm sjetio da nam je tu Bubamara blizu pa smo lijepo otisli i po paketic 🥰

mala.le.90.
    01. Srpanj 2019. 10:53

Joj i mene je pojas poceo dosta rano smetati, mislila sam da sam luda, kao kako vec tako rano...jucer sam se u voznji cak i odvezala...nisam znala da i za to postoji rjesenje haha

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

mrgud_zg
    01. Srpanj 2019. 11:17

Kako funkcioniraju ti paketi u bubamari?
    Ja danas na poslu nakon 2 tj. Jedva sam ustala al jos sam i ok. Cak sam usla u traperice i obukla siroku majicu pa me nitko nije nis ni pitao. Od jutra sam pod klimom pa nisam dozivjela vrucinu jos
    Idem poslje posla u dm po paket za trudnice 🎉🎉

Angie1205
    01. Srpanj 2019. 11:26

Mrgud odes u Bubamaru i kazes da si trudnica te da bi se uclanila u njihov klub. Dobijes karticu i poklon paketic. Dudica, carapice, ulosci za mame poslije poroda i jastucici za dojilje, dobiju se i kuponi sa popustima.

mala.le.90.
    01. Srpanj 2019. 12:34

miki0

Iva4uzivaj sada u trudnoci!

Ja danas rekla na poslu da sam trudna i nisam imala bas lijepu reakciju. Sefica ko da mi namjerno sad hoce utrpat sve sto moze i ignorirala me skroz ko da nista nisam ni rekla i najvise sto je nju brinulo kak ce ona sad na godisnji i na neki sluzbeni put u 9.mj i doslovno mi rekla kao da mi zabranjuje da odem na bolovanje prije nego moram. Toliko sam ljuta na tu bezosjecajnost da sad zelim sto prije zrazit bolovanje pa nek se snalazi kako god zna!

😈😈😈😈😈😈 uhhh pa gdje bas ovdje zivimo, u ovom š.pku svijeta gdje ocito ne smijes ni zatrudnit, gdje se moras mislit kako sefu rec da si trudna, gdje se trudna moras plasit otkaza i drugih restrikcija, uhhh....
    Joj nemam ti sta pametno rec, ljuta sam mada ne znam ni tebe ni tu vjesticu, to je jednostavno za degenek😲😲😲

Hvala Ti živote, srce mi se smije😊

Juno
    01. Srpanj 2019. 12:46

Curke, evo ručak već odavno skuhan da klinci mogu jesti kad hoće(malo prije tek doručkovali). Ja si idem malo pojesti i spremiti se za pregled koji je u 14.30, a tak bi opalila jednu ćorku. Nervoza me pere na maksimalno. S jedne strane se veselim pto ću vidjeti bebicu, a s druge umirem od straha da li je sve u redu. Držite mi palčeve, čujemo je kasnije

Grizli
    01. Srpanj 2019. 12:58

Mikio a ko ju jebe! Oprosti na izrazu! Jel nju ko kad pitao kad ce obitelj imati. Idu mi na zivce posebno zene kad nemaju razumijevanja za zenu. Ne bi se ja uopce trudila njima izlaziti u susret. Ne bi im ni govorila kako se osjecam nego ako odlucim otic samo bi javila od sutra me nema pa nek se misli i snalazi. Znas sto nitko od nas nije nezamjenjiv na poslu. To ti kazem kao suvlasnica firme i osoba koja radi na rukovodecoj funkciji u vlastitoj firmi di me zaista u principu ne moze neko zamjeniti, al iskreno boli me ona stvar za zamjene. Snaci ce se i bez mene, a onih 5 potpisa sto moram odraditi mjesecno odradit cu. Meni u firmi kad sam rekla svi cestitali i odmah je bilo kao a kako cemo sad? Rekla sam im lako upalite mozgove i snadjite se. Nikog nisam natrpala svojim obavezama osim muzu sto sam natandrcila dodatan posao. Knjigovođa je bila isprenerazen kao kako ce to funkvijonirat posto imam termin pocetkom godine i krenula o pdv, bla bla bla... Reko ja sam od 1/2020 mama, a tek onda sve ostalo. U 5 dana su svi shvatili kako se moze i bez mene skoro sve odraditi, a prije doslovno wc papir se nije bez mene mogao narucivati, a kamo li odraditi neku reklamu za marketing. Da se razumijemo to nije moj opis posla i za to postoje u firmi osobe al dok ja nisam rekla da se napravi nije bilo napravljeno. Sad odjednom svi ponosi samo me izjestavaju sto su sve odradili bez mene. Tako da ne brigaj za seficu kad je kokos, misli na sebe i svoju bebu, a ona ce brzo preboliti tu uvrijedjenost.
    Juno sretno na pregledu! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.